Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

download angry-bird free


Aku dah ada P PENUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ! hang ada ? kakaka *gelak riak
-Ok aku happy . nanti tak payah naik teksi yang takde meter kan . demm ohh , mahal gilaa seropa aku
 nak ke paris tambang-nye *ok propa


1 julai - 3 julai
#IPOH
cousins , we have wonderful time together right ?
gaduh gurau nangis ketawa sama-2 kan
pandai cover bila aku buat perangai , hikhik terimass amal *
we are family kan-kan-kan
Epoi , Awie , Amal , Ejat , Babe , Sean , Izwan , Mukhris , Fendy - ‎♥
shian ali takde , shian ali takde #semangat lari 1murid 1sukan 1malaysia *betul kan weyy -.-


yesssssssss , thanks birthday present ni ye mengkome , aku memang suka tuntut present
kahkahkah *gelak setan
yela aku bukan sambut krismas macam justin bieber euww haha

capit ; plants vs zombie
izwan ; angry bird

p/s ; member capit hensem gilaa hoyy ! then die mesej aku auw auw , kbai - nak pack bagasi hikhok


 

Ada orang nak link download angry bird free ?
Upss TERtipu dengan tajuk entry ni kot . kakaka *gelak bahak sambil tepuk tepuk perut
Okayy , sorry . Nak aku ajar macam mane download angrybird - secara percuma ?
Boleh boleh , mula-2 tepuk tangan , kemudian habiss hahahaha *ok tak lawak langsung -.-


Okay ikut segala bawah ni yo :

Kome pergi button arrow 'click to go back' ,
Then pergi kat history , padam semua history yang ada
Pergi dekat paint , then biar je tab tu #kome follow ke tak ape aku cakap ni ? follow ? okbagus
After tu , pastikan speaker 100% kuat-nya
Kemudian , on facebook * kome on IM sekali
Then , sape yang takde account twitter , aku galak-kan kome buat *langkah berjaga jaga
Okay after tu , pergi dekat 'start' , tekan 'shut down' . jyeah selesai :)
kbai enjoy angrybird ! haa ? takde angrybird pun ?
kome rabun level berapa ni weyy ? haha - salam


4 comments:

l i t t l e m i n n i e said...

AQ NAK ANGRY BIRD !!!!!! HAHAHAHAHAHHAHAHAH ~

DIEDA said...

HAHA , nasib laa wey :D

Are-Lee said...

naseb aq takde..kalo x sian hammat 2...

DIEDA said...

eleh , belah laa hang ali ! Puii