Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

SMN . HML



HANIS MUNIRAH MALEK LUDUAN MUDA <3

P/S : demmmm dapat beg boots adidas baruuuu !  <-- sila jeles . har har thankss hanis :D


* isi kandungan surat di atas *

dida , saya rindu awak teramat sangat tapi awak sure giler babi setan rindu kite en ! 
jangan tipulah hanis tahu ! buwekss ! best hidup as 'non student' ? best ke ? dahlah
tinggal kiter kat hostel yg fucking damn tu ! nak dieda nak kamu nak akak !
dieda , kite sebenarnya byk sangat nak citer kat kamu tapi impossible lahh sebab
kamu bukan nak hang out ngan kiter or lawat hanis kat penjara tu ! tinggi kite dah 
158cm , dida sure 1**cm lagi en ! hehe lain kali makan byk protein tau ! makan calci 
yum byk byk , masa cuti sekolah tu en , dak f3 kena stay hostel . best giler , dah rase 
jadi macam f5 ! main air hujan , menari , bukak tudung dalam commonroom  ! best 
giler babi ! patutnya ada f5 tapidepha pergi lawatan hutan rimba . kiter lupe lah 
pasal ********* ! dye tu gipang gila babi dengan bf , ***** ! depha berdua tu
 memang originally setan ! ********* tu pernah marah hanis pasal hanis pakai seluar
 warna kelabu ! sumpa bodoh and dye wat kiter nangis . dieda , marahlah dye , 
tendang dye , laser dye ! tapi dida bukan pandai marah junior pun ! tapi x ape
 sbb tulah hanis sayang dida , dida superb senior ! pasal kak pipah en , ada dak f1 
memang kembar sianglah dengan kak pipah . siyes hanis tak tipu ! apa lagi eh ? 
dida tak rindu yumni ke ? yumni en skrg nie sombong ngan hanis . hanis tegur dye
 lepas tu dia wat bodoh je . lepas tu hanis anggap dye macam ***** ******* ! baek 
tak adek kamu ! tau tak masa kat hostel , kawan2 hanis sumpa terhebat ! kalau dulu , 
boring je jumpa dieda kat studyroom . askum, askum nak jumpa kak dida , dye ada 
tak ?  ingat lagi tak ayat tu , boleh dikatakan setiap hari gi studyroom kamu , sumpa
 hanis rindu moment tu , kalau boleh flashback , hanis nak sangat ! crocs crocs crocs
 still ade lagi ke ha ? jaga lek-lok tau jgn bagi warna dye pudar tau ! rindu
 samsilawati , noor , eman , tanwer and plus ebby <3 ! haha kalau hanis tak jadi adik
 ipar kamu , jgn luper hanis ok ! hanis tak penah kesah hanis ada madu , sebab 
hanis tahu hanis adek comell sayang kamu !dida , hanis kat hostel lama lagi , x payah
 kira memang dah tahu en ! doakan pmr hanis , doakan hanis dapat 8A lepas tu ada
 fon fon fon ! dida , thanks sangat sangat ! hanis pun x tau macam mana kite boleh
 fair , dah lah fair ngan kakak busuk , bekas yumni pulak tu ! haha :D dida , terima
 kasih because you be my wonderful sister to me ! 20 . 10 . 2010 tarikh penting
 dalam hidup hanis sbb boleh fair ngn nurul shahida mohd noor . dida , hanis x boleh 
nak describe kamu sbb you are amazing people that i have meet , 
hanis x nak surat nie jadi surat last between hanis ngn dida . tak nak tak nak tak nak !
nanti bile dida kawin ngan 'mat sentul' tu , hanis nak jadi pengapit tau ! nanti bile ada 
anak nama abu bakar , cakap hanis nie adek paling comel ok ! whatever yg kamu 
buat , all da best ok ! jgn tension tau ! kalau tension baling je hanger atas bumbung ,
 jangan nangis dalam shower macam last year ! haha . thanks sangat foe everything
 moment that you share with me ! huh , letih jugak tulis surat panjang untuk kamu ! 
i love you so so so much akak ! take care and always happy ! 
selamat tinggal nurul shahida mohd noor kakak sayang <3


i love you , you love me ,
we are happy sisterhood ,
with a big big hug and a kiss
from me to you 
once you say you love me too 


                                                                    didanis malek noor

...................................................................................................


hanis , memang tak boleyy nafi larr rindu aku kat kauu kan ,
tak boleyyyy nak dok habaq gimana dahh mike rinduk ehhkau =='
kamek sayang kitak !



