Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Purr Purr cant sleep cant fly


Dah beli siap-siap tiket balek Kuala Lumpur 26Ogos2011 - Kemain eksited macam best sangat nye
jee KL tu kan , rumah Perak tapi nak jugak Kl nye . Kan padan muka kan padan muka die dah ade kat Perak ! Big L untuk Dida ! Hoyeyy hoyeyy . *Aku tau hati hangpa lonjak gembira aku tak jumpa dia , #Pffttt ! Kakaka . Ehh lupa , Assalamualaikum all stalkerssssss *tesembur air liur . Ewah ber-omputeh pulak dida . Bile kat Melaka memang otak aku kosong nak hup-date belog selalu . Then aku tauu 
hang hang hang semua tunggu entry aku kan . Im so sorry peeps :3 *bajet retis ewahh .


Starts journey dari Melaka 4.30petang . Tapi memang macam Neraka aku rasa bas tu . Asal ? Erhh 
Aku tido punya tido , sekali terjaga kat area Seremban - WTFroggg kapel depan aku tengah kusyuk cumbu- cumbuan . Aku apa lagi lopong kan mata besar besar . *Segar terus aku dari tidorr . Haha , Perghh sedap nye nye , Ehh ape lagi aksi ni . Whoaaaaa kemain asyik ! Purrrrrrr kurang pahala puasa aku ni , maksiat mata hambek hang . Kongsi dosa laa titeww yeww. Fak ! Hadoi bulan Ramadhan kot - 
Dah , aku tak cakap banyak banyak , aku bukan perfect mana yedak .
Sampai Tbs yang besaq tu dalam 7.00 petang kot nye , jalan sana jemmm ! Demm -.-


Gegas naik train yang mak haihh macam kat India sesak nye nye
Then - Allahuakbar Allahuakbar * Ehmm dah azan , lapaqqqq =='
Ok fine , dah boleh korek hidung XD
Mak : Jemput makan nak , sayang kaka !
Hfm : Selamat berbuka :D dah sampai mana awak ?
Untung-laaa dapat makan sedap-2 kat rumah . Enak nye pun makan berbuka . Yang aku ?
Diri himpit-2 keliling orang ramai . Gilaa - ' Stesen pertukaran , Putra . Stesen pertukaran , Putra '
Time nak keluar ni , ce ke tepi aku nak keluarrrrrrrrr la pandai . Lahai , padan muka kaki awek
mane tah aku pijak , die jerit auwwww kemain sexy you know ! Memang aku kesah laa kan ? Hahaha


Sabtuday -
Saya jalan jalan Kolumpo kejap ehh awak , thankss :)
Cari barang projek bisnes (Central Market)
Cari sales sales Raya (Sogo , Jalan Tar ) *Baju Raya Polka Dot , Jubah manik-2 belambak tahu ?
Okayy tiket balek Perak pukul 7.00malam . 
Rushing dari Masjed Jamek pukul 6.30 . Hang bayang lagi berapa minit bas aku nak gerak .
Sampai Puduraya , ehh tak . Sekarang dah tukar Pudu Sentral . Hamboi kemain gah nama nye ,
Deme siap edar makanan ber-buka kat orang ramai . Bagus kan kan ? 
Dalam bas , bile azan - tadah tangan baca doa , terus teguk air mineral 
Sebab after tuu aku bajet nak tido tauu . Aku penat , serius penattttt *lap lap peluh fuhh


Tapi kaka sebelah tuu , ' Adek tak makan ke ? ' Aku geleng kepala senyum jelaa . *faham laa siket , aku penat ni kak . Then die terus hulur Apple Pie Mcd . ' Nah hambek hang ! Makan cepat ! Aku cakap makan !' Euwmm gangster nye kak . Adek takut takut takut . Adek takut sama kamu . Haha . ' Nah , amek ni , makan buat alas perut ' Aku dengan rakus rentap Pie dari tangan kakak tu , ngapp ngapp Blurppp habehhh XD Thankss kak , ade ape ape lagi ke dalam beg kertas Mcd tu kak ? hehehe


Tak lupa , Hello to all my belog's reader , saya dida mengucapkan Selamat Hari Raya buat semua . Sorry tahun ni aku tak pos kad raya . Except , satu je kot aku pos . Kot laaaaaa , tu pun kot sampai :D Aku nak mintak maaf sepanjang perkenalan , aku ada terkasar bahasa dan buat salah kat kome , harap maaf kan . Sebab tu memang niat aku :> Hahaha ,
Raya jemput laa datang rumah , aku raya Ipoh je . Takkan tuu pun tak boleh nak datang nye pun .
Tapi datang tu , bawak laa lelaki hensem ramai siket , hihi . Yang puasa tak penuh tuu , jangan nak kumpul duit raya sangat laa kan . Pandu cermat kepada sape yang balik kampung , Byeeeeeeee *lambai lambai tangan .

1 comment:

azie.iya said...

selamat merdeka and raya :)