Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Aku Fu*ck orang yang hantar IM suruh like status/gambar deme



Tahukah anda bahawa nasi ayam ada ayam ? Hahh anda dah tauu lama ? Sh*t ! Aku baru tauu -.-
Hehh hehh okayy takda kaitan .
Saje nak form , Miyyo Azman encem repl tweets aku do . Dia repl dia repl ! 
1st , i talk to him in Malay , sekali dia repl sleng english yaww , english .
Watefak kasi segan tapi aku yang finally stop the conversation . Cam bosan do == Hahaha Upss !
Shorry , tapi yess im respect youu JB Malaysia , baru 6teen tapi ber-gaya habis ^^,

p/s : Aku rasa macam nak ber-tumblr laa pulak . Ahh sudah , bala bala ==


Aku Bukan Tomboi

THIS ENTRY ONLY FOR MAS AMIRA YAYY YAYY !
*Aku buat warna Hijau sebab aku tauu kau suka Hijau 


Baby Mas , semalam otp dengan kauu Maigoddddddddd ! Sumpah rindu habis . I feels like a g6 like a g6 haha . Angkat jee phone terus dengar bunyi bising . What the Yellow hahh ?! ' Bunyi kipas , bunyi kipas . Aku panas laa did , sini katil 2 tingkat ' Haha jauh laa sikit dari kipas suara kauu dah macam monster yaww . Hehh , Do ! Lama gila nak dapat num phone kauu kan ? Sampai aku tulis status ' Mas , sembang tak lupa aku. Now i'm miss you badly :'( Sampai hati kauu kan ? ' See . If aku tak tulis status tuu , ada kauu nak tegur ? Ohh ya , mybe sana kauu busy , dah sem2 kan . Dekan lagi tuuu . Ohh krem , lagi sorang member aku yang Dekan -.- Congratulation dear , i know you can . Thats why aku terus tanya pointer kauu , miss Dekan^^

Then your turns to ask my result . Hehh aku baru start cuti do . Baru habis final , memey tak laa nak ada result sekarang . Kauu gelak kuat kuat hamboih kemain ==' & ask for my killers subject - Account - Helloww ! Dah tauu aku taksuka acc kan , lagi nak tanya . Hang tengok acane aku lari dari class acc dulu time sekolah menengah . Sanggup masuk class bawah asal takde account but lastly im still mendap with that subject . Huhh im believe in karma maybe haha :D

Wehh , terkejut tak terkejut tak bila aku terus tanya hang blok mana , Dahlia ? Hehh hehh , mana aku tauu kau takpayah kesah because im a stalker . Stalker yang sangap tak hingat hik hok . Ok whats so ever , kan ke sana ramai member , boleh kata budak rps major masuk situ kan kan ? Untung laa ramai geng Perak sana. Balik bawak rombongan Cik Kiah . Aku Melaka solo balik , pandai laa dikari dah besaq panjang yedak ? Then , sape roomate kauu ape ehh nama ? Yang Terolak jugak tuu. Eshh ! Jaga Mas ni elok elok baik baik . Dia adek aku . Adek bongsu sayang aku :/ Mas , remember our siblings ? Along Pipah baru lepas Plkn , Angah Ekin Uitm Seri Iskandar , Andak Dida Kolej Mara Melaka & youu Baby Mas , Uitm Arau . You know what ? I miss you all sangat . sangat sangat ! *bergenang*

Damm damm , ungkit pasal birthday kauu yang aku tak wish tuu . Hehehe memang aku sengaja taknak wish . Sebab aku teringat dulu , time kita celebrate birthday kauu kat hostel . Macam mana kauu kena telur dulu , tepung , air , belon . Best yaww ? Kauu jarang join kitorang buat prank birthday kat batch kita kan ? Then sekali kauu kena ! Nahh tempek ! Haah , aku yang plan semua , dengan along batch-2 kita . After makan Kfc parents kauu bawak , kauu kena kat court kan . Time tuu , semua junior tengok do . Haha kak Mass ! kak Mass ! Aku rakam time kauu kena tuu weyy sampai aku terjatuh licin pijak telur . Vid tuu ada lagi do , aku simpan , kenangan kita se-rps kan ? Aku teringat semua tuu , buat aku sedih . Sebab tak dapat nak celebrate dengan kauu dah for 2011 . But im still remember your birthday fyi , 14Nov aku tak lupa :/

Do ! Aku nak tidur sebelah kauu lagi . Nak A1 macam dulu . Rindu nak borak tiap malam story probs aku. Probs aku dengan family , Hanis Munirah , mamat tuuuu , study , berat badan aku nii haa . Ehm , sekarang kauu jauh . Kauu Utara aku Selatan . Aku sini banyak probs , aku simpan pendam je wey , aku bajet cam aku kental habis kat sini . Tapi trully im weak dear , im need youu :'( Apa pun kita still bff cam dulu kan ? Kauu banyak tolong aku , malam besok nye nak jawab Sejarah kauu share note dengan aku . Kauu selalu teman aku stay up malam-2 dengan lampu pelita aku tuu kan ? Sampai kauu tertidur-2 nganguk & lastly aku tauu , aku yang kena kemas buku atas katil kauu semua :) Bila aku kena panggil dengan *Taxi sebab fly , kauu backup . Bila *Taxi rampas Patrick aku , kauu cover . Bila aku punya phone kena hambek kauu nasihat aku hadoihhh -.-' Kauu tak pernah gelak kan aku pun kan ? Kauu selalu support aku & sometimes aku rasa macam kau kakak & aku adek .

Weyy , penat baca ? Alaa aku ada berperengan perengan lagi ni . Acane ? Haha . Ok act aku rindu kau sangat . Sampai rasa nak study dengan kauu sana . Ehh perlu ke aku pi Arau ? Hehh *senyum sinis* Aku nak kauu ajar aku acc do . Aku takda basic , sini takde pun subject lukis lukis . Aku nak conteng mana do . Ada account 'drawing' . Tapi bukan for lukis punn weyy ? Ate acane ni acane . Haha dah kauu pergi belajar marketing bagai , aku sini sem2 dah ada statistic hikhok . Study hard to being like you . Perghh Dekan ! Aku teringin & Insyallah i will have it . Lecturers , bagi markah kasihan banyak-2 tolong . Hee

p/s : Aku dah habis JPAM for 1 sem . Kauu ? HEHEHE .

Cuba Bayangkan , KALAU


' Aku suka dia act , ehh kau jangan bagitau dia pulak '

' Aku rindu dia . Tapi kitorang dah lama tak contact '

' Aku taksuka betul minah tu . Mulut camdol '

Okayy 3 dialog , 3 manusia , 3 hati yang memendam perasaan .