JOM U 2011



KARNIVAL PENGAJIAN TINGGI JOM MASUK U 2011 . DATARAN IPOH

26 . 03 . 2011


masuk perghhhhhhh sesak .
tanye ipta ipts perghhhhh sesak
isi borang bagai perghhhh sesak
tanye ptptn perghhhh sesak
usha upsi yayasan perak perghhh sesak
rebut beg pen keychain perghh sesak
nak sergah seliparjepun perghhh sesak
maen tariktarik tangan qidqid perghhh sesak
duduk ambek angin tengah padang perghh sesak
tenung muka mendap izwang perghh sesak
dok rayau cari kelibat dekyat perghhh sesak 
pekena milo tabur perghh sesak
snap snap perghh sesak
stay depan parade perghh sesak
konklusinyee sane memang perghhh sesak sesak sesak ==



 

*ini bukan aku punya , sajee gaya tayang fon orang . nak beli memang tak mampu 
lahh kan , kan kan kan lingling . untung laa untung laa ling dapat fon baru ,
lappy baru lagi , fuyooo fuyoo clevergirl memang dibelai lagak ratu kan ling , har har ,
ya ya agak jelesssss , tapi tape leii , redha do redha , 
terimakasih ilmu admax kauu dulu <3

..................................................................................

oke agak sangsi nak pilih yendo c5 yendo c5 =='
dua dua macam aww aww awwsome , tapi hati aku keras nak yendo jugak 
yendo yendo ! cos yendo ada warne orennnnnnnn whoaaa bergaya weyy
tapi macam ayah aku sembang , ' cari larr yang up siket , yang ade byk function '
errrrrrrrrrr tapi kaka nak yang yendo , sony yendo paling latest bah ==
berjamjam cikaimi promote segala bagai fon kedai die , layan kerenah 
aiman yang perghhhhh kelam , layan pendi yang perghhh entah larr .



lastt , sarung c5 jelaaaaa weyy , 
warne hitammmmmmm cissssssssssssssssss takde cover oren :'(
yendo sayang , jangan kesal yaa , hati saya paut kat nokia c5-03 sekarang :D
wahwahwahh , thankss aboh thankssssss belambak lambak lahhh <3
hoyeyyy sekarang dida tauu aboh still sayang dida kan , dida tak sala anggap
same aboh dah , sorryy perihal entry yang lepas :)
iloveyouuuuumorepa 



after jaja leret senyum kambing dapat c5 nie , pergi makan medan selara sungairokam 
ouuhhh dekat ruma qidqid , nak hantar die balek ruma act , wahhh lame gilaaa
kau jalanjalan dengan aku kan , sampai malam weyy , nasib pak kauu tade rumah ,
jyeahhhhh , bile lagi kite nak keluar sama gamaknyeee :(

....................................................................................


happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to adi asyraf
happy birthday to youuuuuuuu
* clap clap clap *
yeahh yeahh selamat birthday mr.david !
sorryy aku wish agak 'cepat'
apeape punn selamat ber-18 & ber-guardian


p/s : 1st entry aku yang kaya dengan link orang <-- sila bangga sape yang terkena link 
saje nak iklan kome kan har har bye

saya tak se-clever kome lahhh





perghhhhhhh ramai gila pertikai kan status aku kat atas nieee , cissssssssssssss
macik aku siap kol tanya ' ehh on pulak fon yee , bak sini kasi acik fon tuu '
errrrrrrrrr hehe <--ketawa je respon aku :D


