Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

kempunan lesen P




TEST JPJ WEYY TEST JPJ !



08 . 03 . 11


malam sebelum test : resah . tak keruan . toilet ulang kali .
bancuh milo tapi adek yang perabeh . buat megy tapi kembang . 
on mp3 battery padam . bukak almari pilih baju ada cicak -.-
on fb mak jeling maut . duduk kerusi try lagak maen stering gear class break .
baring katil pejam mesti celik balik . ambik komik baca & finally im slept :D


09 . 03 . 11


pagi di rumah : mandi . baju jeans shawl . sarap* . tunggu abang din .
cehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh muka saya cool sepanjang perjalanan :)


pagi di sana : ambil nombor *14 sesi pertama ! cepat gila HAHAHA :D
sembang kawan sekolah rendah . ceramah 1/2 jam . toilet <-- ini wajib kihkih
tunggu turn . sekali dapat kancil buhuruk *takpe redha


pagi dalam kancil buruk : betul en seat . tali pinggang . tarik handbreak tekan minyak 
tuju bukit . vrooooommmmm brek ! HAHA yeah sampai line do ! <-- muka eksited 
senyum kat jpj hehe . angkat tangan then turun wahwah dgn riak pergi parkin site .


pagi dalam kancil buruk area parkin 2 : brek tepi dulu tunggu kereta depan masuk
 parkin <-- muka takbur tadi lepas bukit kihkih . prittttttttt buat 3 penjuru .
kona kanan , pusing stering habis kiri , reverse , pusing stering kanan 3x , 
macam anjingaku TERtekan brek ! muka noob suci bukak pintu pergi arah jpj .
usha kertas dia bulat bapak besar KANDAS ! fine aku failed .
 duduk kerusi tunggu turn for jalanraya *muka aku sumpah ketat
 nak mati . <-- takde sape berani sembang aku HAHAHAHA


pagi dalam viva putih ber-jpj feewit : masuk terus senyum HAHA hensem beb <3
betul cermin . maen vaiper signal . betul seat -.-' kaki aku tak sampai class weh !
apakah yang harus saya lakukan sekarang wahai abang jpj fewittttttt :D
okeoke serius . peduli pasal class start enjin . pemanduan berhemah .
borakborak *dia sungguh kelakar . i loike heeeeeee


pagi dalam viva putih masuk celah taman : viva mula semput mati enjin .
 *nie mesti sebab jpj hensem gila ganggu kontrensasi aku memandu haha . start kelam
mati enjin pertama : ' nie kenape nie dek , rilexrilex . bawak macam biasa '
respon : senyum
mati enjin kedua : ' haha abg tak marah apeape pun . kenape boleh mati enjin nie ? '
respon : senyum
mati enjin ketiga : ' macamane bawak nie dek , tadi elok je . nak abang pangkah semua ke ? '
respon : mulai cuak *tapi tak berpeluh
mati enjin keempat : ' kau jgn maenmaen dek , nak abang bawak kau balek ke ? '
respon : ehh taknak taknak bang *muka simpati -_______-
finally kertas tulis 17/20 . gila dia kasi lulus do !
mak aihhhhhhhhhhhhhhhh saya terkejut sungguh okeyy 


p/s : bukan tak reti bawak . faham tak kalau kaki sampai class macam mana ?
if lalu taman , takkan semedang tekan minyak je , so kena slow ,
so takkan tekan brek je , so kena tekan class ,
so dah malas aku sembang byk . so  faham sendiri suda


sekarang aku hanya ada P separuh . lagi separuh repeat 23 mac tolong doakan saya .
*laga tarikh result spm =='




sampai rumah on fb : tukar status



dan begitu ramai orang menge-like status di atas . maybe semua suka aku failed
ouhhya , nvm okeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gagal sekali bukan tiket loser selamanya 




3 comments:

Nobita Sensei said...

jangan fail lagi. gud luck~

զιɛℓαʓмαи said...

weh gudluck! :) haha. mcm mne la kau leh fail nie? adoyy.. bwt leklok nati ok :)

BAJITOS said...

HAHA . silap langkah siket je doh ==' btw sokong aku lagi weyy sokong sokong HAHA