& Then ..


' Dia baru couple semalam . Melepas aku do :'( Rugi '

' Dia dah hot sekarang  , mesti tak pandang aku . Nak cakap rindu buang masa jee '

' Panas betul minah ni , tak habis-2 nganjing aku ! '

3 dialog , 3 manusia , 3 hati yang kecewa .


Kalau dah suka , cepat luahkan
Kalau rindu , jangan biarkan
Kalau benci , face to face . cakap depan depan 
Dah banyak hati yang terseksa sebab memendam perasaan kan ? Nak suruh siapa luahkan ? 
Opah mu ? Hehh so loser . So , jangan tunggu hari kematian baru nak luah kan segala . Lets act today yawww ! Apa punya semangat tah aku ==' 

*P/s
 Kannn ? Status ni tak tipu kan ? Kan ? Jawab laa do ! Kannnnnnnnnnnnnnnn ? 
Ok shut up & bye bye bye -.-

Goal kaki kiri Nazmi Faiz kencang

Hellow Yellow Mellow :3

MALAYSIA VS BAHRAIN

Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia  Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia  Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia  Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia
  ..................................................................................

Yeahh ! Memang semangat . Cause im Malaysian yaww !
Just got back from cousin's house . Watched Malaysia vs Bahrain match there . Sadly they lost :'(
Sokayy Harimau Muda , ball is round not circle . Hehe But jersey 12 i like hoyehh ! With his left leg do ! & he lead the score of Malaysia . Ohsemmmmmm ! 1st goal for Malaysia thank you Nazmi Faiz Mansor ^^ Now im just replay replay and replay vid of your goal . Cool okay ! Once again , Thank you Nazmi Faiz Mansor hehe

We lost after Bahrain score 3 goals in 10 minutes ! Serious , epic & thats time i didn't focus at the match because yelaa baru lepas 1 goal , takkan laa nak lagi yedak ? Its really suprised me and all my family . Hahhhhhh ? Goall ? Asal cam senyapp ? - Bilaa ulang scene , Ehmm Apek kita jatuh 2x , memey laa . But thats all was not important yet , Malaysia is Champion ! Champion ! Aku semangat gila bukan apa , tengok Bahrain main eee dan dan masa2 terakhir dia lengah-kan masa . Buat sakit bagai, penjaga goal main lantun lantun bola . What the Rock is Cooking ?! Eshh , bila wisel penamat dah tiup , nampak weyy muka Khairul Fahmi sedih . Semua sedih , we share the sadness okayy :') We're soMalaysian right ?

& ofcouse aku paling sakit hati bila baca ada Malaysian sendiri kutuk team Malaysia . Menang dijunjung , kalah dicerca . Apacer do ? Gaya tuu , baik lipat tikar balik rumah tengok Barney and friends depan tv . Setiap game ada yang menang & ada yang kalah . Dan mungkin bukan rezeki kita untuk menang , next time kan ada lagi . Nii tak , sampai keluar stadium before game habis :/ Kasihan kat dorang yang main tuu tolong . Kalau kita sedih , pemain kita tuu lagi sedih tahu ? Please respect others feeling . Ecehh ayat aku kemain Didda dam dam daaaaaaaaamm  >,<



P/s : Vid nii takde kaitan act , tapi aku suka . Ni projek adek & kazen aku laa ni . Geledah youtube malam2 kat cybercafe Botani . Tapi serius lucu . Tolong tekan play tolong . Aku jamin korang gelak :D Hihi

Masterchef Malaysia 2011



Anyone , I want my room to look same like this . Anyone hear ? Okayy chunn !
Sokay , later I deco deco my room . Hehh hehh -(OO)-


Who says Selena Gomez



  • Pusing satu mall sambil tunjuk kan gambar pasport sendiri & tanya kat semua orang 'Ada nampak budak nii tak ? ' 
  • Tengok vid Greyson Chance ramai ramai then jerit sorang ' Yeahhhhh ! Goallllll ! ' 
  • Pergi kat bilik adek then pegang & gosok gosok  rambut dia sambil cakap ' rambut adek cantik , hitam , lurus . Macam teknik rebonding  ' . Buat benda yang sama bila dia sedang tidur
  • Ambil deadoran kat bilik mak then sapukan kat seluruh dinding bilik . Bila mak masuk bilik cakap wangi nyewwwww bilik . Lakukan sampai deadoran tuu habis
  • Duduk dan renung seekor kucing 2-3jam . Kalau boleh bawak kawan sekali sambil makan popcorn . Buat gaya macam tengok wayang
  • Bukak tingkap kereta then ketawa dekah-2 lepas tu jerit ' tolong tolong , saya lemas saya lemas '
  • Tukar seluar setiap 1/2jam . Bila ada orang tanya kenapa tukar , jawab ' kencing :'( '
  • Bila lecturer tengah mengajar , tarik tali bra kawan then cakap ' Thats sound cool bebeh ' Hehehe
  • Lukis jam kat tangan guna maker , then ketuk2 cakap ' Bodo bodo berape kali nak habis bateri ni '
  • Duduk depan papan chess 2-3jam tanpa buat apa-2 dan cakap apa-2 . Lepastu bangun tiba tiba dan cakap ' Siot ah , kalah lagi ! '
  • Buat buat cakap dalam telefon . Maki hamun caci carut semua , letak telefon dan cakap ' mak , nenek kirem salam '
  • Iron baju office ayah sampai terbakar . Bila ayah tanya sape punca bajunya rosak , tunding jari ke  arah tikus 
  • Pergi kenduri sambil bawak mangkuk tingkat . Tapau semua lauk kenduri &jerit Hoii sapa tuan rumah haa ?! Terimaaa kasihhhh ! 
  • Ajak kawan semua pergi berkelah tepi pantai , bila semua dah berkumpul kat depan rumah, cancel kan dan lari masuk rumah cepat sambil jerit . Ngantok ngantok 
  • Bila hujan , minta izin jiran nak tolong angkatkan jemuran . Pakaian tuu semua letak dalam bakul dan biarkan tengah-2 halaman . Bila hujan dah habis bagi kat jiran bakul tuu sambil cakap ' tempias hujan tadi '
  • Nampak kawan baru selubung selimut kesejukan , terus tarik selimut dan cakap ' kesian kauu kesejukan ' sambil geleng geleng kepala simpati
  • Nyanyi opera kat restoran mewah kuat-2 . Bila semua dah pandang pelik , buat jawab telefon cakap ' ohh mak saya panggil balik makan nasi , nanti saya sambung nyanyi '
  • Asah pisau depan kawan , sambil cakap ' tak lama dah , tak lama dah ' *muka evil*
  • Kentot kuat kuat lepas tuu tegur ' Ehh sape punya ringtone tuu ? '
  • Suruh kawan hulurkan tapak tangan . Ambil maker lukis gambar JB . Lepas tuu cakap , ehh sama !
  • Ambil kasut kawan letak atas bumbung kereta . Bila kereta dah bergerak , kejar sama sama dengan kawan sampai kereta tuu tak kelihatan dan cakap ' mungkin dah sampai ajal kasut kauu tu :/ '
  • Koyak semua assigment dengan rakus lepas tuu terus tido . Bila bangun terus minum coffee & buat assigment baru .


