Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Blackberry Bold 2


Mak aku sedang membaca mesej-mesej di phone samsung aku . Phone tu banyak meses 18sx aku dengan dia . Hahhhhhhh ! 18sx 18sx 18sx tefaqqq ! Kantoi Jemah ~ Haha okay takpun , mak aku tanya password phone and she done read all the messages from 2010 until 2012 & you knows ape respon my mom ? Okay call aku malam ni ! Ehh takpe laa , let's bbm -oo- Hehh !

Satu dua tiga empat lima enam tujuh lapan sembilan kosong hari yang lepas , boy ni IM aku kat facebook . Dia ni memey , sikit-sikit tanya tuu nii tuu nii . Tapi dia cool , banyak nasihat kan aku . Share life dia dengan aku . Dia tauu aku dulu Rps sangat lifeless -.-' Ekk ? & dia dulu LC sekarang di PSAS . Dan dia jugak yang banyak menganjing aku jangan masuk Kolej , masuk poli sama dengan dia . HukAloh ! Sokay bro , aku dah dinner CoolBlog . Blurppppppps ! Tetibe --'

Baca satu satu satu satu conversations kami . Dan perhatikan betapa matang nya ayatzzzz saya .
Alah typo , ayat aku :D 


Baca setiap satu tak ? By the way aku tak paksa hangpa baca pun . Kesohhhh mak . NOMNOMNOM
Amacam anak lu , dah besaww ? Dah bro , panggil dia Abu . Full name Abu Bakar will be . Kembar dia Sophea will be . Panggil dia Fea . Bapak mereka handsome tapi ... 
Yes abang Pais , kalau aku dah sayang someone , aku akan jadi die-hard-fan dio . Aku usaha . Ahhhhh shitzz aku taksuka borak perihal bopreng bopreng segala . Sebab ? Saya Didaa , masih single sampai sekarang & tidak available . Hew hew . Memang aku memilih , aku perhati & suka bezakan lelaki ini dan lelaki itu . Aku bezakan semua dan aku akan cakap hemm dia the best and i want him jugok :/ Tak kiro ! Gembire gembire , happyy ! Erghh ! Haha sedang menonton Bapak Borek Anak Rintik Tv9 pehh ! Pehh ! Besok makan iwok bakor masak kicap . Harap tak merungut .

Semabok , Melaka . 
Page 4 from 366 , i'm in Malacca . Tomorrow mahu mendaftar Semester Dua . Hulalala hulahupp ~ Senyum lah sayang senyum lah jangan kau bersedih , sedih selalu . Kerana ada hikmah di sebalik setiap yang berlaku . Ulang banyak kali dan cuba teka tajuk lagu apa . Har har . Aku impikan Blok Tun Ali . Taknak Tun Perak , jauhhh . Tun Ali high class , dekat class cafe dobi koop semua ada . Yang utama , wifi percuma ! Wifi penting untuk aku blogging dan ber-tumblr . Mintak fellow beri kerjasama saya mahukan Tun Ali , paras dua . Dekat water cooler . Nampak betapa desperate nya saya ? Selamat tahun 2012 kawan-kawan >.<

Hai saya sedang menonton Ombak Rindu buat ke berapa kali tah dengan mak saya . Mak saya cakap cerita ni best bro ! Haa ? Okay aku angguk angguk . Aku bosan , kacau ayah aku . Then mak aku cakap ' Mama kite marah kite sebab kite kacau papa kite ' Aku jawab ' Kite takut kene marah dengan mama kite sebab kite kacau papa kite ' Haha mak aku suka cakap sleng Boboi MaharajaLawakMega . Suka suka ^____^ Tadi kami naik lift sama-sama , sangat romentik . Perlu ke cerita ? Ooooooooooooooooooooh !


KAU DAH KENAPA LUPA NAK UNPRIVATE BLOG ? NAMPAK ?! NAMPAK ?! LAMPI DOHH ! 
& aku dah open blog kembali . Kuang kuang .

Semester Dua , harap takde senior datang untuk membuli aku . Aku takut . Aku seorang perempuan :( Wuwuwu mengada . Yeah ayat minta penampaq . Dida , mak abah hantar sana untuk belajar . Ingat apa jiran hang pesan before bertolak ? ' Belajar rajin-rajin . Jangan nak ke Kolumpo je ' Ahhhhh ! Adat berjiran , suka bergosip . Mak ni kann :/ Ehmm ehmm . Semasa di R&R Seremban serempak classmate dan dia tanya pointer aku . Nak jajan bro ? Meh aku belanja . Pointer semester satu saya teruk , harap improve . Amin .

p/s : Roomate semester 2 , aku taksabar jumpa hampa . Terutama bini , heyy i punya bodyshamp sama dengan you . #CarrieJuniorFc heeeee nampak sehati sejiwang titew kan dear . Maaf aku tak buat entry bithday you 21/12 XD Lol

SEMESTER DUA SAYANGSSSS ,
: TOLONG JANGAN TIDUR DALAM CLASS
: TOLONG JANGAN TWEET/BBM DALAM CLASS
: TOLONG JANGAN BLUR DALAM CLASS TERUTAMA ACC
: TOLONG HANTAR ASSIGMENTS TEPAT MASA
: TOLONG JANGAN TIRU TIME QUIZ/TEST
: TOLONG JANGAN SKYPE/OTP SAMPAI PAGI BUTO
: TOLONG JANGAN LEPAK CAFE SAMPAI TENGAH MALAM
: TOLONG JANGAN PONTENG KOKO
: TOLONG JANGAN OUTING TIAP TIAP MINGGU
: TOLONG JANGAN OVERNIGHT KAT LUAR
: TOLONG JANGAN TINGGAL SOLAT

1 comment:

Anonymous said...

cheao toms shoes wmgvoh rvpoaj toms outlet gtpbgh zccklt toms shoes outlet xwemit http://www.tomsshoesoutletonline.net
thomas sabo charms qpynhvp thomas sabo charms jlxflrg thomas sabo charms cqpsyiy http://www.tomsfactoryoutlet.com