Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

saya tak se-clever kome lahhh





perghhhhhhh ramai gila pertikai kan status aku kat atas nieee , cissssssssssssss
macik aku siap kol tanya ' ehh on pulak fon yee , bak sini kasi acik fon tuu '
errrrrrrrrr hehe <--ketawa je respon aku :D


conclusion : result aku bawah 6A okey bawah 6A okey bawah 6A okey ! ==
terima kasih kepada sape wish tahniah kat aku , aku hargai sangat ,
even orang yang aku harap saysss congratulation kat aku tak pernah nak wish pun
sampai sekarang dida tunggu tahniah dari * tauu , yang laen boleh jee ringan mulut
cakap camtu kat dida , kenape * tak bole ? tak terlintas langsung ke * nak wish kat
dida ? thanksss yang laen kasi semangat kat dida . tapi * tade cakap
 ape punn :'( ermm yelaaa , maybe * harap lebih dari dida kan , nak dida dapat more
than that en , dida hampakan * kan , dida nie terok kan bagi * . dida nie boley campak
jauhjauh dari life * kan :( , yelaaa dida tak kumpul banyak A's macam kazen kazen dida 
yang laen , tapi plssss lahh jangan lar * dok bezakan dida dengan dorang .
sekurangnya dida tade satu failed pun , admax yang semodang failed tuu pun
dida da upgrade kan tauu , dida tauu dida tak se-clever deme , dida da buad terbaek
tahu ? dida study tengah malam ade * nampak ? tiap hari dida tebal muka tanye
kawan soalan admax yang bagi deme remeh , ade * tahu ? tiap hari dida balek dorm
 lewat malam ade * tahu ? dida salu kene boom baam boom bamm ngan
 cekgu ade * tahu ? besok exam chemistry then black out ade * tahu ? pernah * tahu
segala bagai tu ? tak kan tak kan ? yelaaa dida stay hostel , so kat sane bukan
tanggungjawab * kat dida dah kan . dida kene survive sendiri tanpa bantuan * kan .
okeyyy fine , 5tahun dida stay sane , dida lagi seronok di sana tahu ?
sane dida ade ramai kawan tauu , sume faham dida , bile dida dapat result ,
dorang yang peluk dida dulu , dorang yang salam ciumcium dida ,
waktu tu * ade ke kat sisi dida ? takde kan ? yelaa * malu kan have me .
  malu kan have such idiot ...... like me mesti * segan kan ?
so now , dida ta kesah larrr tak hirau larr nak menanti kucupan tahniah dari * ,
cos dida tauu memang impossible kan nak dapat bende tu .
nvm nvm , dida tak simpan angan tinggi pun nak bende tuu dari * , dida sedar lahh 
redhaaaaaaaaa larr . * pergi laa tatang adek dida yang dua lagi tuu , deme kan
buah hati pengarang jantung * , dida tak layak dapat semua tuu , deme lagi
bermasa depan banding dengan dida kan , didik larr deme dari awal , jangan biar
deme follow dida yang cam harun nie , & for sean , eby ( adek aku ) belaja rajinrajin
okeyy , jangan jadi cam kaka , sori cos kaka ta jadi contoh terbaek kat kome due ,
korang harapan * tauu , jangan hampakan * macam kaka buad nie , jangan kasi * nangis
cos kegagalan kome , bagi * nangis dengan kejayaan kome tauu !
bagi * peluk cium dokong kome bile result keluar , engat pesan kaka nie tauu dek .
dahdah lupekan story tacingtacing nie , menyampahhhhhh aku leii cissssss
dapat result memang tak balek ruma lahh kan , keluar kawan lagi seronok kan kan ,
balek rumah dapat ape jee weyyy , perli sindir maybeeeeeeee =='




kawankawan , kome superduper cool penenang aku lahh , even result kite
semua same level same taraf , kome chill lepak ja , aku ? okeyy no komen .
sayang palui kat kome bha <3 !

............................................................................................

balek pada story ,
buat * , im so sorry buat camni , tapi dida da buat terhavoc  buat * , dida semangat
nak study sebab dida ade * , dida engat * , dida nak kasi * happy , tapi .........
usaha dida tak berbaloi gamaknyee , then * siket pun tak bangga dengan segala
dida dapat kan , maybe dida kadang buat taik kat hostel tuu , perangai huha huha
 syaitan sampeii * kena panggil datang sekola dulu , tapi dida still study okeyy , 
dida ingat harapan yang * taruhkan kat dida , kat meja studyroom dida dulu 
ade gambar * tauu , * sumber inspirasi dida tauu , tiap habis solat mesti dida doakan * ,
tiap masa * dalam hati dida tauu , dida tak lupa * tauu , 
ermm * , dida sayang * sangatsangat tahuuuu ,
 errr makabah , dida sayang sangatsangat makabah :(( 
jangan lahh buat dida mcm nie , jangan larr buat dida kesal seumur hidup , mak abah .
bagi lahh kaka semangat , i need both of youuu for being a human :( , 
tolong laa tolong laaa kaka rayu kat makabah tauu , kaka janji ta buat nonsense dah , 
kaka janji tak siasiakan duet labur abah tuu , after nie kaka belaja elokelok , 
kaka nak kasi makabah senyum selalu tauu .
give me a chance okeyyyyyy , 
terima kasih mak abah for segalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)


p/s : jangan tanya aku menangis ke tak bile taip entry nieee <--aku siket tak bangga 
dengan result aku okeyyy , even ramai cakap thats better than me ,
tahniah dida tahniah , wahhhh banyak nyee A !
heyyy , A aku tak bagi siket sense happy pun kat parents aku ! 
result niee tak bermakna bagi aku bile tengok respon parents aku macam tuu ,
 selamat malam :(



7 comments:

Cik Ayuu said...

anyway, congratulation dear, jgn jadikan semua tuu sbg penjatuh semangat.
believe, there is more worse than ur result :)
ceria selalu, bersyukur :)

BAJITOS said...

ya ya thanksssssss :)

~Kirin Selama Perak~ said...

jangan putus asa ngan keputusan kita perolehi skang.gagal sekali tak bermakna kita gagal selama-lamanya.ok?
:)

BAJITOS said...

okeii terima kasihh :)

*47!k@# said...

tahniah :)

Kembali Senyum said...

aku sedih baca entry ni.sobsob

BAJITOS said...

thankssssss ,
ermm syab , ajar aku kembali senyummm :(