Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Hoki Piala Sultan Azlan Shah (Azlan Misron)


Hi. I'm one of @ApekkPantun fans. Baca #PantunCilaka dia *thumbs up*

Masak ikan letak cuka,
Makan bersama daun ubi,
Kutuk orang kau suka?
Perangai kau memang babi! Lol

Tapi aku tak pandai bercilaka bila berpantun, maka..

Myspace perkenalanku dan kamu,
Twitter sebagai pendampingku selalu,
Youtube sebagai penghibur laraku,
But capital H, I do MISS you.

Sorry Facebook, aku tak include hang. Hang mancis-kan hati aku. Weng weng..

Bersama kita di Pulau Pinang ini, Chef Azwan Ali Euww. *tepukan gemuruh* Puii.
Okay 3hari 2 malam bersama di negeri orang buat minda aku terbuka. Terbuka, yela takkan nak kasi minda tidur je semedang? Ah montok ah montok. Kat sana aku nampak budaya yang berbeza dengan Perak, Kuala Lumpur tapi ada iras-iras sikit dengan Melaka. Sebab sini banyak chinese. Tah Chinese ke baba nyonya ke, tapi memang tak ramai Melayu untuk di-sweet sweet kan *muka sedih* Haha. Yang ada pun seorang mamat yang duduk selang dua bilik dengan bilik kami ni ha. Dia budak Manjung dan kacaknya serupa ini macam (Y) Tapi tak boleh lawan MegatAD ke, Kebor Azman ke, AizatAbd ke, Amat Jamaluddin ke. Amat Jamaluddin, bukan Amat Mokhtar ok haha :D
*Sorry uncle tu bukan aku yang punya. Itu interframe saja*
Lepas balik dinner mesti turun lobi, melepak sana. Ini wajib untuk hilangkan mendap di bilik. Lagi satu, cuci mata O.O uhuks uhuks. Hi, saya yang ber-sweater kuning besaw ni, hi hi. K dilayan~
Tapi aku tak berjambang macam ini tau. Thatz samar-samar effectzz camera localzz aku je tu.
Cuba kira angka perempuan & angka lelaki, kemudian bezakan.
Ya, saya seorang yang gagah lagi perkasa boleh melayan perangai mereka semua si handsome handsome.
K perasan. Oh, yang tepi duduk tu opah saya. Opah saya terhibur makan KFC malam tadi, suka saya tengok muka opah semalam :') She said "Cucu-cucu opah, opah sayang ketat-ketat sama lu orang semua!" Eh. Taktak, opah wa cakap dia sayang kami semua je *big hug* 
And she send her regards to you *yeah you, Tempe*

Hello. Hello. Naughty boy in da houseeee~
Aku yang patut, yang patut. Memberinya segala
Kerna aku mampu, ya aku mampu. Melakukan apa-apa saja

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dida (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dida (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dida (hey)
p/s: Nyanyi tang untuk **** (hey) je okay. Lol

Gerak rumah tok sedara area-area Queensbay gituww haha. 
Tak habeh Queensbay nye pun *tepuk dahi* 

ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Tiada keretaku bawa kau jalan-jalan,
Rumahku pun tiada ada pun bapa punya,
Apalagi belanja mahu bayar berian kahwin sama kamu~

Nak aku sambung nyanyi? Jap jap jap *google lirik*

Kemalasan ahh & kini sudah sampai R&R Sungai Perak. Eh? Yeke? Aku lupa, tapi dia ada Sungai Perak tu. Yeah, yeah. Yang aku dapat cekelet dari seorang abang tu. Aku tak story ye? Oh, time tu hang demam, aku malas semakkan kepala otak hang dengan benda remeh aku. Bye.

Oh ini adik aku ye. Adik bongsu aku. I love him like a love song baby~
Eh? Ok aku buat DP facebook dan ramai tegur aku dengan 'dia', siap tag nama 'dia'. 
HEYY! MULUT HANGPA! ISH. BENGONG. AKU TAKSUKA. SERIUS.

Wednesday afternoon. Kinta City again.
Going to MIB3 pehh valawehh! Wa suka cerita tu. Wa ketuk ketuk lutut tahan gelak.
That's time keluar dengan....
Epoi (driver), Fendi, Ali, Abby, Aiman dan Dida. *sep sep sep, tom tom tom*
Oh! Lupa. Ada seorang ahli baru, Nana omey. <-- Ali yang punya. K cembuwuu haha.

P/s: ALI SEORANG YANG KEDEKOT! KBYE.

5 comments:

Noh Kodiang said...

pergh.....besh2...

DIEDA said...

Haha yeah :)

**9* said...

:)

farhana said...

Dida ! Penang ea? yeah ! haha :))

DIEDA said...

Yeah. Penang :)