conclusion : result aku bawah 6A okey bawah 6A okey bawah 6A okey ! ==
terima kasih kepada sape wish tahniah kat aku , aku hargai sangat ,
even orang yang aku harap saysss congratulation kat aku tak pernah nak wish pun
sampai sekarang dida tunggu tahniah dari * tauu , yang laen boleh jee ringan mulut
cakap camtu kat dida , kenape * tak bole ? tak terlintas langsung ke * nak wish kat
dida ? thanksss yang laen kasi semangat kat dida . tapi * tade cakap
 ape punn :'( ermm yelaaa , maybe * harap lebih dari dida kan , nak dida dapat more
than that en , dida hampakan * kan , dida nie terok kan bagi * . dida nie boley campak
jauhjauh dari life * kan :( , yelaaa dida tak kumpul banyak A's macam kazen kazen dida 
yang laen , tapi plssss lahh jangan lar * dok bezakan dida dengan dorang .
sekurangnya dida tade satu failed pun , admax yang semodang failed tuu pun
dida da upgrade kan tauu , dida tauu dida tak se-clever deme , dida da buad terbaek
tahu ? dida study tengah malam ade * nampak ? tiap hari dida tebal muka tanye
kawan soalan admax yang bagi deme remeh , ade * tahu ? tiap hari dida balek dorm
 lewat malam ade * tahu ? dida salu kene boom baam boom bamm ngan
 cekgu ade * tahu ? besok exam chemistry then black out ade * tahu ? pernah * tahu
segala bagai tu ? tak kan tak kan ? yelaaa dida stay hostel , so kat sane bukan
tanggungjawab * kat dida dah kan . dida kene survive sendiri tanpa bantuan * kan .
okeyyy fine , 5tahun dida stay sane , dida lagi seronok di sana tahu ?
sane dida ade ramai kawan tauu , sume faham dida , bile dida dapat result ,
dorang yang peluk dida dulu , dorang yang salam ciumcium dida ,
waktu tu * ade ke kat sisi dida ? takde kan ? yelaa * malu kan have me .
  malu kan have such idiot ...... like me mesti * segan kan ?
so now , dida ta kesah larrr tak hirau larr nak menanti kucupan tahniah dari * ,
cos dida tauu memang impossible kan nak dapat bende tu .
nvm nvm , dida tak simpan angan tinggi pun nak bende tuu dari * , dida sedar lahh 
redhaaaaaaaaa larr . * pergi laa tatang adek dida yang dua lagi tuu , deme kan
buah hati pengarang jantung * , dida tak layak dapat semua tuu , deme lagi
bermasa depan banding dengan dida kan , didik larr deme dari awal , jangan biar
deme follow dida yang cam harun nie , & for sean , eby ( adek aku ) belaja rajinrajin
okeyy , jangan jadi cam kaka , sori cos kaka ta jadi contoh terbaek kat kome due ,
korang harapan * tauu , jangan hampakan * macam kaka buad nie , jangan kasi * nangis
cos kegagalan kome , bagi * nangis dengan kejayaan kome tauu !
bagi * peluk cium dokong kome bile result keluar , engat pesan kaka nie tauu dek .
dahdah lupekan story tacingtacing nie , menyampahhhhhh aku leii cissssss
dapat result memang tak balek ruma lahh kan , keluar kawan lagi seronok kan kan ,
balek rumah dapat ape jee weyyy , perli sindir maybeeeeeeee =='




kawankawan , kome superduper cool penenang aku lahh , even result kite
semua same level same taraf , kome chill lepak ja , aku ? okeyy no komen .
sayang palui kat kome bha <3 !

............................................................................................

balek pada story ,
buat * , im so sorry buat camni , tapi dida da buat terhavoc  buat * , dida semangat
nak study sebab dida ade * , dida engat * , dida nak kasi * happy , tapi .........
usaha dida tak berbaloi gamaknyee , then * siket pun tak bangga dengan segala
dida dapat kan , maybe dida kadang buat taik kat hostel tuu , perangai huha huha
 syaitan sampeii * kena panggil datang sekola dulu , tapi dida still study okeyy , 
dida ingat harapan yang * taruhkan kat dida , kat meja studyroom dida dulu 
ade gambar * tauu , * sumber inspirasi dida tauu , tiap habis solat mesti dida doakan * ,
tiap masa * dalam hati dida tauu , dida tak lupa * tauu , 
ermm * , dida sayang * sangatsangat tahuuuu ,
 errr makabah , dida sayang sangatsangat makabah :(( 
jangan lahh buat dida mcm nie , jangan larr buat dida kesal seumur hidup , mak abah .
bagi lahh kaka semangat , i need both of youuu for being a human :( , 
tolong laa tolong laaa kaka rayu kat makabah tauu , kaka janji ta buat nonsense dah , 
kaka janji tak siasiakan duet labur abah tuu , after nie kaka belaja elokelok , 
kaka nak kasi makabah senyum selalu tauu .
give me a chance okeyyyyyy , 
terima kasih mak abah for segalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)


p/s : jangan tanya aku menangis ke tak bile taip entry nieee <--aku siket tak bangga 
dengan result aku okeyyy , even ramai cakap thats better than me ,
tahniah dida tahniah , wahhhh banyak nyee A !
heyyy , A aku tak bagi siket sense happy pun kat parents aku ! 
result niee tak bermakna bagi aku bile tengok respon parents aku macam tuu ,
 selamat malam :(



besok 23 mac



omk omk ! besok leii result spm . kawankawan , saya nervous gilaaa nie
tangan kaki kepala rambut segala dah beku level lan dah =='
kejab jee , pejam bukak pejam bukak dah ade depan cekgu ,
errr cekgu  kasi saya slip , pritttttttttttt saya nak ke toilet tolongggg ,
okeyy chill dida chill , jangan kelam plssss , insyallah kauu bole dapat cemerlang ,
ingat ALLAH sentiasa tolong umatNYA , dan setiap kejadian 
mesti ada hikmah disebaliknya kan , betul tak ? sekarang dida tawakal & doa 
banyak banyak jee okei , ade rezeki dapat lahh straight A+ , aminn
for batch FORM5 2010 hostel & harian , selamatberjaya besok ,
buktikan kat sekola yang batch kita paling kluster ! *err sumpah aku gerun 