Seriously aku dah takda kerja takda kerja takda kerja nak update mende ni hehehe .
Btw , thanks peeps for being my followers *kening kening*  
300 followers , Alhamdulillah ^^,


Next To You


ASSALAMUALAIKUM MUHARAM 

Satu Muharram detik permulaan
Perkiraan tahun Islam Hijrah
Perpindahan Nabi dan umat Islam
Dari kota Mekah ke kota Madinah

Atas keyakinan dan iman yang teguh
Kaum Muhajirin dan Ansar bersatu
Rela berkorban harta dan nyawa
Demi menegakkan Islam tercinta

Hijrah itu pengorbanan
Hijrah itu perjuangan
Hijrah itu persaudaraan
Hijrah membentuk perpaduan

Oleh itu mari semua
Kita sambut Ma'al Hijrah
Tingkatkan semangat
Tegakkan syiar Islam
Untuk sepanjang zaman

Happy New Year to all Muslim . Fells free to celebrate it okayy . I hope all what i expected this year to be realized . I want to be a good daughter ,  a good sister , a good student & a good friend better than last year :'( Support me okay . Thanks . 

ISLAMIC BEAUTY  

Surah Al-Fatiha : Protects one from the anger of Allah
Surah Yasin : From the thirst of the Day of Judgement
Surah Waaqiah : From poverty and starvation
Surah Al-Mulk : From punisment of the grave
Surah Kausar : From the enemity of the enemy
Surah Kaafiroon : From Kufr at the time of death
Surah Al-Ikhlas : From hypocrisy
Surah Falaq : From calamities
Surah An-Naas : From evil thoughts


Put all the UNHAPPINESS aside . Life is so beautiful  . Be Happy , dear ^__^

Im Sexy and I know it


This sem break . Boring boring boring boring . Even semalam baru start cuti hahaha
Today , going back Ipoh . Yess wanna meet all my kazen . Wehh rindu hampa ! Wayang wehh
 wayang. Mcd Medan Gopeng & aku tak lupa ada yang janji teman aku cari kaca mata baru
 yedak ? Hehh hehh . *juling mata* Haah , aku tauu aku gua , kuno , lame tak season ikut pakai 
lens mcm hampa. Cause i love my eyes ofcos. Takmo dia terdedah dengan bahya bahya lens tuu. 
Aku GANAS -OO-  hik hok

Im live in Tutti Frutti . 
Ehh no , Im live in FATSSSSSSSSSSSSS !

Now , focus at my chubby cheek . Maigoddddddddddddddddd ! Need diet peh-lishh .
Anyone have tips for being thin ? Anyone ? Okayy no need to sep sangat , share plsss ^^
Sebulan , cukup kot kan nak diet ? Tolong cakap cukup tolong hehe . 
After this , don't ever dare offer me any maggi or ice-cream . Im on diet ! Cehh sembang ~

I love Nerd-OO

I will miss this all . Yess i got special room there in college . Others got A123 , B203 , C302 , C334. But i ? Sickbay A ! Hahaha cool jeww . I know that room looks best nye nye . Have everthings that other rooms did'nt have right ? & all peeps will say ' Whoaaa ! untung laa dapat bilik ni ' Heyy untung untung untung ==' *Garu garu leher* Err nama pun Sickbay do . Mesti laa lain dari lain , tolong faham maksud SICKBAY tuu tolong . Tapi best tak best , Sickbay laa yang selalu kena aim dengan fellow . What The HellOO ! Huhh


Aku ada 3 orang roomate . Yang aku kenal , yang aku sayang 2 orang jee . 
Yang lagi sorang pergi MAM dengan hahaha

SHUT UP AND SMILEEEEEEEEEEE :)

Everyone have their own problems right ? & we shouldn't run away from it . Try to solve and faced it. Ehmm , everything is going to be okayy . Everything was okayy because it didn't matter . But deep down its not okay because it really did matter . Honestly , i dont want to have any enemies anymore , with any friends that i know . Sedih tahu sedih ? When knows , one by one of our friends hate ourself . Who wants haa ? So , just being kind for everyone that you meet is fighting the hard battle jyeah ! Okayy mami got a boom bang bing bang ding dang haha bye . Aku malas nak fikir dah .  Semak

Baru aku perasan sweater tuu sweater UNIQLO


FINAL DAH HABIS YAWWWWWWWWWWW !
*Sape pernah rasa perasaan macam ni , mesti rasa nak bakar-2 kolej tuu time balik kan ? hehe



Semalam , paper last Ite . 1 1/2 jam but 35minit aku jawab terus belah . HAHAHA kot aku kesah ? *korek korek hidung* Upps ! Tapi fells good cause almost Abby ajar masuk do . Wehh adek , thanks teman aku maggi study malam tuu . Aku standard study kat hotel . Manada kolej yedak . Aku taktahan stay bilik dengan probs 'betina itu' huru hara kan satu kolej . Eshh , sebab hang aku se-roomate kena panggil masuk bilik fellow berkali-kali tahu ? Siap bawak parents back up ? & ofcouse laa kauu menang do , mak ayah hang ada , memang best ! Hang dah menganjing ramai budak dalam kolej tuu , senang kauu nak byebye gitu .  Perangai hensem tak hingat do . Fuhh , aku angin betul . Takpe kauu tak kentot aku sangat , tapi kawan kawan aku ? Wehh bahang kot , effect nye kena kami . Malam-2 MPP datang bilik cari hang kat bilik, apa kes ? Sembang balik rumah tapi overnight tah mane . Yang kena kami weh , kami :/ Kitorang sayang hang , cover hang cause kauu tu roomate kitorang . Kitorang tak bukak aib hang . Betul , tapi what we all get now? Cirit pedas weyy ! Cirit tahu cirit ! #Fakyeah!

Ayat hang ,
Pembuli : Weyy , aku tak bukak aib korang pun . Sampai hati korang kan ?
Pemangsa : Masalah nye , blablabla
Pembuli : Ehm , aku tauu aku salah , maaf & ....
Tuu time malam , bila pagi
Pembuli : Selamat pagi everyone ^^, <-- Okayy ni tipu
Pembuli : Kalau korang boleh bukak aib aku , aku pun boleh bukak aib korang nanti . Blablabla ..

