Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Baru aku perasan sweater tuu sweater UNIQLO


FINAL DAH HABIS YAWWWWWWWWWWW !
*Sape pernah rasa perasaan macam ni , mesti rasa nak bakar-2 kolej tuu time balik kan ? hehe



Semalam , paper last Ite . 1 1/2 jam but 35minit aku jawab terus belah . HAHAHA kot aku kesah ? *korek korek hidung* Upps ! Tapi fells good cause almost Abby ajar masuk do . Wehh adek , thanks teman aku maggi study malam tuu . Aku standard study kat hotel . Manada kolej yedak . Aku taktahan stay bilik dengan probs 'betina itu' huru hara kan satu kolej . Eshh , sebab hang aku se-roomate kena panggil masuk bilik fellow berkali-kali tahu ? Siap bawak parents back up ? & ofcouse laa kauu menang do , mak ayah hang ada , memang best ! Hang dah menganjing ramai budak dalam kolej tuu , senang kauu nak byebye gitu .  Perangai hensem tak hingat do . Fuhh , aku angin betul . Takpe kauu tak kentot aku sangat , tapi kawan kawan aku ? Wehh bahang kot , effect nye kena kami . Malam-2 MPP datang bilik cari hang kat bilik, apa kes ? Sembang balik rumah tapi overnight tah mane . Yang kena kami weh , kami :/ Kitorang sayang hang , cover hang cause kauu tu roomate kitorang . Kitorang tak bukak aib hang . Betul , tapi what we all get now? Cirit pedas weyy ! Cirit tahu cirit ! #Fakyeah!

Ayat hang ,
Pembuli : Weyy , aku tak bukak aib korang pun . Sampai hati korang kan ?
Pemangsa : Masalah nye , blablabla
Pembuli : Ehm , aku tauu aku salah , maaf & ....
Tuu time malam , bila pagi
Pembuli : Selamat pagi everyone ^^, <-- Okayy ni tipu
Pembuli : Kalau korang boleh bukak aib aku , aku pun boleh bukak aib korang nanti . Blablabla ..

Heyy whats function ? =='
Kitorang just mintak hak kitorang & kauu yang besarkan cerita until parents and fellow pun join .
Kauu okayy ! Kauu ! Kauu punca segala . Lagi nak salah kan kami ?
& 1 more things , sebab kauu . Next sem , kitorang takboleh keluar selain dari hari Sabtu & Ahad
And outing clothes just same likes our class's clothes . BAJU KURUNG ?!
Kitorang dah takboleh pakai baju se-sexy kauu weh ! Hang shuke ? Sheronok ? Ghembira ? Yelaa hang bukan masuk kolej dah next sem . #Puii ! Memey kami jee mangsa keadaan , takpe . Harini hari kauu dengan parents hang , besok lusa tulat Insyallah our day :') Kan kawan kawan ?
Aku ada 3 orang roomate , 2 orang jee aku kenal 2 orang je aku sayang . Lagi sorang pergi MAM dengan overnight hang tu ! Bye ,

#Pecah kaca atas meja , dah baca jangan terasa .



& aku terasa aku makin jahat dan jahat jahat jahat :/ Tapi perasaan nii buat aku kewlzzzzzz ! Ahaks ! Puas do puas . Serius . HAHAHAHAHAHA jadah aku buat entry macam hantu +___+ Dibuat story , petang semalam time nak pulang kunci bilik kat pejabat , kena beratur panjang perghh kalah barisan time beratur kat dining hostel dulu . Sape suka beratur tegak ? Adat laa mesti sembang borak . Aku khusyuk borak , ada 2 3 4 and 5 orang perempuan memotongi barisan saya . What the Rabbit wa cakap dalam hati ?! Sabar bomb belum sampai timer .
Jap ehh , tunggu sat *berdehem*
Aku : Haih , tuu laa aku penat betul . Dah laa Ite tadi mengantuk jawab , tunggu ni pun mengantuk . Tengok depan makin ramai pulak orang .
Kawan aku : Hahh ? *weird*
Aku : Tadi ada orang tu belakang kita , tah tiba tiba ada kat depan pulak kan .
Kawan aku : Haah betul *Tuu jee respon ? Back up ah back up ah aku . Hehh
2 3 4 and 5 orang : Nak terasa ke tak , nak terasa ke tak
Aku & kawan aku : *Senyum sinis * Ada respon do hahaha
2 3 4 and 5 orang : Biar lahh nak menganjing ke ape . Mulut takde blablabla lazer gilewzzzzz
Hahahaha sumpah aku puas hati . Sekali dengan mata dia aku tengok . Perghhh eyeliner ehh kak ? Haha Loser! Nak potong barisan aku KONON . Sorry , silap orang k

Korang , kalau besok exam ada paper , korang mesti hard gilaa study malam tuu kan ?
Baca nota , exercise bagai . Haha nak tauu aku buat apa malam tuu ? Pusing Melaka tengok mall-mall sana tutup wiwiwi . Aku jalan dengan adek aku weyy . Bukan dengan boiprengg ! Tak kenal aku lagi mau cakap adek tuu boy aku ? What the Yellow ! Ehh aku tengok bola kat Dataran time tuu but Malaysia :( Sokayy , dengan Syria jeww . Tapi yang jersi 12 aku suka ! Woof woof Hehe

Now says GOODBYE Malacca for 1month semester break .  Enjoy the holiday , friends . Next year we meet again with new spirit yeahh . Spirit of 2012 Hehehe New Semester soon :3
#Cuti nii aku rasa macam nak kerja . Acane ehh ? (Y)

4 comments:

nurulfarhana said...

relax jer do :)

DIEDA said...

Kauu tak rasa ape aku rasa

nurulfarhana said...

memang laa aq x rasa, ko tak cite kat aq.. touching nie :(
mama yg cite lepas dye g sickbay mlm yg ko spatutnya balik

DIEDA said...

Aku nak story kauu mcm2 act, tp tgk laa . Mana sempat do :/