YA ALLAH YA TUHANKU 
KU MEMOHON KEPADAMU YA ALLAH . 
KAU BERIKANLAH KAMI KEPUTUSAN SPM YANG TERBAIK. 
SESUNGGUHNYA ENGKAU MAHA PEMURAH. 
SETIDAK TIDAKNYA KAU BERIKANLAH KAMI APA YANG 
DIINGINI DAN MAMPU MEMBUAT KEDUA DUA IBU BAPA 
KAMI SERTA GURU TERSENYUM YA ALLAH DAN JANGANLAH
 KAU BERIKAN KEGAGALAN KEPADA KAMI. 
AMIN YA RABBAL ALAMIN



kem mokhdar 2011


13mac2011 - 19mac2011  .  mokhdar's camp , rawang


sebelum : omjayyyyyyyyy ouhh eksited nye saye , tak sabar nyeee
 *lompatlompat dalam kereta <-- sape percaya memang dungu ,
 heshh segala bagai program aku kena cancel garagara kem jadah nie , 
aduii seminggu yang pfffttttt ! sepanjang perjalanan aku tarik muka jee ,
 taknak borak ngan makpak pun . biar aku layan kalau
 berpacaran ana rafalli monoloque sorangsorang *okei tade kaitan . haha

semasa : daftar then usha , goshh ! tu diaaaa bapak ramai join program nie ,
form 4 5 pun dekat 3++ wahhh *aku agak jee . okeii stay technic sungai 
buloh schll <-- practise english har har :D


skola tu 'lembut' wehh bak kata botak *pengajar kami . belakang dorm aku tepat 
ade tanah perkuburan islam . okeii aku tak pernah rasa apeape sane ,
ce tanye budak dorm aku , mesti semua ade cerita pasal tutttttt tu kan kan =.=' 


dorm 2D GEMILANG . gomo 2D gomo !
ayu wany sharifah tyra tyratanjung rab qis syeera mama aina donut dida
this all my kawan seminggu . seriously sayang kome do . rindu nak melepak 
ngan kalian lagi :'(

2D , thanks segala chipsmore , cadbuary , kitkat , snickers , 
oatcrunch , apollo , gardenia , marrie , tiger 
2D , thanks kejut aku subuh tiaptiap hari dengan alarm grenade *fon ayu kot 
2D , thanks kongsi gosip sembang umpat tiap malam 
2D , thanks teman aku mandi toilet berak okk okk lama lama *haha
2D , thanks nyanyi HAPPYBIRTHDAY foe mak aku , *mak aku ckp thats 
awesome beybeh ! then die kate aku buli kome paksa nyanyi bufday  , errrrr =='
2D , thanks jadi family aku selama seminggu even kite kena pindah stay 
hotel five0eight yang cam haremmmmm tuu haha

blurpp : heii 2d ade katil ranap ! *aku tak masuk campur perihal tuu haha , 
tapi kite tak kantoi cam dorm budak laky kan kan ,
 nie rahsie kite je en , biar pecah di perut jangan pecah di mulut :D


tyra : kauu panggei aku D kat sane , haha paling pendek aku pernah denga , 
before nie did is the shortest tauu har har kauu pecah rekod ! okeii syiok
ngobrol ngn kauu , kauu repl text fon aku , aku repl text fon kauu . menarik kan ?
rindu msj boyfie kauu wehh *upssss :D

qis : suke panggil aku kak ' tumpang lalu kak ' 'gudluck result kak '
' nak mandi kak ? ' kak , bangun kak , kelas da nak start ' jangan lahh panggil 
aku kak wehh , tak gemar kottttttttt -__________- 

syeera : baby 2d , <-- paling muda & & paling banyak songeh ragam . suka laga 
tidoe sebelah aku tiap malam , then nak kipas pasang sampei 5 ? 
what the heii sejok do ! cissssss

sharifah : amoi 2d , heii comei , heii lawa , heii cute , heii maniss , 
heii cantek , heii menawan , okei cukup !

