Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

kem mokhdar 2011


13mac2011 - 19mac2011  .  mokhdar's camp , rawang


sebelum : omjayyyyyyyyy ouhh eksited nye saye , tak sabar nyeee
 *lompatlompat dalam kereta <-- sape percaya memang dungu ,
 heshh segala bagai program aku kena cancel garagara kem jadah nie , 
aduii seminggu yang pfffttttt ! sepanjang perjalanan aku tarik muka jee ,
 taknak borak ngan makpak pun . biar aku layan kalau
 berpacaran ana rafalli monoloque sorangsorang *okei tade kaitan . haha

semasa : daftar then usha , goshh ! tu diaaaa bapak ramai join program nie ,
form 4 5 pun dekat 3++ wahhh *aku agak jee . okeii stay technic sungai 
buloh schll <-- practise english har har :D


skola tu 'lembut' wehh bak kata botak *pengajar kami . belakang dorm aku tepat 
ade tanah perkuburan islam . okeii aku tak pernah rasa apeape sane ,
ce tanye budak dorm aku , mesti semua ade cerita pasal tutttttt tu kan kan =.=' 


dorm 2D GEMILANG . gomo 2D gomo !
ayu wany sharifah tyra tyratanjung rab qis syeera mama aina donut dida
this all my kawan seminggu . seriously sayang kome do . rindu nak melepak 
ngan kalian lagi :'(

2D , thanks segala chipsmore , cadbuary , kitkat , snickers , 
oatcrunch , apollo , gardenia , marrie , tiger 
2D , thanks kejut aku subuh tiaptiap hari dengan alarm grenade *fon ayu kot 
2D , thanks kongsi gosip sembang umpat tiap malam 
2D , thanks teman aku mandi toilet berak okk okk lama lama *haha
2D , thanks nyanyi HAPPYBIRTHDAY foe mak aku , *mak aku ckp thats 
awesome beybeh ! then die kate aku buli kome paksa nyanyi bufday  , errrrr =='
2D , thanks jadi family aku selama seminggu even kite kena pindah stay 
hotel five0eight yang cam haremmmmm tuu haha

blurpp : heii 2d ade katil ranap ! *aku tak masuk campur perihal tuu haha , 
tapi kite tak kantoi cam dorm budak laky kan kan ,
 nie rahsie kite je en , biar pecah di perut jangan pecah di mulut :D


tyra : kauu panggei aku D kat sane , haha paling pendek aku pernah denga , 
before nie did is the shortest tauu har har kauu pecah rekod ! okeii syiok
ngobrol ngn kauu , kauu repl text fon aku , aku repl text fon kauu . menarik kan ?
rindu msj boyfie kauu wehh *upssss :D

qis : suke panggil aku kak ' tumpang lalu kak ' 'gudluck result kak '
' nak mandi kak ? ' kak , bangun kak , kelas da nak start ' jangan lahh panggil 
aku kak wehh , tak gemar kottttttttt -__________- 

syeera : baby 2d , <-- paling muda & & paling banyak songeh ragam . suka laga 
tidoe sebelah aku tiap malam , then nak kipas pasang sampei 5 ? 
what the heii sejok do ! cissssss

sharifah : amoi 2d , heii comei , heii lawa , heii cute , heii maniss , 
heii cantek , heii menawan , okei cukup !

tyra tanjung : aku jmpe abg kauu kat tanjung wehh ! hensemm nyee dan dia just dok
rilex kat depan kedai , tak buad kerje punn , cehhhh . heii kauu , kena tabah
 tauu , kuat la siket jangan nangis jee , jangan kasi orang pijak kauu ya , lawan
 weh lawan , belaja dikari ye sayang :)

donut : hehh addict elmo *pencilcase dia sesamestreet bha ! <-- aku tak jeles punn =='

p/s : aku taip separuh jee perihal kome , bukan makna aku tak engat yang laen ehh , aku
hargai kome semua okeii <3








hafal mentera ngan num dari num 1 sampei 99 . besok saya soal sorang sorang ,
sape tak lancar turun kelas peralihan ! what the fishhhhhhhh ! 18 still jejak kelas
peralihan ? segan kot errrrrrrrrrr . ade la jugak nawaitu nak hafal , tapi HAHAHAHAHAHA
tak mampu maybe , heyy der , otak aku nie takat 2gb je , bukan standard
 4gb 8gb nak sumbat segala mentera dalam kepala . bila suruh bace secara
 jemaah *ramairamai aku akan baca dengan volume wa je <-- cover tak hafal :D
mulut aku kumat kamit je follow budak laen bace har har *sila ketawakan
 saya dengan volume to ! kihkih

mantera mokhdar . *benda nie lahh aku kena dok hafal kat sane
errr nie sifir act , sape faham , faham larr kan :D

lan lan ku
ka ka nap , ka lan jaw 
ja ja pal , ja ka man , ja lan naga
na na gan , na ja paw , na ka pak , na lan map
ma ma wam , ma na go , ma ja gam , ma ka po , ma lan pam
pa pa e , pa ma wo , pa na wap , pa ja wak , pa ka gaw , pa lan gan
ga ga lan , ga pa du , ga ma li , ga na la , ga ja wu , ga ka wap , ga lan waj
wa wa pa , wa pa ka , wa ma to , wa na du , wa ja em , wa ka e , wa lan la


group lampu : cheers lan ! 
lip lap lip lap lampuuuuuuuuuuuuuuu ...
HAHA mesti kaw malu kan ? *ayat papa


ce usha tulisan budak lampu , boy lampu terutama , 
 hahaha , okeii aku tak komen apeape =.=


budak briot : kome tevaek do ! frekin bravo do ! do do do !

tepuk amai amai , tepuk ramai ramai ,
 kami datang sini , datang buat gegar , gegar , gegar gegar gegar !
bruuuuuuuurrrrrrrpp ~
open budak briot 3x
shake budak briot , shake shake budak briot 2x
boom budak briot , boom boom budak briot 2x
fight budak briot , fight fight budak briot 2x
close budak briot close close budak briot 2x
tepuk saya sayang tepuk ramai ramai ,
saya budak briot , saya budak resort , saya budak hotel , saya semua nya ,
briot briot briot briot briot wohoooooooo 

................................................................................................


sungai buloh fightfight budak resort ! sape budak sungai buloh angkat 
tangan macam saya <-- gaya usop limah . husinn husinnnnnnnn ,
  kite bako kite bako budak resort HAHA . 


selepas : active dok add fb budak kem . hari hari text-ing kome kan ,
heii rinduuuuuuuu kem :( 

p/s : ce kome dengar player blog aku nie bunyi ape , haha yeahhhhhh bijak ! thats
mantera mokhdar ! kau tak rety follow ? nak aku ajar ? boleh boleh . mula2
tepuk tangan , pastu habis , haha lawak ? *sila gelak



2 comments:

Tyra said...

hahahah . bangang ! RINDU SIAL !! gagagx! =D
sheera , aina , D , ayu , wany , shariffah , tyra klon aq , rab , qis , syahirah , eiqa ~ wei aq betol2 rindu giler babeng dgn korg lorhh ! ^^ SUSULAN PLEASE ^^

BAJITOS said...

HAHA well ^^