Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

How to get free ticket to Gambang Waterpark

Ehh hotsetaff besides der der . Haa ? Korang pernah tak terasa eksited gelabah nak update update dan terus update status facebook bile noti kome penuh dengan like like like . Haa retis letuww , suke letuww haha . Then aku nak share siket laa acane nak dapat like kaya macam ... Miyyo Azman ! Miyyo Azman ! Haha okay jakun Miyyo . Encemboy , nak love kat pipi moley ? Nak ugak nak ugak ! *hentak hentak kaki* Hoyy gedik did ! Eee mara DH satgi hihi sorry baby *tak curang lol



1. Pastikan DisplayPicture korang hensem & cun tak hingat *kalau yg girl kasi sikit sexy
Yess , ni banyak membantu . Can attract almost friends in ur fb to likeeeeeeeeee ur status even status kome cam cengkadak ! Nii betul , cuba korang try usha friend korang yang cun & tak berapa nak cun . Haaa , nampak ?! Nampak ?! Beza tang jumlah like dengan jumlah unlike . *Wehh perasan tak facebook dah setting baru ade button unlike ? Haa laju-2 bukak wall facebook ! HAHAHAHAHA


2. Ayat kena panjang
Biar panjang , asal ber-like . Whats the hellOO ! Kemain taip pak aihh nak buat ringkasan karangan hape ? Hampa tengok belakang novel , ada sinopsis kan ? Then hampa on fb , sama tak panjang status tuuuuuu dengan sinopsis tuuuuu . Kann ? Sama, status pung pang pang pang panjang tapi harem deme baca , like je lebih . Konon prihatin , caring wuwuwu *aku selalu buat hihi . Norma wehh , sape nak baca jela jela


3. Lirik lagu , peribahasa , perumpamaan
Selamat pagi terima kasih pampers , adek tidur lena sentiasa , serapan nya hingga 10jam lama nya,
adek tidur dengan lena . Adek mahu belajar sama , Aucak aucak muah mama muah papa berdiri !
Yeayy ! <-- Sape taknak like wehh ? Hahaha
Tak pun macam nii , ' Sape makan cili dia terasa pedasnya , sape garu bontot dia terasa sedapnya' heuu heuu

4. Talks about love
Haa mai dah mai dah Azura dengan Jamal kita haha . Asal status je konfem ' Anjee , bileww nak bbm dengan sayang ? ' 'Babyboy , datang laa rumah babygurl . Babygurl indu indu ' *indu=rindu
Kann ? Lagi bila wall to wall papa mama . Sweet comel gilaa weh ! Sampai aku rasa macam nak berak pelangi tahu ? Haha . Then ungkap laa madah madah cinta ombak rindu kat status , memey ramai like . Tengok ahh . Aku serius ni .

5. Buat perang dunia ke-5
Bang! Bang ! Hahh , habis peluru pulak -OO- K , gaduh carut f*ck memang fb tempatnya . Tepat weh korang mendarat , fb laa medan perang nye pun . ' Woii fundek , open sumo cepat ! Aku panehhh ni ! 'Kaki kencing lagi mauu tunjuk baik ape nye pun , lu langsi lu kubur ! ' Aku benci hang kuat kuat ! Sial punya jantan ! ' Anginnnnnnnnnnnn , satu badan ! haha . Bila tang carut gaduh sesama ISLAM, laju semua like . Jangan nafi-kan statement aku nii okay . Benda reality do . Dunia dah tak lama


6. Buat drama mintak penampaq
Wife : I will die
Husband : I will die also
Wife : Why do you want to die ?
Husband : Because ma ithi khushi bardasht nahi kar sakti
or
Little boy : Aunty , whats inside ur stomach ?
Pregnant lady : A cute little boy , dear
Little boy : If it is cute , why did you eat it ?
Pregnant lady : Hahh ? *SIGHHHHHH ==
Haha buat dialog wehh . Tunggu kejap jap jap . Haaa ! Takde like lagi ? Off lappy , terjun KLCC ! Pandai sangat , kot nak kejar sangat like tuu kan #Puii hot waklu ! Kejar duniawi semata *okayy macam perli diri sendiri hihi

7. Sales promotion Ehh *Like promotion
This paling tragis , dah update status then start the plan . Macam dah jadi penjual dari rumah ke rumah do , IM semua orang suruh like status . ' Wehh , like status aku sat ' Like embah mu ! Salam tak bagi bagai main sergah jee ewah habis ganteng ahh muke ? Nampak benor gelabah nyeww :D <-- Yang nii aku tak pernah buat okayy . Tapi aku pernah kena suruh like , bukan pernah , SELALUUUU ! Tu yang tak tahan tuu haha . Macam Monafendi cakap , ' Lek lu , sap kok lu ' *Ehh Monafendi ? ==


P/s : Mari mengejar populariti mari , marilah . Sayang , anje , baby , ucuk , DARLSSSSS :D haha .
Wehh paper final aku tak habis lagi nii hoi ! Last paper , TECHNO . Hahh ? ITE lahh ! haha . Kbye setadi

2 comments:

En. Kronik said...

p baca buku kaih..!

DIEDA said...

Haha ok ok setadi :D