tyra tanjung : aku jmpe abg kauu kat tanjung wehh ! hensemm nyee dan dia just dok
rilex kat depan kedai , tak buad kerje punn , cehhhh . heii kauu , kena tabah
 tauu , kuat la siket jangan nangis jee , jangan kasi orang pijak kauu ya , lawan
 weh lawan , belaja dikari ye sayang :)

donut : hehh addict elmo *pencilcase dia sesamestreet bha ! <-- aku tak jeles punn =='

p/s : aku taip separuh jee perihal kome , bukan makna aku tak engat yang laen ehh , aku
hargai kome semua okeii <3








hafal mentera ngan num dari num 1 sampei 99 . besok saya soal sorang sorang ,
sape tak lancar turun kelas peralihan ! what the fishhhhhhhh ! 18 still jejak kelas
peralihan ? segan kot errrrrrrrrrr . ade la jugak nawaitu nak hafal , tapi HAHAHAHAHAHA
tak mampu maybe , heyy der , otak aku nie takat 2gb je , bukan standard
 4gb 8gb nak sumbat segala mentera dalam kepala . bila suruh bace secara
 jemaah *ramairamai aku akan baca dengan volume wa je <-- cover tak hafal :D
mulut aku kumat kamit je follow budak laen bace har har *sila ketawakan
 saya dengan volume to ! kihkih

mantera mokhdar . *benda nie lahh aku kena dok hafal kat sane
errr nie sifir act , sape faham , faham larr kan :D

lan lan ku
ka ka nap , ka lan jaw 
ja ja pal , ja ka man , ja lan naga
na na gan , na ja paw , na ka pak , na lan map
ma ma wam , ma na go , ma ja gam , ma ka po , ma lan pam
pa pa e , pa ma wo , pa na wap , pa ja wak , pa ka gaw , pa lan gan
ga ga lan , ga pa du , ga ma li , ga na la , ga ja wu , ga ka wap , ga lan waj
wa wa pa , wa pa ka , wa ma to , wa na du , wa ja em , wa ka e , wa lan la


group lampu : cheers lan ! 
lip lap lip lap lampuuuuuuuuuuuuuuu ...
HAHA mesti kaw malu kan ? *ayat papa


ce usha tulisan budak lampu , boy lampu terutama , 
 hahaha , okeii aku tak komen apeape =.=


budak briot : kome tevaek do ! frekin bravo do ! do do do !

tepuk amai amai , tepuk ramai ramai ,
 kami datang sini , datang buat gegar , gegar , gegar gegar gegar !
bruuuuuuuurrrrrrrpp ~
open budak briot 3x
shake budak briot , shake shake budak briot 2x
boom budak briot , boom boom budak briot 2x
fight budak briot , fight fight budak briot 2x
close budak briot close close budak briot 2x
tepuk saya sayang tepuk ramai ramai ,
saya budak briot , saya budak resort , saya budak hotel , saya semua nya ,
briot briot briot briot briot wohoooooooo 

................................................................................................


sungai buloh fightfight budak resort ! sape budak sungai buloh angkat 
tangan macam saya <-- gaya usop limah . husinn husinnnnnnnn ,
  kite bako kite bako budak resort HAHA . 


selepas : active dok add fb budak kem . hari hari text-ing kome kan ,
heii rinduuuuuuuu kem :( 

p/s : ce kome dengar player blog aku nie bunyi ape , haha yeahhhhhh bijak ! thats
mantera mokhdar ! kau tak rety follow ? nak aku ajar ? boleh boleh . mula2
tepuk tangan , pastu habis , haha lawak ? *sila gelak



damacai 7777


*tajuk agak khurafat maybeeee lah -.-


seminggu ketidakadaan saya , on fb terus keluar nombor seperti diatas whoaaaaaa
nice derr , *sila cakap anda pun suka ! HAHA .
finally i said mokhdar's camp da bomb da bestbestbest <-- aku sembang je nie haha
malas taip panjang , pehenat sungguh ==' nak basuh stok seminggu nyee 
baju kotor thieeeee . next entry will story bout the camp <3 bye



kempunan lesen P




TEST JPJ WEYY TEST JPJ !



