Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

SMN . HML



HANIS MUNIRAH MALEK LUDUAN MUDA <3

P/S : demmmm dapat beg boots adidas baruuuu !  <-- sila jeles . har har thankss hanis :D


* isi kandungan surat di atas *

dida , saya rindu awak teramat sangat tapi awak sure giler babi setan rindu kite en ! 
jangan tipulah hanis tahu ! buwekss ! best hidup as 'non student' ? best ke ? dahlah
tinggal kiter kat hostel yg fucking damn tu ! nak dieda nak kamu nak akak !
dieda , kite sebenarnya byk sangat nak citer kat kamu tapi impossible lahh sebab
kamu bukan nak hang out ngan kiter or lawat hanis kat penjara tu ! tinggi kite dah 
158cm , dida sure 1**cm lagi en ! hehe lain kali makan byk protein tau ! makan calci 
yum byk byk , masa cuti sekolah tu en , dak f3 kena stay hostel . best giler , dah rase 
jadi macam f5 ! main air hujan , menari , bukak tudung dalam commonroom  ! best 
giler babi ! patutnya ada f5 tapidepha pergi lawatan hutan rimba . kiter lupe lah 
pasal ********* ! dye tu gipang gila babi dengan bf , ***** ! depha berdua tu
 memang originally setan ! ********* tu pernah marah hanis pasal hanis pakai seluar
 warna kelabu ! sumpa bodoh and dye wat kiter nangis . dieda , marahlah dye , 
tendang dye , laser dye ! tapi dida bukan pandai marah junior pun ! tapi x ape
 sbb tulah hanis sayang dida , dida superb senior ! pasal kak pipah en , ada dak f1 
memang kembar sianglah dengan kak pipah . siyes hanis tak tipu ! apa lagi eh ? 
dida tak rindu yumni ke ? yumni en skrg nie sombong ngan hanis . hanis tegur dye
 lepas tu dia wat bodoh je . lepas tu hanis anggap dye macam ***** ******* ! baek 
tak adek kamu ! tau tak masa kat hostel , kawan2 hanis sumpa terhebat ! kalau dulu , 
boring je jumpa dieda kat studyroom . askum, askum nak jumpa kak dida , dye ada 
tak ?  ingat lagi tak ayat tu , boleh dikatakan setiap hari gi studyroom kamu , sumpa
 hanis rindu moment tu , kalau boleh flashback , hanis nak sangat ! crocs crocs crocs
 still ade lagi ke ha ? jaga lek-lok tau jgn bagi warna dye pudar tau ! rindu
 samsilawati , noor , eman , tanwer and plus ebby <3 ! haha kalau hanis tak jadi adik
 ipar kamu , jgn luper hanis ok ! hanis tak penah kesah hanis ada madu , sebab 
hanis tahu hanis adek comell sayang kamu !dida , hanis kat hostel lama lagi , x payah
 kira memang dah tahu en ! doakan pmr hanis , doakan hanis dapat 8A lepas tu ada
 fon fon fon ! dida , thanks sangat sangat ! hanis pun x tau macam mana kite boleh
 fair , dah lah fair ngan kakak busuk , bekas yumni pulak tu ! haha :D dida , terima
 kasih because you be my wonderful sister to me ! 20 . 10 . 2010 tarikh penting
 dalam hidup hanis sbb boleh fair ngn nurul shahida mohd noor . dida , hanis x boleh 
nak describe kamu sbb you are amazing people that i have meet , 
hanis x nak surat nie jadi surat last between hanis ngn dida . tak nak tak nak tak nak !
nanti bile dida kawin ngan 'mat sentul' tu , hanis nak jadi pengapit tau ! nanti bile ada 
anak nama abu bakar , cakap hanis nie adek paling comel ok ! whatever yg kamu 
buat , all da best ok ! jgn tension tau ! kalau tension baling je hanger atas bumbung ,
 jangan nangis dalam shower macam last year ! haha . thanks sangat foe everything
 moment that you share with me ! huh , letih jugak tulis surat panjang untuk kamu ! 
i love you so so so much akak ! take care and always happy ! 
selamat tinggal nurul shahida mohd noor kakak sayang <3


i love you , you love me ,
we are happy sisterhood ,
with a big big hug and a kiss
from me to you 
once you say you love me too 


                                                                    didanis malek noor

...................................................................................................


hanis , memang tak boleyy nafi larr rindu aku kat kauu kan ,
tak boleyyyy nak dok habaq gimana dahh mike rinduk ehhkau =='
kamek sayang kitak !



2 comments:

rifqiela said...

alololo.. sweet nye SURAT! kau dapat beg adidas? eehh.. kau bagi ap kat die? HAHAHA :p

BAJITOS said...

har har , isi surat tu pun ade yang aku tapis , privacyyyy do ! har har , eeeeeeeee perli aku ape tade kasi ape kat die ! cisssss