Heyy whats function ? =='
Kitorang just mintak hak kitorang & kauu yang besarkan cerita until parents and fellow pun join .
Kauu okayy ! Kauu ! Kauu punca segala . Lagi nak salah kan kami ?
& 1 more things , sebab kauu . Next sem , kitorang takboleh keluar selain dari hari Sabtu & Ahad
And outing clothes just same likes our class's clothes . BAJU KURUNG ?!
Kitorang dah takboleh pakai baju se-sexy kauu weh ! Hang shuke ? Sheronok ? Ghembira ? Yelaa hang bukan masuk kolej dah next sem . #Puii ! Memey kami jee mangsa keadaan , takpe . Harini hari kauu dengan parents hang , besok lusa tulat Insyallah our day :') Kan kawan kawan ?
Aku ada 3 orang roomate , 2 orang jee aku kenal 2 orang je aku sayang . Lagi sorang pergi MAM dengan overnight hang tu ! Bye ,

#Pecah kaca atas meja , dah baca jangan terasa .



& aku terasa aku makin jahat dan jahat jahat jahat :/ Tapi perasaan nii buat aku kewlzzzzzz ! Ahaks ! Puas do puas . Serius . HAHAHAHAHAHA jadah aku buat entry macam hantu +___+ Dibuat story , petang semalam time nak pulang kunci bilik kat pejabat , kena beratur panjang perghh kalah barisan time beratur kat dining hostel dulu . Sape suka beratur tegak ? Adat laa mesti sembang borak . Aku khusyuk borak , ada 2 3 4 and 5 orang perempuan memotongi barisan saya . What the Rabbit wa cakap dalam hati ?! Sabar bomb belum sampai timer .
Jap ehh , tunggu sat *berdehem*
Aku : Haih , tuu laa aku penat betul . Dah laa Ite tadi mengantuk jawab , tunggu ni pun mengantuk . Tengok depan makin ramai pulak orang .
Kawan aku : Hahh ? *weird*
Aku : Tadi ada orang tu belakang kita , tah tiba tiba ada kat depan pulak kan .
Kawan aku : Haah betul *Tuu jee respon ? Back up ah back up ah aku . Hehh
2 3 4 and 5 orang : Nak terasa ke tak , nak terasa ke tak
Aku & kawan aku : *Senyum sinis * Ada respon do hahaha
2 3 4 and 5 orang : Biar lahh nak menganjing ke ape . Mulut takde blablabla lazer gilewzzzzz
Hahahaha sumpah aku puas hati . Sekali dengan mata dia aku tengok . Perghhh eyeliner ehh kak ? Haha Loser! Nak potong barisan aku KONON . Sorry , silap orang k

Korang , kalau besok exam ada paper , korang mesti hard gilaa study malam tuu kan ?
Baca nota , exercise bagai . Haha nak tauu aku buat apa malam tuu ? Pusing Melaka tengok mall-mall sana tutup wiwiwi . Aku jalan dengan adek aku weyy . Bukan dengan boiprengg ! Tak kenal aku lagi mau cakap adek tuu boy aku ? What the Yellow ! Ehh aku tengok bola kat Dataran time tuu but Malaysia :( Sokayy , dengan Syria jeww . Tapi yang jersi 12 aku suka ! Woof woof Hehe

Now says GOODBYE Malacca for 1month semester break .  Enjoy the holiday , friends . Next year we meet again with new spirit yeahh . Spirit of 2012 Hehehe New Semester soon :3
#Cuti nii aku rasa macam nak kerja . Acane ehh ? (Y)

Bila SPM nak habis ?



AMIRUL HATTA AZMAN / Miyyo Azman

Tah acane tah , malam tadi aku mimpi this guy ajak aku ngedate . Whoaaaaa ! Fantastic der der .
Tapi apahal dia pulak muncul kat mimpi aku ? :( Please I hope it will not happen again .
Harus ke ? Titeww tak tenal tenal each other pun kan . So pleaseeeee , mimpi aku for person that surround my life je . Yang takde kaitan tolong jauh , nanti aku tergugat hehehe . Okayy mimpi mamat ni sho ohsem sho shuwit & bangun-2 aku terus story kat DH . Why ? Cause only her knows bout Miyyo omei ni ^^ hihi #Dekfana , looks for him ASAP ! Yess this laa Miyyo . Public figure tuu , kan aku dah cakap , hang mesti cair *kenyit mata kanan16 kali* hehe . Orang cakap dia JB Malaysia ? Ye ehh ? Ade laa kot . Maybe haha & aku pun taraktaw apa penangan sampai aku sanggup tukar background desktop aku jadi pict dia . Hebak tak hebak ahh . So awak , background lappy saya dah ganti . Bukan pict awk dah HAHAHA . Jangan leww mare :'D Ehh dah dah . Bye Miyyo , before aku admire hang gila , better aku chaww lu ! Dha ~


Don't give up praying because Allah is always listening , Allah never sleeps ,
Allah is forgiving , Allah is merciful , Allah is beneficient 

Nii ayat ni . Aku tuju kat kawan kawan aku & at the same time for me too . To let me remember that Allah always near to each of us . Semua kawan aku , ehm aku taknak musuh dengan sape sape pun . Tolong :/ Yess maybe kita tak rapat mana , tapi kita boleh rapat macam dulu kan ? Tak mustahil and i'll try , My parents always asks for you and you think i can answers their quest ? No okayy ! No ! Cause we already not the same as before & did not close like before :'(




Hero Nazmi Faiz Mansor


GOALLLLLLLLLLLLLLL !
and thats happen when bibik lawan majikan . INDONESIA VS MALAYSIA ()

Malaysia thanks Malaysia . Syukur Alhamdulillah . Akhir kita dapat juga ibu segala pingat tuu kan . Bapak pingatnya mana ? Tahh , kawen lain kot :D hehh hehh . Act , malas nak update pasal bola nii . Sebab ? Aku dah ulas segala dalam twitter . Ce tengok timeline , semedang aku je update hahaha kot aku nak kesah ? Korang boleh buat komuniti #Tengok bola kat timeline do ! Takpayah susah cari mamak , bilik tv or others for watch it okayy . Err im pengulas bola yang bersuara spongebob ^^, hihi

Aku duduk depan sekali kat tv . Pasaipa ? Adek aku semua rendah rendah . Senang sangat aku nak tengok tv . Faham kan ? Hehe , Awal lagi Indon dah jaring goal . Time tu aku rasa macam pfttt ! *bakar meriam* Geramm do . Tapi takpe , semangat tolong semangat & lets continue the game . Then dengan kad kuning Malaysia berkeping-keping . Indon ? Satu takda do . Deme kemain main bola macam rugbi , tapi Malaysia conduct kad kuning nyee . So cool . The ball fly like a g6 , like a g6 ~ haha .