08 . 03 . 11


malam sebelum test : resah . tak keruan . toilet ulang kali .
bancuh milo tapi adek yang perabeh . buat megy tapi kembang . 
on mp3 battery padam . bukak almari pilih baju ada cicak -.-
on fb mak jeling maut . duduk kerusi try lagak maen stering gear class break .
baring katil pejam mesti celik balik . ambik komik baca & finally im slept :D


09 . 03 . 11


pagi di rumah : mandi . baju jeans shawl . sarap* . tunggu abang din .
cehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh muka saya cool sepanjang perjalanan :)


pagi di sana : ambil nombor *14 sesi pertama ! cepat gila HAHAHA :D
sembang kawan sekolah rendah . ceramah 1/2 jam . toilet <-- ini wajib kihkih
tunggu turn . sekali dapat kancil buhuruk *takpe redha


pagi dalam kancil buruk : betul en seat . tali pinggang . tarik handbreak tekan minyak 
tuju bukit . vrooooommmmm brek ! HAHA yeah sampai line do ! <-- muka eksited 
senyum kat jpj hehe . angkat tangan then turun wahwah dgn riak pergi parkin site .


pagi dalam kancil buruk area parkin 2 : brek tepi dulu tunggu kereta depan masuk
 parkin <-- muka takbur tadi lepas bukit kihkih . prittttttttt buat 3 penjuru .
kona kanan , pusing stering habis kiri , reverse , pusing stering kanan 3x , 
macam anjingaku TERtekan brek ! muka noob suci bukak pintu pergi arah jpj .
usha kertas dia bulat bapak besar KANDAS ! fine aku failed .
 duduk kerusi tunggu turn for jalanraya *muka aku sumpah ketat
 nak mati . <-- takde sape berani sembang aku HAHAHAHA


pagi dalam viva putih ber-jpj feewit : masuk terus senyum HAHA hensem beb <3
betul cermin . maen vaiper signal . betul seat -.-' kaki aku tak sampai class weh !
apakah yang harus saya lakukan sekarang wahai abang jpj fewittttttt :D
okeoke serius . peduli pasal class start enjin . pemanduan berhemah .
borakborak *dia sungguh kelakar . i loike heeeeeee


pagi dalam viva putih masuk celah taman : viva mula semput mati enjin .
 *nie mesti sebab jpj hensem gila ganggu kontrensasi aku memandu haha . start kelam
mati enjin pertama : ' nie kenape nie dek , rilexrilex . bawak macam biasa '
respon : senyum
mati enjin kedua : ' haha abg tak marah apeape pun . kenape boleh mati enjin nie ? '
respon : senyum
mati enjin ketiga : ' macamane bawak nie dek , tadi elok je . nak abang pangkah semua ke ? '
respon : mulai cuak *tapi tak berpeluh
mati enjin keempat : ' kau jgn maenmaen dek , nak abang bawak kau balek ke ? '
respon : ehh taknak taknak bang *muka simpati -_______-
finally kertas tulis 17/20 . gila dia kasi lulus do !
mak aihhhhhhhhhhhhhhhh saya terkejut sungguh okeyy 


p/s : bukan tak reti bawak . faham tak kalau kaki sampai class macam mana ?
if lalu taman , takkan semedang tekan minyak je , so kena slow ,
so takkan tekan brek je , so kena tekan class ,
so dah malas aku sembang byk . so  faham sendiri suda


sekarang aku hanya ada P separuh . lagi separuh repeat 23 mac tolong doakan saya .
*laga tarikh result spm =='




sampai rumah on fb : tukar status



dan begitu ramai orang menge-like status di atas . maybe semua suka aku failed
ouhhya , nvm okeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gagal sekali bukan tiket loser selamanya 




jangan text saya dah -.-




SAYA TAKDE KREDIT DAN SAYA 
TAKKAN TOPUP ! HAHAHA
korang tak tanya ? <--- gedik bagitau bye


p/s : nie baru cara betul kedek* berjimat , ada hal penting call terus . tak payah nak
msj msj bagai . kalau kome call aku angkat lahh . jangan risau ya .
 aku ada callerintone sedap ! okey takde kaitan . idk what to say anymore ,
sila rujuk bawah jika korang lampi*

kedek* = kedekut
lampi* = lambat pick up


drivin class . plkn


ini cerita hari ahad dan diceritakan pada hari rabu =='
*saya busy . kesah apa kauu ! haha


