Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Baca teh sambil minum teh


Hi. I’m Shahida. Skrillex much and will be a designer later. BUKAN BISNESSWOMEN KE/ BANKWOMEN KE/ OFFICEWOMEN KE/SUPERWOMEN KE. Pheuww! I’m a girl which wearing yellow spectacles and shawl, no tudung bawal cause when I wear it, I looks like… k herot berot , jujur. I’m addicted with Twitter and go die lah Facebook. I’m not a hotstuff at Facebook which ‘Hai. Saya Single.’ ‘Hai. Selamat Pagi kawan-kawan’ = 1234 likers. Pehh! So hot you. You can brings all your likers when you die later. Like seriously, you can bebeh, if they want to follow you lah, if no... pi mampuih hang sensorang sana! Upss. TerEmo. Maklumlah, perempuan :D lol

This all my collage activities and I love it, in bracket. 

Malam CitraWarna 2012

Malam tu aku malas turun sebenarnya. Mana taknya, pakai baju kurung serupa Hari Raya seh. Tau la kolej lain join sekali malam tu, tapi.. K anak gadis yang sopan, puii. Malam tu, ada budak tadika datang main kompang. Comel wey comel. Nak anaks macam tu bebi, nak :'/ Then, budak sekolah mana tah buat dikir bawat, kolej mana tah buat dikir bawat lagi. Tapi yang kolej tu dikir bawat handsome gila semangat bapak nye pun adoi terr berr. Then band nyanyi-nyanyi, teater, deklamasi sajak dan lain-lain. Yang aku tahu, bila majlis habis, pintu pagar blok kunci. Kena gayut tunggu pagar bukak. Itu yang ohh-semm tu *tangan di bahu*


Kem Jabatan Pertahanan Awam Malaysia

Yaa beda bedu cuba cari aku yang mana? Aku pakai baju warna biru lengan putih itu sudah semestinya. Beg oren. Kalau jumpa inform aku, aku kasi cecoki. Kem tu 3hari 2malam bermakna 3hari 2malam jugalah aku tak online, tak mesej, tak mandi, tak makan... Eh? Makan la, aku makan. Aku tak makan sehari? Pehh mahu gegar satu Melaka aku jerit kebuluran. Kem tu macam biasa naik turun parit, dukung kawan sana sini, redah hutan memalam, dan paling tak lupa cabut rumput kat Tanah Perkuburan Islam time subuh. Nasib cabut beramai, if sensorang? *kencing dalam seluar* har har. Aku Group1 champion malam kebudayaan. Ecey gaya aku berlakon banyak jeww. Tapi takpe, logo group iteww yang lukis, iteww yang lukis atas belon tuww. K riak, takbur, belagak. Habis sudah Jpam 2semester. Dah boleh grad! Dah boleh grad! Hihi.



And this all moments with my roommates, my friends, my gangsta.
Dey hangpa, simpan memori kita bersama. Simpan sampai ke anak cucu okay. Bila cucu hangpa tanya, cakap kak Dida ni baik, jujur dan manja orang nya tau. Tau. Hew hew hew.




 ..........................................................................................................................


Itu Ilyooooooooooooooooooooooooooooooooo. My freaky baby love. Dari semester lepas kami duduk sebelah-sebelah time class. Takde sape boleh ganti tempat dia. Sebab? Dia akan tidur time account, statistic, management tapi bila aku sergah dia then tanya soalan, dia boleh jawab weh! Dia boleh jawab! Otak dah serupa Johan, macam headphone. Bukan je bijaksana, bijak sini, bijak there.. Haha dekya. 'Awak, awak.. Sebelah awak ada orang tak? Boleh saya duduk sebelah awak?' *Muka nerd semester satu* Ho ho ho

Kawang-kawang 

Just because you didn't have any bf/gf that's not mean you are Forever Alone. Remember, you still have Allah SWT which can always be your place to cry, pray and don't ever forget Him when you happy. Say Alhamdulillah and Insyallah you will fine dear. Friends, me love uols and i hope we can be bff until Jannah, amin. Dont ever be my enemies please, please *begging sambil bergenang*
Salam tak sabar nak habis Final :)

1 comment:

farhana said...

JPAM miss the moment :')