Tapi aku cam shian kat Irfan , mana tak nye berapa kali dia try nak goal , asyik terbabas :( Asal dia nak dekat , dia nak dekat , aku jerit whoaaaaaaaaaaaaaaa ! Tapi tak masuk @,@' Sokayy Irfan , ada semangat . I loike . & thanks Baddrol pass bola kat Asra and we got the goal ! Haa ! Nampak ?! Nampak ?! Goal yaww ! Yoyohooooooo <-- Aku hoorey bunyi memang tahpape hehe . Tapi tengok Indon main , memang boleh menyirap , ye dong semua pelakon sinetron , semua drama atas padang . Berlakon lebih do deme , siap ahh bibik aku kat rumah tuu *genggam gengam tangan* Then Fakri , hati kering jeww . Tenang do tenang bro , now WTF - stands for What The Fakri ! Go Malaysia Go ! 

Bila aku tengok tengok tengok , aku rasa macam semacam jee Indonesia ni . Desperate sangat nak menang ==' This mention to Bonai . Kauu baca apa Bonai ? Mantera mantera , ehh mentera mentera haha . Dia mana boleh jaring goal , kerja dia tarik jaring jeww :'D haha . Macam ni , Malaysia baca doa , Indon guna bomoh . Malaysia tawakal , Indonesial takda akal . Upss ! Cause i love Malaysia more :) Tapi tuu lerr , last-2 penalti . Weyyyyyyyyyy seram do . Aku paling taksuka penalti . And nasib baik penalti menyebelahi kita , captain Malaysia kan ^^ . Besok tengok laa , masuk surat khabar Indon cakap Thanks Meiga :D haha . To all Indonesian , jangan laa nangis-nangis , hilang ganteng mung ehh . Lek laa , bola tu bulat , bukan petak :D hahaha .

#Naik bulu roma tengok pemain kita semangat nyanyi lagu Negaraku . Ya Allah , Im proud !



I want to introduce someone , wiwiwi . Okayy hampa dah kenai .
Thats not fake page kayy . Tuu real real . Aku dah add dia time game 1st lagi , bukan semalam baru aku gelabah nak add hehe. *act aku pun gelabah nak add dia kan ? Heh heh . Dia ni hensem omei gilaa der der . Ce tengok rambut dia . Maigoddddd ! Noh Hujan weyyy ! Haha . Dia dah timbulkan fenomena kat twitter bila senang senang nama naik jadi trends . Fuhh #pemess ! Ramai cakap camni ' Nazmi tak amek Spm ! ' ' Nazmi boiprenggg aku ' ' Nazmi , jadi adek angkat aku plss' Yang takboleh belah , ' Nazmi , i jawab kan paper spm u okay . I akan jawab dengan sungguh2 ' 
#Puii ! <-- Sape geli garu ketiak sekarang ! 

Last but not least , 
Congratulations for Skuad Harimau Muda Auwmm !

How to get free ticket to Gambang Waterpark

Ehh hotsetaff besides der der . Haa ? Korang pernah tak terasa eksited gelabah nak update update dan terus update status facebook bile noti kome penuh dengan like like like . Haa retis letuww , suke letuww haha . Then aku nak share siket laa acane nak dapat like kaya macam ... Miyyo Azman ! Miyyo Azman ! Haha okay jakun Miyyo . Encemboy , nak love kat pipi moley ? Nak ugak nak ugak ! *hentak hentak kaki* Hoyy gedik did ! Eee mara DH satgi hihi sorry baby *tak curang lol



1. Pastikan DisplayPicture korang hensem & cun tak hingat *kalau yg girl kasi sikit sexy
Yess , ni banyak membantu . Can attract almost friends in ur fb to likeeeeeeeeee ur status even status kome cam cengkadak ! Nii betul , cuba korang try usha friend korang yang cun & tak berapa nak cun . Haaa , nampak ?! Nampak ?! Beza tang jumlah like dengan jumlah unlike . *Wehh perasan tak facebook dah setting baru ade button unlike ? Haa laju-2 bukak wall facebook ! HAHAHAHAHA


2. Ayat kena panjang
Biar panjang , asal ber-like . Whats the hellOO ! Kemain taip pak aihh nak buat ringkasan karangan hape ? Hampa tengok belakang novel , ada sinopsis kan ? Then hampa on fb , sama tak panjang status tuuuuuu dengan sinopsis tuuuuu . Kann ? Sama, status pung pang pang pang panjang tapi harem deme baca , like je lebih . Konon prihatin , caring wuwuwu *aku selalu buat hihi . Norma wehh , sape nak baca jela jela


3. Lirik lagu , peribahasa , perumpamaan
Selamat pagi terima kasih pampers , adek tidur lena sentiasa , serapan nya hingga 10jam lama nya,
adek tidur dengan lena . Adek mahu belajar sama , Aucak aucak muah mama muah papa berdiri !
Yeayy ! <-- Sape taknak like wehh ? Hahaha
Tak pun macam nii , ' Sape makan cili dia terasa pedasnya , sape garu bontot dia terasa sedapnya' heuu heuu

4. Talks about love
Haa mai dah mai dah Azura dengan Jamal kita haha . Asal status je konfem ' Anjee , bileww nak bbm dengan sayang ? ' 'Babyboy , datang laa rumah babygurl . Babygurl indu indu ' *indu=rindu
Kann ? Lagi bila wall to wall papa mama . Sweet comel gilaa weh ! Sampai aku rasa macam nak berak pelangi tahu ? Haha . Then ungkap laa madah madah cinta ombak rindu kat status , memey ramai like . Tengok ahh . Aku serius ni .

