Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Cuba Bayangkan , KALAU


' Aku suka dia act , ehh kau jangan bagitau dia pulak '

' Aku rindu dia . Tapi kitorang dah lama tak contact '

' Aku taksuka betul minah tu . Mulut camdol '

Okayy 3 dialog , 3 manusia , 3 hati yang memendam perasaan .



& Then ..


' Dia baru couple semalam . Melepas aku do :'( Rugi '

' Dia dah hot sekarang  , mesti tak pandang aku . Nak cakap rindu buang masa jee '

' Panas betul minah ni , tak habis-2 nganjing aku ! '

3 dialog , 3 manusia , 3 hati yang kecewa .


Kalau dah suka , cepat luahkan
Kalau rindu , jangan biarkan
Kalau benci , face to face . cakap depan depan 
Dah banyak hati yang terseksa sebab memendam perasaan kan ? Nak suruh siapa luahkan ? 
Opah mu ? Hehh so loser . So , jangan tunggu hari kematian baru nak luah kan segala . Lets act today yawww ! Apa punya semangat tah aku ==' 

*P/s
 Kannn ? Status ni tak tipu kan ? Kan ? Jawab laa do ! Kannnnnnnnnnnnnnnn ? 
Ok shut up & bye bye bye -.-

6 comments:

nurulfarhana said...

Dida !! cam ne nak print screen jadi gambar? aq buat printscreen paste kat word jer boleh, kat gambar x bolee... camne ek?

nurulfarhana said...

betul statement tu Dida shayang !! :) kalau daa shuke luahkan? klo x dtrima? malu kan? so, diammmm.... heee

DIEDA said...

Printscreen , then paste kat Paint . Toksah guna Word . This not ITE dear :3

#Yess kena berani luah , tapi kalau dah kena reject , satu je . watlek watpis . Miow miow :D

DIEDA said...
This comment has been removed by the author.
DIEDA said...
This comment has been removed by the author.
nurulfarhana said...

thnxxxxxxxxxxxx :)