Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Who says Selena Gomez



  • Pusing satu mall sambil tunjuk kan gambar pasport sendiri & tanya kat semua orang 'Ada nampak budak nii tak ? ' 
  • Tengok vid Greyson Chance ramai ramai then jerit sorang ' Yeahhhhh ! Goallllll ! ' 
  • Pergi kat bilik adek then pegang & gosok gosok  rambut dia sambil cakap ' rambut adek cantik , hitam , lurus . Macam teknik rebonding  ' . Buat benda yang sama bila dia sedang tidur
  • Ambil deadoran kat bilik mak then sapukan kat seluruh dinding bilik . Bila mak masuk bilik cakap wangi nyewwwww bilik . Lakukan sampai deadoran tuu habis
  • Duduk dan renung seekor kucing 2-3jam . Kalau boleh bawak kawan sekali sambil makan popcorn . Buat gaya macam tengok wayang
  • Bukak tingkap kereta then ketawa dekah-2 lepas tu jerit ' tolong tolong , saya lemas saya lemas '
  • Tukar seluar setiap 1/2jam . Bila ada orang tanya kenapa tukar , jawab ' kencing :'( '
  • Bila lecturer tengah mengajar , tarik tali bra kawan then cakap ' Thats sound cool bebeh ' Hehehe
  • Lukis jam kat tangan guna maker , then ketuk2 cakap ' Bodo bodo berape kali nak habis bateri ni '
  • Duduk depan papan chess 2-3jam tanpa buat apa-2 dan cakap apa-2 . Lepastu bangun tiba tiba dan cakap ' Siot ah , kalah lagi ! '
  • Buat buat cakap dalam telefon . Maki hamun caci carut semua , letak telefon dan cakap ' mak , nenek kirem salam '
  • Iron baju office ayah sampai terbakar . Bila ayah tanya sape punca bajunya rosak , tunding jari ke  arah tikus 
  • Pergi kenduri sambil bawak mangkuk tingkat . Tapau semua lauk kenduri &jerit Hoii sapa tuan rumah haa ?! Terimaaa kasihhhh ! 
  • Ajak kawan semua pergi berkelah tepi pantai , bila semua dah berkumpul kat depan rumah, cancel kan dan lari masuk rumah cepat sambil jerit . Ngantok ngantok 
  • Bila hujan , minta izin jiran nak tolong angkatkan jemuran . Pakaian tuu semua letak dalam bakul dan biarkan tengah-2 halaman . Bila hujan dah habis bagi kat jiran bakul tuu sambil cakap ' tempias hujan tadi '
  • Nampak kawan baru selubung selimut kesejukan , terus tarik selimut dan cakap ' kesian kauu kesejukan ' sambil geleng geleng kepala simpati
  • Nyanyi opera kat restoran mewah kuat-2 . Bila semua dah pandang pelik , buat jawab telefon cakap ' ohh mak saya panggil balik makan nasi , nanti saya sambung nyanyi '
  • Asah pisau depan kawan , sambil cakap ' tak lama dah , tak lama dah ' *muka evil*
  • Kentot kuat kuat lepas tuu tegur ' Ehh sape punya ringtone tuu ? '
  • Suruh kawan hulurkan tapak tangan . Ambil maker lukis gambar JB . Lepas tuu cakap , ehh sama !
  • Ambil kasut kawan letak atas bumbung kereta . Bila kereta dah bergerak , kejar sama sama dengan kawan sampai kereta tuu tak kelihatan dan cakap ' mungkin dah sampai ajal kasut kauu tu :/ '
  • Koyak semua assigment dengan rakus lepas tuu terus tido . Bila bangun terus minum coffee & buat assigment baru .


Seriously aku dah takda kerja takda kerja takda kerja nak update mende ni hehehe .
Btw , thanks peeps for being my followers *kening kening*  
300 followers , Alhamdulillah ^^,


11 comments:

anamizu said...

hai dida.. wow! byknye facts.. errr ni facts ke ape nih sbnrnye?? hehe






slm kenal,
cik ana

nurulfarhana said...

anamizu : nie nama nye x da keja , haha... btol x miss dida?

dida : untung laa daaaa bnyak followerssssssssss :D

DIEDA said...

Cik ana , i thinks you didnt read the entry until end . Right ? ^^

DIEDA said...

Haha , Shenyap hang Dekfana ! Bosan do cuti --

hawiz said...

hik3..n thaniah kpd followers ke 300tu

DIEDA said...

Ohh yess :3

myra azraff said...

singgah sini^^..chatbox x bole guna..:(

DIEDA said...

Ehhh ? Really ? Others can use it i think =='

nurulfarhana said...

dida :cuti hang bosan? watlek watpis hahahaha

DIEDA said...

Boo boo cakap senang

nurulfarhana said...

memey senag laa cakap, cakap jek without thinking.. haha