5. Buat perang dunia ke-5
Bang! Bang ! Hahh , habis peluru pulak -OO- K , gaduh carut f*ck memang fb tempatnya . Tepat weh korang mendarat , fb laa medan perang nye pun . ' Woii fundek , open sumo cepat ! Aku panehhh ni ! 'Kaki kencing lagi mauu tunjuk baik ape nye pun , lu langsi lu kubur ! ' Aku benci hang kuat kuat ! Sial punya jantan ! ' Anginnnnnnnnnnnn , satu badan ! haha . Bila tang carut gaduh sesama ISLAM, laju semua like . Jangan nafi-kan statement aku nii okay . Benda reality do . Dunia dah tak lama


6. Buat drama mintak penampaq
Wife : I will die
Husband : I will die also
Wife : Why do you want to die ?
Husband : Because ma ithi khushi bardasht nahi kar sakti
or
Little boy : Aunty , whats inside ur stomach ?
Pregnant lady : A cute little boy , dear
Little boy : If it is cute , why did you eat it ?
Pregnant lady : Hahh ? *SIGHHHHHH ==
Haha buat dialog wehh . Tunggu kejap jap jap . Haaa ! Takde like lagi ? Off lappy , terjun KLCC ! Pandai sangat , kot nak kejar sangat like tuu kan #Puii hot waklu ! Kejar duniawi semata *okayy macam perli diri sendiri hihi

7. Sales promotion Ehh *Like promotion
This paling tragis , dah update status then start the plan . Macam dah jadi penjual dari rumah ke rumah do , IM semua orang suruh like status . ' Wehh , like status aku sat ' Like embah mu ! Salam tak bagi bagai main sergah jee ewah habis ganteng ahh muke ? Nampak benor gelabah nyeww :D <-- Yang nii aku tak pernah buat okayy . Tapi aku pernah kena suruh like , bukan pernah , SELALUUUU ! Tu yang tak tahan tuu haha . Macam Monafendi cakap , ' Lek lu , sap kok lu ' *Ehh Monafendi ? ==


P/s : Mari mengejar populariti mari , marilah . Sayang , anje , baby , ucuk , DARLSSSSS :D haha .
Wehh paper final aku tak habis lagi nii hoi ! Last paper , TECHNO . Hahh ? ITE lahh ! haha . Kbye setadi

T I E S T O

I came by fixie , i see you alone there .
After some time , i got the very chance to stare directly into your eyes.


I saw one of the brightest star shinning within your eyes.
and your smile was just as bright as the sun.


When maghrib comes , i went home with a smile on my face .
Feeling happy and high do .


Hahahahahahahahahahahahaha *cough cough*

Ehm , those days when you cant tell if you want to scream or cry . To stay up all night or to sleep your doubts away . To yell at the top of your lungs or to keep silent . To spill your heart out of someone or just to fake a smile . Yess , this all what i feel that day . Yesterday :/ Can be quite egoistic that times . Im spends too much time feeding my ego until i reached a point where that day happens . Wehh , yesterday is the worst meet that i ever had you know ? I thinks you think so right ? Thinking , sometimes we have to show out our bad side so that we can sort out who can accept us . Ehm Im sorry , but sokay sokay , everythings alright ya ? Finally ends 19/11/2011 with a smile . Not a fake smile anymore , but the real real smile ^_______^ See ? I smile ni , smileeeeeeeeeee . Copy my smile plss , hehe . You had me at HELLO every morning :'D

When im home , yess all siblings here ! Badminton , jogs , balls & paling takboleh belah  ' car ' Yo , my father asks to drive it back . Babyboo , lama tak pegang stering do . After got my P license , haremmm nak mandu dah . Malacca ? Car rental there are too high der , manada duit . Waiting for Rm200 from the government ^^, hihi all secondary student dah dapat Rm100 kan ? So yang kami kami college ni bile lagi ? *My college under government okay , under Mara lagi tuu . Hado ? Hehh hehh

Dah nak habis sem dah kan ? Cepat lahabau ! \Ehh mak , ehh chot ! Mencarut/ haha
Lagi nak habis ni , lagi ramai orang tempah baju , beg , botol suruh lukis . Erm final do :/
Jangan ahh buat aku camni , nak tolak serba salah , rezeki wehhhhhh ! Takpe takpe , dah biasa .
Study last minute & have enough time to huha huha with fullhouse everyday . *Aku dah jangkit roomate aku do tengok Fullhouse ulangan tuu , *gosok gosok mata* Hahhh ? Korean tuu dida ! Hahaha lantak kauu nak cakap ape , heartless -________-'


P/s : Pagi tadi , before balik . Member bagi kertas Test Bismath . And ce puzzle off my marks ? Full mark is 45 . And i got only :( Carrymarks Bismath aku serius ciput , tak layak weh . Ehm , but i've tried my best mom , dad . Im so sorry . Dont blame me if my result .... Ok dah bergenang* bye

cerek elektrik



AKU DAH LETIH LAHH DENGAN SEMUA MULUT PUK* KAT DUNIA NII . TOLONG LAH STOP HINA , KUTUK , BAHAN AKU WEHH ! AKU TAK PERNAH KACAU HAMPA AND AKU MEMANG TAKNAK KACAU PUN . TAPI YANG HAMPA SEBOK NAK BUAT DOSA TU APAHAL WEHH ? AKU DAH MENYAMPAH LAHH DENGAN SEMUA NII . SEMUA ORANG TAK PERFECT SO TAKPAYAH LAH NAK KUTUK SESAMA ISLAM OKAYY . BYE


P/s : Dont make decisions when you're angry or horny

Tahniah Financial Accounting



Korek korek salat Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahah
hahaahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahhahahahhahahahahaa
hahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahah
hahahahahahahahahaahhahahahahahahhahahahahaahhahahhahahahahahahahah
hahahahahahahahaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
haahahhahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahhahahahaapaperaccounttadisusahgilahoihah
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Seriously , senang sangat . Aku buat pastyear ulang-2 pun tak se-senang tadi soalannye .
                                                                              Harap tak repeat paper , tolong :/

Raja Sekina Segawa Selena Gomez


Ehem ehem . Yesterday im on my twitter for about 12.30a.m after watching movie at my lappy .
 Perghh 3 movies babe that i and my roomates ' khatam' after having bubuq ayam at cafe . Al-Hijab , Libas and Setan Budeg . Ta tahan time Setan Budeg en , lompat atas katil ehh dekfana after off lampu ? Hahaha . Thats not include movie yang kite tengok time petang kan ? Hanna Montana woowoo . Okayy thanks senior zain for all the movies Hehe

Tettttttttttttttttt ! Back to topic peh-lishh . Yaww lets talks bout ego yaww 
I got idea to talk bout this after i found tweet from tah mana punya twitterboy tah haha . & i tots that he said dalam nada serius *serius laa sangat . bak muka tengok . hehh hehh




1st , I hope all of youu didn't mind and open to understand every single that i wrote here.Can youu ? Ofcouse can yaww . Yeahh I know ^^,

Semua orang ada ego . Kau ada . Dia ada . Aku pun ada . Kenapa kita ada ego ? Kenapa perlu ada ego ?  Untuk apa natang ego tuu ? Aku mmg taktau . Apahal diam ? Bagi aku jawapan . Aku memang lame jawapan .

