Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Goal kaki kiri Nazmi Faiz kencang

Hellow Yellow Mellow :3

MALAYSIA VS BAHRAIN

Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia  Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia  Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia . Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia  Malaysia Go Malaysia Horayy Horayy Malaysia . Go Go Malaysia
  ..................................................................................

Yeahh ! Memang semangat . Cause im Malaysian yaww !
Just got back from cousin's house . Watched Malaysia vs Bahrain match there . Sadly they lost :'(
Sokayy Harimau Muda , ball is round not circle . Hehe But jersey 12 i like hoyehh ! With his left leg do ! & he lead the score of Malaysia . Ohsemmmmmm ! 1st goal for Malaysia thank you Nazmi Faiz Mansor ^^ Now im just replay replay and replay vid of your goal . Cool okay ! Once again , Thank you Nazmi Faiz Mansor hehe

We lost after Bahrain score 3 goals in 10 minutes ! Serious , epic & thats time i didn't focus at the match because yelaa baru lepas 1 goal , takkan laa nak lagi yedak ? Its really suprised me and all my family . Hahhhhhh ? Goall ? Asal cam senyapp ? - Bilaa ulang scene , Ehmm Apek kita jatuh 2x , memey laa . But thats all was not important yet , Malaysia is Champion ! Champion ! Aku semangat gila bukan apa , tengok Bahrain main eee dan dan masa2 terakhir dia lengah-kan masa . Buat sakit bagai, penjaga goal main lantun lantun bola . What the Rock is Cooking ?! Eshh , bila wisel penamat dah tiup , nampak weyy muka Khairul Fahmi sedih . Semua sedih , we share the sadness okayy :') We're soMalaysian right ?

& ofcouse aku paling sakit hati bila baca ada Malaysian sendiri kutuk team Malaysia . Menang dijunjung , kalah dicerca . Apacer do ? Gaya tuu , baik lipat tikar balik rumah tengok Barney and friends depan tv . Setiap game ada yang menang & ada yang kalah . Dan mungkin bukan rezeki kita untuk menang , next time kan ada lagi . Nii tak , sampai keluar stadium before game habis :/ Kasihan kat dorang yang main tuu tolong . Kalau kita sedih , pemain kita tuu lagi sedih tahu ? Please respect others feeling . Ecehh ayat aku kemain Didda dam dam daaaaaaaaamm  >,<



P/s : Vid nii takde kaitan act , tapi aku suka . Ni projek adek & kazen aku laa ni . Geledah youtube malam2 kat cybercafe Botani . Tapi serius lucu . Tolong tekan play tolong . Aku jamin korang gelak :D Hihi

2 comments:

cikguden said...

kejap di atas, kejap di bawah. itulah bola.

DIEDA said...

Yess , itu laa bola :'D