Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Kau hado ?



Baby Maria Aragon , 
Apahal freak sangat muka ? Tergugat aku  heh heh , sho sho aweshome !
Kinda talk to you baby , lady gaga uwit uwit #gaya maria aragon xD
Nanti kawen nak buat nama anak guna nama youu can ehh ? Gini , Sofea Aragon  Maigod :o


Thee then . Before You Exit  . Halamak drum cover dia ni bikin aku terangkat . Err
Holaa , deme ni , rok gila vavii ouh . ok takde laa , tapi deme ni cover lagu memang 
masyuk shiall *carut lagi dida , carut carut ! Ehm ce dengar deme cover lagu Grenade ,
Serius hensem jom kapel , jom kapel ! Ehh skrg kapel tak boleyy percaya . Nanti curang curang Puii , 
Mari kita melangsungkan perkahwinan bersama . Semangat ini memuncak tinggi haha ayat karangan SPM 2010 xD

p/s : If nak minat retis mana mana , jangan lee nak niru orang . Mmg laa hak hang tapi kot aku dah fanatic Hujan dulu , die pun nak Raingers . Kot aku dah suke Justin Bieber , JB ? hikhik , hang nak jugak Beliebers ! WTFrogg ! Jadi diri sendiri boleyy kan ? Cinta copycat <3 Auwmm !


Aku nak tiru cara hang jalan moley ? Atoto sho shuwitt ! Memang sama laa kan :'D

2 comments:

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

aiEz said...

smart kot main,heh..;)