Bila dengan kau , tembok ego aku naik tinggi . Tinggi sangat sampai kau yang tinggi tuu pun tak sampai . Namun tembok aku tidak dibina dengan batu bata mahal , batu kerikil or marmar ia hanya sekadar ranting kayu yang menuggu masa untuk rebah . Bila rebah , aku tak sempat nak kutip , aku tinggal bersepah begitu sahaja , lalu hilang menjadi debu-debu yang mustahil untuk aku cantum dan bina semula tembok itu . Lemah sungguh kan ?

Aku tidak pernah sedar aku sebenarnya jurutera yang membina tembok serapuh itu . Aku pereka. Senyum sinis. Tidak pernah aku cuba buka mata untuk sedar yang aku punca segala .  Aku ego ? Benar aku ego ? Ya , aku ego . mungkin

And youu boy , dah dapat jawapan for your tweets right ? Belum ? Memang belum , aku tahuu . Tapi aku nak minta maaf andai aku banyak buat hangin kau naik . Tah ape hangin kau sekarang , aku pun taktaw . Tapi aku ambil masa itu untuk pusing belakang sebentar . Tengok apa yang silap . Bila pusing depan rancangan strategi untuk baiki . Harap pulih . Fikir apa yang aku buat sehingga menimbulkan kemarahan orang . Wajar atau tidak tindakan aku itu ? Relevan atau tidak ? Matang atau tidak ? Keterlaluan atau tidak ? Aku selalu jadi raja ego dalam diam . Maaf

#Ehh Superman dia 

Something happen for a certain reason



Aku tak suka didesak jangan sekali . muktamad . aku taksuka
Aku tak suka dipijak jangan sekali . muktamad . aku taksuka
Aku tak suka ditengking jangan sekali . muktamad . aku taksuka
Aku tak suka dipermainkan jangan sekali . muktamad . aku taksuka
Aku tak suka ditikam jangan sekali . muktamad . aku taksuka 
Aku tak suka , aku tak suka , aku tak suka
Aku manusia biasa dan normal
punya perasaan dan ..........



Dida ? Bear ? Ehh tak anak patung ? Maigodddddddddddd ! Mimpi apa  hang dida ?
But sokay , Kaka Yuslizar , thanks Qiqi ni . *Even aku taksuka nama Qiqi =='
 Nama dia Momopo okayy kak . Haha suka punya hati , will takecare of it laa kak , jan risauu . 
Atoto sayang sayang qiqi *debik bontot , dushh dushh ! 
Ehh kakyus nampak ? Gluppp *telan air liur xoxo




And at cafe to night , we have tahlil together cause bini wa belanja woo ! Belanja laa sangat #Purr
Kak Iko , Saro , Niso , Fanno , and lovely wife Yano *fake wife weh fake . Nanti ke laut pulak fikir nye ==' Haha . Malam tuu , last dinner for us together with Kak Iko , she sobbsobbs :'( Ok watlek
Dia dah habis final , so boleh belah dari kolej awal , tak macam mike , paper deret tunggu nun.Ciss !
Yess , last day to meet Aspa . Wuwuwu Aspa do aspa dah takdo :/ Takboley same-2 bahan die dah . Hehehe & Abg Napi , goodluck for your journey later and hopefully hang taklupa kakak kita tuu . Ingat tuu Napi ! Hoyy , hang dengar tak ?! Hoyyyyyy ! Haha ok dah




Tatoo nie , ehh tak tak , pembetulan inai . Aku bawak balik kampung tangan rope ni .
And I thinks u know whats my kazen and aunts said to me right ? Alaa makcik aku yang tuan rumah kenduri dulu . Perghh lazer kemain . Kot aku nak kesah ? Haha watlek watpis yaww . 


P/s: #Tips repeat sem Diri atas meja then menari , menyanyi cakap WIGGLE, WIGGLE , WIGGLE , WIGGLE , WIGGLE , confirm kena halauu (Y)

Daging korban belakang padang Ipoh


Cakap pun tak dengar 
Dengar pun tak paham
Tak paham pun tak mau tanya 
Tanya pun tak mahu buat
Buat pun buat salah
Salah pun tak mengaku
Mengaku pun tak mau betulkan
Betulkan pun tak puas hati
Tak puas hati pun tak mau cakap

JADI APA BOLEH BUAT ?!!


Hahahahahahahahaha tarapapa
Dah sampai rumah choo . Cuti Eid Adha hehe
Now , Happy Eids Adha semua . Enjoy-2 ahh kome time raya , aku nak tekan calculator
study acc , bismath nii hahaha oreo betul ! Eshh ! Salam AidilAdha & youu thanks for 3Nov .
You was wake me up tahu ? I will never forget it okayy ! Never weyy never :')
Salam AidilAdha semuaa . Lastly , pray for my Final next week ya Assalamualaikum 

Apa maksud ' The Rock Is Cooking '



Acane nii ? acane nii ?
Okayy ada yang cabar aku buat acc Twitter , sebut pandai pandai adek-2 ,
TWITTERRRRRRRRRRR haha sexy bunyi nyewww auwmm ! 

Ingat lagi tak first time kita ada acc Myspace ? haha . If im not mistaken , I had Myspace acc when i was 14 . So lame ahh . Kalau tak salah laa , lupa dah pun. Ohh and Facebook account when i was 15 or 16 ? I dunno. but tengok sekarang ? Budak darjah 4 dah ada Fb ? Sedihh ohh ! Dulu manada macam ni ? Darjah 4 baru nak belajaq pakai komputer nye jee pun ! Main lukis rumah kat paint , main game Mario . Noob gilaa . Darjah 5 baru layan pokemon digimon ! Masa tu nak edit apa apa pakai paint jeww ? Gila budak sekarang pakai picnik , photoscape , photoshop , kemain hebakk lagi . Dan sekarang kita sedar bahawa kita sangat kuno pada 2 atau 3 tahun lepas. Eshh ! Tak lama satgi budak tadika dah ada facebook ? Ohh lupa nak mention. Masa darjah 5 aku pakai phone tiga tiga sekupang .
 Kome ? haha -___-'

After a long conversation with pencabar ituu !
HEYY guess what ! I have twitter account der der ! 
HAHAHAHAHA ? HAHA ? HA ?
Ok fine . Pelik . Orang dah bezaman layan twitter hang baru nak ada ? SEDEYY ! Memeyy arr.
Nak buat acane. Saya lambat up. Bukan seperti kome. Sangat HOT mengalah kan segala bara api yang ada pada arang di atas kepala shisha ==' Mana mai tah ayat nii .

So itu jee laa yang nak disampaikan ^^
Here's my twitter . Please follow me if you have twitter 
*ofcourse they do dida !
sobs T_T Follow lahh ok ? & i'll follow you back . 


