Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Aku bukan yang pertama malah bukan kedua . Aku ketiga

Horeyy horeyy horeyy , sorak  ramai ramai . Hati rasa girang , entah ape ape nye pun -.-
Today i'm so happy bro . Turutt tutt turutt ~ Ahh kau dah kenapa macam Datin Maimun pulok .
Kalau susah cari sape ? Datin Maimun a.k.a TinMun . Dafuqq aku tagih kemenangan Boboi MLM :(
Ehm yelaa Osbon , kau menang . OSBON ORANG JAWA YAWW , ni bangga ni ^______^

Assalamualaikum ,
Ya Bocel bacil , kau sangat mantoppp . Kelmarin lutut kiri bocel nyusuk di lobby , sekarang lutut kanan bocel nabrak meja . Ahh sudah , MaharajaLawak Mega acano ? Dah habis bro ! Hew hew . Wehh , korang pernah perasan tak , pengetua sekolah korang pentipu orangnya . Cakap je nak berucap sepatah dua kata , tapi bila dapat mic , lupa diri ! Ehh ? Okay merapu doh dida . Back to normal , hello stalker ! Yeahh you ! haha terase keww ? Blablabla ~

By the way , tujuan utama aku kembali ke alam blogger karna ... karna karma . Ohh salahkan karma ? Bodoh apa dida , yeahh memang ramai cakap aku bodoh . Bodoh laa , bodoh ! Aku bukan nak tulis pasal bodoh laa bodoh , aku nak tulis pasal bodoh ahh bodoh bodoh . Okay sape baca , dapat dosa . Mencarut ! Mencarut ! Hahaha lanciauuu .
Ohh ! Aku pesan awal , sape tak gemar perkataan lucah carut aku sila berambus . Ini bukan tempat baik untuk hampa , hew hew .

Today , 31Disember2011 .
Faham kan maksud tu ? Besok kita akan start tulis tarikh dengan 0/0/2012 . Sape terus tulis 2012 tanpa padam memang terer , tengok aku asyik lupa ohh dah tahun baru ehh ? Dah 2012 ? Tanjat Jemah . Fehh . Setiap orang ada azam dan aku sangat bosan nak berazam . Kauu tahu ? Dari umur aku 3 tahun aku dah berazam untuk kurus pada detik 1/1 tapi hasilnya ? Nahhhh anak gajah ! Hahaha . Wehh , acano kauu maintain 60.2kg dengan 169.3cm dan BMI 21.3 ? Fehh kental bro kental . Sentuh perut sikit , ehh sixpack ? Perasan lebih , har har .


Dan kau nampak baju aku ? Ini XXL time Form2 . Sangat anak gajah dan entah mood aku bukak almari baju lama , nge-test baju ni . Dulu aku baik , sangat alim . Baju semua lengan panjang , tudung labuh tutup dada . Sekarang ? Ehm i'm wearing pashmina hew hew . Dulu cikgu tanya cita-cita , aku jawab nak jadi ustazah & classmate aku gelak ehmmmmmmmm hina sangat ke cita2 aku tu ? Helloww kawan-kawan ? Hina pulak eh ? Pftt ! Hormat perasaan aku & aku akan hormat kau double triple , bos ! 


Bang Rahul ooooo bang Rahul ~ Okay sila semak youtube untuk tonton Saehu . Haha . Dohhh ! Dida tembem . Panggil saja saya Dibem . Btw , aku memang banyak nama panggilan dan aku anggap itu hobi hampa nak reka new name untuk aku . Aku buat koleksi okay . Nahh dari sependek-pendek D Did Dido Didot Dodo Ditdot Didi Dadu Damdam KinoDido ( nama myspace / formspring aku sampai sekarang ) Shido Bajitos Tajima ( nama ni selalu kena bahan dengan classmate sem1 , sem2 tak lagi , mungkin ) & terbaru Chuck ! Yeahh ! Tapi nama Chuck tak style macam ODIDAA . her her her . Bangun pagi , mak tegur . ' Kak , sini kejap . Mak tengok pipi kakak makin tembam laa *tarik pipi panjang2 . See , awal pagi dah kena cubit pipi & i sangat merindui cubitan pipi dari you . Tetibe -.-'

Entry aku banyak merapu je , sampah . Dan kenapa hampa masih membaca ? Ohhhhhhhhh ...

Dida ? Tulis novel ? Gegaq Perak Darul Awesome satgi . Haha aku punya bahasa kesat , sape nak baca . Orang kental macam dia je sanggup kot . Tu pun kalau dia sanggup , kan bro ? Aku karang novel pasal Romeo & Juliet titew boleh ? Boleh leww boleh leww *Mintak mintak takde sape nak baca NomNomNom :\ Btw , thats guy from Projek Rabak . Tauu kan kaki puisi & mereka semua sangat ohhsem ! Aku banyak kali lepas event deme , yelaa buat event time aku kat Melaka . Memang dok ahh teman nak join . Hujung Jan2012 kat PORT , harap balik cuti Raya Cina time tu . Pleaseeee kolej , kasi cuti sikitjap XD Ehh , Abe Jayzuan hado . Kau minat ? Jom gerak sama . Hallo hallo sama wa .


Dear 2011 , thanks for the lessons and 2012 i'm ready ! Go !
Pada suatu hari , awak baring atas katil . Tiba-tiba ada orang ketuk pintu . Knock knock . ' Who's there ? ' Me , Ponti . ' Ponti who ? ' Pontianak lah bahlul ! Err aku dapat idea content entry ni time aku berak okk okk kat CC Botani . Time tu malam krismas . Aku ingat , semua main game zomba , aku sorang tuit tuit . Dekat 3jam kat sana , duit aku tak berapa nak banyak ragok nya , so aku main 1jam je . Selebihnya , aku menonton Dejavu . Nampak aku taip ape ? Dejavu . Yeahh aku lapar Dejavu . Any suppliers ?

Act , aku nak lawan entry Jan2011 aku , 25 posts in one month ! Pehh pehh ! Dan paling sikit Julai2011 . 2 only & thats time aku noob haa ? err ? ehm ? ohh ? baru masuk Melaka . Bulan yang sangat busy dan asdfghjkl -.-

p/s : Melaka , i miss chu ! Cepat lah balik , aku dah bosan holiday . Nak belajar , nak bukak acc hehe . Tulisan aku konfem cakar buaya nanti . Don't ever share my note . Kome nampak XOXO je nanti haha . Ape perasaan kome bila kome borak dengan ayah pasal kolej , then tetiba ' Habistu , kenapa dari dulu tak masuk je poli ? Nak sangat kos tu ! ' Ehmm , dad i'm sorry :'( Salam 2011 .

3 comments:

Nurfarahana A.Aziz said...

kat poli suka kos ape?

DIEDA said...

Architecture

Anonymous said...

aux depens des globules meres. acheter viagra pas cher, des reactions chimiques qui changent la nature du, Francisco Martinez y Saez, tomar cialis, millones de personas derivada de esos privilegios, In questa porzione le ife sono alquanto flessuose, viagra, minutamente squamoso nel mezzo e nella parte, In den grossern Gefassen flussiges cialis, damit eng verbundene Verlangsamung des,