malam tu aku tak boleh tidur melayan segala bagai game baru download kat
nokia nie . aku tidur pukul ENTAH tapi selepas subuh selepas subuh okey 
 fon aku set pukul 11pagi *kalau tak silap la . aku rasa tak habis aku hembus
nafas mak aku dah kejut . ape nie kaka baru nak tidoe lahh mak =='
okeyy macam hari semalam aku ignore jee jerit lolong mak aku biar jiran
sebelah dengar *kesah apa aku haha . mak aku dok ketuk pintu bapak bising
aku peduli jee haha *kaka nak tido tido tido . mak aku call pun haram
aku nak jawab , haha lagi sekali . last , mak aku send msj berbunyi 
" abang din dah sampai . nak pergi belaja kereta ke tak "
aku pun selamba reply " hari nie tade drivin class , nite " <-- aku bajet mak suruh
bangun awal nak ajak teman pergi pasa .
 sekali ....... bro din call =='
 err saya sakit perut kejapkejap nak toilet *sila cakap alasan saya bernas
tolong imagine saya siap siaga mandi baju jeans shawl segelas milo hanya 15minit
*saya tau anda semua kagum kan haha . then ayah aku hantar kat kereta din
cehhhhhhhhhhhhh dia tinggal aku kali nie ! mada faka ya saya sedar saya lewat haha
*menguap sepanjang perjalanan dan aku mmg tak tidur ya


drivin class :
naek bukit terus lepas hooreyy . din suruh naek lagi sekali , demmm tak sampai line !
okey one more time he said , shit mati enjin pulak ! *kenape lahh tak sempurna
macam yang 1st tu wey -.-

parkin , yeahh beybeh tak langgar tiang sudah . din usha selamat jee kat aku . haha
okey still pegang rekod 3tiang jatuh terima kasih

jalan raya , dia kasi jalan superb terbaek masuk celah taman . then mmg waktu
 tu telinga fak jelaa dengar segala puihh puihhh amarah die . derr , wa gerun doh
wa gerun . wa tak pernah lalu jalan nie , then lu lagak suruh stop sana stop sini
kona sana kona sini . haduii kelam kabut aku belaja dengan kauu weyy
 then AKU DAH LA MENGANTUKKK !
cisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss =.=


sampei rumah aku terus ke laut 2 jam *tidur . zohor . mandi .
nasi sambalsotong kangkung . masak . kereta

.
.
.
.
V

 plkn sinaran suria , sungkai


nama pelawat : fatin shahida
masa melawat : 4.00 pm
no plat kereta : wjx 32**
no pas pelawat : 94
nama pelatih : fatin damia
hubungan : kembar
masa keluar : 5.30pm

yeahh this is my twins kat rps dulu . tapi sekarang tak dah kot . dia semakin
kurang kilogram manakala saya tekun menternak lemak . watefak !
haha tapi maybe warna kulit kita da surupo
haha belak nyee muka kauu , pakai fair&lovely tauu nanti hehe
oke plkn memang syok ! bak dari mulut minah nie la kan , then bila aku
usha keliling sana , wahhhhh menarik ! nampak macam interesting gilaaa
dining , pondok , pejabat , padang , sampei ke surau punn aku dok redah ,
 bole saya masuk kem lelaki atas tu ? hehe *gelak gatai
okey di sana kembar saya nie ade meet cinta plkn dia tauu . cinta dia tuu
memang takbole nafi hensem gaya do . yeahh looks noob tapi very funny .
budak mrsm , penolong penghulu pulak , doh pakej full tank beb .
pandei kauu pilih . tapi how bout your boyfie faiz ? errrrrrr okey no komen
bukan urusan aku byebye ehh lupa salam satu malaysia





feel the day

                                        

5 MAC 2011

kenduri tanjung rambutan *saudara belah ayah aku  , ya saya tak kenal tuan rumah tuu =='



then singgah tambun rumah tiara . bawak dia pergi giant .
 err mak nak beli kasut baru kot cehh aku yang pilih dan sudah semestinya thumbs up 
did ! hehe oke jumpa along kat sana dan dia cakap dida ape ? wahhhhh did , 
kauu dah ladies ye skrang *kahkahkah dalam hati*
di atas arnab belaan tiara , comel ? ya saya sokong awak !


pergi pekan lama . hero belikan heroin baju tidur haha .
what the fun heii ! pak aku murah hati nak kasi baju tu okey ,
kauu ade nak belikan mak aku ? takkan ? oke terima kasih


stadium indera mulia . it fair . ouhh sana hujan lebat gila angin fiung fiungg -.-
aku malas masuk usha segala gadjet dalam tu . dah sesak ramai 
serbu masuk stadium , segala bau aku bole agak cehhh
aku duduk luar sorang sengih memanjang usha orang kelam kabut lari 
elak tempias hujan haha pakai payung la weyy .



