Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Di kala malam Bulan Mengambang

Shuu shuu , Heyy tak boleyy lagi banyak hape sawang ni .
Natang labah-2 weyy ! Mak-haih berapa dekad tinggal belog ni dida ? Hohoho
Memang cuti 2 minggu sarat dengan assigment kannnnnnnn ? Emmuah emmuah :* shayang lecturer !
Haip haip , positive dida ' Okayy ye ye ye , insan yang cemerlang ye ye ' Ahaks xD


Hii saya Dida Mohd Noor 
Selamat Hari Raya 2011
Maaf zahir & batin 


Assalamualaikum ya readers
1st raya stay rumah jeww . Apahal ?
Satu , aboh tak dapat cuti . #Kerja kerja kerja =='
Dua , biar laa member kami sini nak datang rumah raye yedak xD
Tiga , tak gerak mana pun , tapi duit raya aku dah konfem cecah ratus , bukan ragok okayy ! hihi


2nd raya
Kampung aboh - Batu Gajah , Perak
Macam biasa , kampung aboh suram sikit . Apasal ? Sebab semua pakat raya kampung lain
Hoyy ! Raya perak dulu laa . Perak ni Darul Ridzuan okayy ! Hehh apa kaitan
Ahaa sini nak mention , aku anak sulung okay . anak pertama dari tiga beradik .
Bukan anak last , bukan anak bongsu dari tiga beradik . Watefakkk semua tegur aku
anak bongsu anak manje aboh ==' *Aku tahu aku tinggi raya tahun ni . terimass :')
Sho awesome , bile malam terus gerak Ipoh bandaraya bersih <3 Hemo hemo
Ok Ipoh , Perak merupakan kampung belah bonda tercinta .
Act malam tuu kat kg ada function sikit , function keras . Nii untuk 18 ke-atas jee , so aku boleyy laa join kan . Untung lewwww xD *Adek adek aku jelesssssss hoi ! Serius best gilaa function
hangguk hangguk gelek mak haihh , sexy auwmm ! Err bawak ngucap Dida , Raya ni kann ? =='
Hehe Im shorry , sebenar-nyeww ada Bbq , alaa untuk family kite kite je . #ada jugak yang bukan family di-jemput ehh . Takpe , makcik aku cakap hang bakal family , Purr
Fellas , dengar ni . Kenal Andek tidak ? Alaaaaa SMT Lebuh Cator dulu , sekarang maju dah .
Unibersiti Melaka , Budak U tuu , jangan main-2 , pandai tuu @.@
Apa kaitan tah Andek tuu ? Aku salam mak die time sampai-2 . Die cakap hape tahu ? tahu ?
'Ehh ehh , dah kurus sekarang yee . Dah anak dara ' Hohh hohh , shock freeze ! Hihihi manada *cover mulut shenyum xD Tapi memang betul pun , manada kuruih habaq , Hang tanya berat aku sini ! sini !
*Ehh kena sopan dengan mak andek , makcik , datang sini dekat saya , cuba tanya berat saya ,
Mesti maigod ! maigod ! you jawab kan makcik :'D
#Malam tuu tunggu Caprice amal (abang Zaibo) tapi kat mcd lagi abg zaibo tuu dah belah ,
Atoto shian , meh shini mucux cux cux Amal c:






3rd raya
Raya sekitar Ipoh . Pusing laa tah banyak gila taman sana . Aku tak kenal semua pun . Tapi seriously ,
aku dapat ape aku nak kat rumah Embah Din *maybe =='
Laksa dengan Rebina perghhhh class you Embah ! hihi
Ini Amal Eunhyuk , Jemmm Amal Fics laa sekarang . Ok sekarang kite dah hade baju dot dot sama kan ?
Nanti kendurik kasi pakai sama ye dek . Muah !



4th Raya
Gerak Langkap , Perak . -Kampung belah mak memang besar shikit . Ramai ^^
Tapi tah , tengah raya raya , deme sembang Embah ( panggilan nenek bagi orang Jawo , tahu kan? ) 
masuk sepital . Hahhhhh ? =..=' Semua 4 kereta gerak laa Hospital Teluk Intan , Perak .
Embah nii sakit , erm takpe laa malas form sini . Yang cu harap embah boleh luangkan masa yang singkat ni dengan family tercinta . Sorry to says , bukan cu doa embah meninggal cepat , tapi ..
Im feels posted look you tormented like that laa embah even yelaa , cu dengan embah jarak jauh , jarang jumpe pun #Sincerely I said , I didnt remember your name . Ape aku teruk ? Ni embah saudara emak tiri - ok memang kami jauh , aku tak ingat susur jalur family . Ehm Selamat Hari Raya :'(



Time raya Langkap , kami belia belia muda harapan bangsa telah didehkan dengan media massa zaman blabla-an *ayat dia ==' Hihi Tok tuu kasi kami tengok gambar-gambar lama , gambar nye cam edit coklet tuww , ala yang kalau kite set edit Sephia . Tahu dah ? Aku tauu kome tauu , saje nak peringat kan xD
*Ok cover . Ehem , gambar askar seluar pendek , beratur kawad , dating tepi sungai atoto sho shuwit nye mereka . Dida jeles letuwww hihi . tapi kesah pulak kan , aku jumpa lagi beshhh , jap !


Sijil Tamat Persekolahan (Sekolah Rendah)
#Aku nak mention yang part kelakuan tuu je , ce baca ce baca . Kelakuan : hampir baik
Hampir tuu yang taboley belah nye pun xD Gelak laa weyy , gelak laa . Aku tengah buat lawak niee ==' hihi ok terima kasih . Salam Syawal 

3 comments:

Yuslizar said...

chaiyok-2

aiEz said...

heh...shayer mahu entry baru,hihi..;)

DIEDA said...

Thanks kaka Yus ,
Alaaaa yie , nanti aku buat laa ==' hadoi