Ehh haa nii yesterday stalk-walking , & i found some post of someone nii
Sebut pasai aku hohoho sangat pemes ! Eeee okfaham hangpa geli har har :D
Okayy dua entry duhh dia buat pasal aku and aku boleh tak perasan ? Hahh ? 




Haha gilaaa Pek ! Hang balek Grece hang laa Pek ! Haha
Paper Bm amacam ? Ada best bro ? Jangan sampai parents kena mai schll lagi laa 
kan haha \Hikhok/ byeeee


P/s : Dia lawa , bergaya & cool . 
        Kalau lahh aku dapat kahwin dengan dia . 
        Tapi aku sedar yang aku tak boleh kahwin 
        dengan diri sendiri HAHAHA tak-lawak-okbai-

Mari mari ikan ikan



Brahhhhh ! Satu satu , dida sayang emak .
Dua dua , emak sayang dida .
Tiga tiga , sayang sama sama .
Satu dua tiga , sayang selamanya ^^
*Ok jangkit filem Flat 3A woooooo seram tak hingat eee eee

Entry nii kan , ehmm 
Weyy im awkward do kat Melaka , kat kolej tuu . Apahal ? Ehmm
When she didn't there with me :'( Take note , when she ok ! she ! not him ! Ehmm
Act aku taratauu ape salah aku , tiba-2 cam ehmm
Okayy , sebenarnya fikiran aku tengah serabut kabut macam sabut kelapa sekarang ni.
Bestfriend aku macam endah tak endah kat aku . Aku rasa myb aku tauu punca nye , 
Tapi tah betul ke dak , aku pun taktauu . Biar aku sorang jelaa yang tauu apehal punca kami .
But seriously , aku cam takut nak borak dengan hang sekarang , even nak tegur punn aku takut choo ! Babe , if dulu . kite balek sama , bas sama , bas rosak bas tinggal semua sama-2 ,
Aku stay rumah kauu , mak kauu baik sangat mcm-2 bagi kat aku , abg kau adek kau ayah kau semua layan aku baik . baik sangat sampai akuu segan tahu ?
And sekarang semua lain do , tah dia marah , merajuk or dendam kat aku , aku pun tahh ahh 
Dah berape hari tak tegur aku , ada laa dalam 2minggu mybe . Since balik dari kenduri kat Kajang haritu . Bila dia senyap , aku rasa macam lain , i miss her voice , gelagat dia , lepas tuu suka kacau aku buat kerja , evrything kitorang buat sama until aku kena pindah blok awal sem lepas . Nak pergi memana mesti dengan dia , lunch dinner outing semua sama . Aisehmenn , okeyy aku mmg nak pujuk dia pun , mmg tengah fikir how nak pujuk dia , aku takut kang pujuk pujuk dia tak layan pulak . Sekarang ni aku dah buntu mcm mana nak pujuk dia , tak tahu nak guna taktik apa , paling yang berkesan sekali , seriously . Aku tersangat taktahu . Sbb selalunya kitorang gado pun , gado cam manja manja je . Hihi XD . Seriously aku nak berbaik dengan dia balik , dulu kitorang selalu study sesama , apa apa hal dalam study , kitorang solvekan sesama lagi time ada 'boy admire' dia tuu . Pandai ohh mengajar kami . Lagi berapa hari nak Final , aku mcm terfikir , sampai bila benda nii nak berakhir , aku nak berjaya dengan dia . Haihh , seriously aku sangat susah hati sekarang . Jangan senyum dengan akuuuuu ! Eshh !

Aku harap korang boleh bagi tips how nak berbaik dengan bestfriend sendiri . TQ :)


I'm selfishhhhhhh !! So whatt ?!!

Member aku cakap , aku nii jenis selfish . Sombong tak hingat bile dah up . Cepat lupa daratan tahuu ?
Tak reti nak ingat member-2 lama yang banyak tolong time susah , ingat deme time nak mintak tolong jee , time senang , haremmmmmmmmmmm tegur ! So , kat sini aku nak betulkan , myb yee sometime aku cam lupa sikit , tapi lumrah kehidupan manusia mana tak buat silap , kadang aku cam busy *ehem perkataan busy sensitif yedak . Ermm Im sorry if benda nii aku  buat kat korang secara tak sengaja , tak pernah terniat kot . Seriusssssss aku bukan jenis kawan lupa kawan . Aku sayang hangpa semua do :'( 


P/s : jika aku mati esok hari ,
benarkan rohku menjajah setiap mimpi orang yang aku sayang ,
dan cakap padanya di dalam mimpi bahawa aku pergi kerana aku sayang mereka :')

Selamat Pengantin Baru


Assalamualaikum

So ! how're you Megat , Fanna , Daus , Aiman , Apek , Yana , Lady , Gaga , Shreak , Rio , Ahmad , Shaheizy , Sam . Did I mentioned Daus ? How's it hangin tah haha . Everything's fine ? Well off course everything's fine . So today im gonna be talking about Weddings Day wohooo 











Yaa yaa , did uols noticed something bout all the photos ? Hehehe manada pengantin nyeww kak dida
Yess tahu , semua gambar mmg gambar kendurik tapi hado pengantin ? hado ?
Tahh ape penyakit aku tak reti nak snap pengantin , seriusssss takde langsung do dalam Nikon akuu nii *perghh Nikon kemain -__-' haha . Macam hang cakap , ' Nanti biar time kauu kawen takde sape nak tangkap gambar kauu ! ' Ehh ? Kesah laa pulak aku kan haha . Okayy , aku intro siket laa , pengantin nyee kazen aku , cantikkkkk make-up ^^ act even tak make-up pun memang omel dia nii , natural beauty sebut-nye hee . And her husband memey ohsemmmmm ! hensem nyeeee nasib dah kawen ! hihi
Time kenduri nii ramai retis datang , even tak retis mana pun , ade laa jugak . Ramai laa jugak rebut nak gambar-2 sama . Yang aku , pi mampuihhhhh ahh nak sesak-2 dengan jakunn sana hahaha :'D
Ape nii kenal Adam Af ? Haaa dia ada . Kenal abg Hadi ? Haa dia hensemm ! Kenal kak Nini ? Haa dia kazen aku bhaha ok tak lucu , senyappp ! Der , hantaran dia best ohh tertarik ! Nikon seketul atas dulang , Iphone seketul atas dulang . Walawehhhhh gah habes ! hehh hehh
& youuuuuu ! Thanks for coming there . Hohoho segan letuwww haha byebye


Tomorrow morning , Lrt from Ampang to Bandar Tasik Selatan .
Jalan .. jalan .. jalan .. 1 2 3 4 5 ..
Bus to Malacca at 1.00p.m alone huhh ! Im a brave girl tralala ~