greentown mall . cari trackbottom adek aku . banyak songgeh gila nak takde lapis
kat dalam , nak ade zip kat tepi , nak corak berwarna , nak cotton , nak warna hitam
 taknak blueblack , then nak JENAMA NI JE ! kepala ho kauu stok dah 
pakat pupus , kauu lagi nak banyak kerenah ciss , lastly beli blueblack
 kahkahkah padan muka cerewet boy ! okey aku pergi bayar , *duet mak aku .
 mak aku tanya mana plastik seluar nye ?
aku tunjuk bondot paper atas nie , mak aku buat muka musykil =='
" hari nie hari sabtu , hari tanpa beg plastik lahh dek " cashier tu punya ayat
okey fine looks comeii wat ber-paper haha



then singgah kampung . bukak tutup tingkap kasi masuk angin . 
bukak tv tapi takde channel macam pftttttttttttttttttttt



r&r simpang pulei . bihung sup dia sedap ! pedas takat anak tekak 
fuhhhhhhhhhhhhh T.T aku borong nasi lemak berapa bungkus tah sampai abang
r&r tu usha macam aku nak perabeh segala nasik tu cissssss nie nak
tapau adek aku kat hostel tuu lah *okey abang tu tak tanya aku saja mention sini haha




smk hamid khan , tapah . waktu nie dah malam . tapi yela hostel dia tak
seketat penjara kuning sekolah aku tu , pelawat tak bole masuk selaen
 hari ahad -.- cehh skema gilaa . yeah sekola adek aku cool dan disiplin
deme amatlah macam *tak sanggup form sini . hulur segala barang
dia order , termasuk plastik nasik lemak tadi *yeah deme open kenduri
kat dorm malam nie . okey sembang kejap then balek



otw balek aku tak tau makpak ade singgah mane ke , 
yang aku sedar celik mata dah kat garaj . selamat malam





selamat lahir nettybong


yeahh , sekarang gamaknye memang musim birthday en 
bile lahh bufday aku nak mai niee *muka sangap*


HAPPY BIRTHDAY YAWW NATRA :D

yaww yaww , bangka youu dah yaww . netty sayang , thanks being my bestie der .
kauu tahu betapa tuah aku dapat kawan mcm  kauu ? betulbetul syokroknok u noe . 
rehat cop tempat samasama , makang bihung sup samasama 
buat mathmode samasama , kena mara ligat begosip samasama
duty kelas samasama , kena cubit tiap pagi samasama 
macam2 samasama lagi lahh kan
wehh kauu tak rinduu semua tuu ke ? asal aku tanye ? yelaa choii ,
wa rindu semua tuu oke , ermm dulukan , waktuu kau baru pinda rps , serius aku
menyampah kat kau . yelaa BUDAK KEY-EL derr , aku tengok lagak kau
dalam hati dok ngutuk jee kau sombong belagak tinggi . gaya kauu sembang
omputeh tuu . demmmmmmmmm ! lancar gila sumpah wa jeles haha
then kauu bole pulak rapat dengan segala geng geng aku . heshh sumpah seranah aku
dibuatnya . lagi buat aku hangin bila kau pun cuba nak kawan dengan aku ? heii
aku dah lerr fak kau waktu tu , kauu bole buat baek pulak dengan aku . mader faka ! 
plss lahh saya tak nak kawan dengan budak baru macam awak . newbie
still newbie okey . ya ya saya mmg agak sombong terhadap pelajar baru .
dari dulu mmg saya hambar dengan new student oke harap maklum .
lantak kauu nak sembang aku bajet senior ke sombong ke .
 kesah ape aku ! *kahkahkah :D tapi kan , 
kauu dah buktikan sume tanggapan aku tuu adalah what ? whattttttttttt ?
yeahh salah sama sekali kan . kauu very hyper kind doh . banyak kauu tolong aku kan ,
yelaa aku bukan kacang lupa kulit der . 
aku engat last year kauu call aku then suruh mamat hotel mane tah nyanyi
lagu ehem ehem kat aku whoaaaaaaaaaaaaaaaaaa suka nye saya <3
then kauu improvekan english aku yang macam mr bean nie haha . 
then kauu kasi present bufday aku , kauu kasi bufday card kat aku 
*sumpah aku suka card tuu yang agak 18ke-atas kan haha
then kauu pujuk segala bagai bile aku sedih , kauu jadi telinga aku kan kan ,
kauu sokong aku bile aku failed bapak banyak subjek kat sekolah *ya saya tak pandai
conclusion memang enjoy being ur friend beybeh . kite jadi kawan sampei besar yah !
sayang lu sungguh sungguh okeng salam


p/s : maaf agak siket aku mengata kauu diatas , sembang sayang dida kan haha