Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

si beto dan si comel



hi awak . wave to me plss ,  haha . sebelum tuu , senyum dulu senyum senyummm .
kacak luar , kacak dalam , kacak lagi aku ,
kalau engko senyum , aku ikut senyum sekali . haha .
dah , senyum tuu kan sedekah . awet muda lagi .


 nak story dua orang hari nie .
err bukan kot . nak ulas dua blog yang dida skodeng tadi act ,
haha . duadua ade sentuh pasei dida . story pasei dida hoorey hooreey !
teruja nye saya . haha jangan nak bahjet hotstuff sangat lahh dida !
okeee , upss kita mulakan .



pertama , ini diaa . kampo mari . yehh my kawan lama kat rps . takk gunaa
benar ehkaw , tarok ler pict aku yang senonoh siket der . yang pakei
tudung liput elok siket , haduii malu ==' haha eshh rindu nyee kat kau .
dulu memang sumpah aku tak rapat langsung dengan kauu kan .
yelaa dulu kau geng sana , aku geng sini . malas aku nak celaru geng kauu haha .
dulu f2 kite puak kan kat hostel , assabiah gila . sampei aku punn ta bole nak ingat
sume name kawan satu batch . tuu belum lagi name para senior ,
err so lame did ! mmg kuno nak matii aku kan .
then , bila naek f3 , kauu da tade , ouhh what the hei derr , wa tak sempat
nak kenei rapat dengan lu pun . ehh cop ! asal lu pindah skola doh ? ce citer ce citer .
da tak sayang aku ke weh ? sampei nyee hati kauu kan .
tinggei aku kontang kanting sane . sobsss *usap air mata* haha .
jangan nak berdrama sangat lahh did . eshh . okee , aku tauu perihal
pemergiaan kauu ke smk seri kampo tuu , aku tauu story die .
nak aku FORM SINI TAK ? haha . sekadar bergurau sayang , cehh
mas ayuni , even kauu sembang harem dengan aku , tapi apakah erti kawan haa ?
yeahh absolutely correct ! terima baek buruk kawan seadanya .
accept jela kauu carut kutuk kureng adab dengan aku sume , macam kauu kate ,
akuu kan kuat kental . jantan sejati ? euwww penampo jugak kauu ! haha . then ,
cos akuu tauu , kauu sayang aku juga kan nyah ? HAHA . kauu suka story pasei
sweetumbrella kauu yang hensem tinggi langit tuu kankan ! aduh beybeh ,
jangan laa curang sama dia weyy , tak elok . ehh jap , lu takmo die en  ,
pass kat aku meh . im free on the line nie derr haha getek did ! dahdah la ,
setia la siket dek , dia balek plkn hentam kaki kat lu baru tauu , waktu tuu memang
aku mampu cakap p a d a n m u k a jee la kan kihkih .
yun , da ade P kan , meh laa sini datang ruma , amek laa aku pusing jeyjey kinta city .
kite ronda bandaraya ipoh sampei lebam oke . *bangga dengan negori sendiri .
takpayah dok riak bajet high pegi key-el euwww . haha . nahh tu
dia akuu karang pasei kauu dah standard karangan contoh SPM jee weh .
berjela kot . dah aku nak story pasei 2nd person pulak , haha byebye yunyun  .
i loikee you kerek ! :DD



ni yang kedua . hye awak . ape awak sembang tak sangka saya stalk belog awak ?
haha . penat dohh selongkar cari blog awak nie . nak harap boypreng awak tu ?
die punn tak ketahuan awak ade blog . haktuii hampeh benar ! haha .
err nak panggil awak ape ehh , if awak gelar saya only D , so saya pnggei
awak S bole ? ehh sebentar , mane bole panggil S , kene panggei mrs.H lahh .
haha . akuu tauu kau gelak ngekek bace entry aku yang lepas kan .
lawak choii ? cehhhhhhh . thanks bagi respons yang sungguh whoaaaa . whoaaa lagi
whoaaaaaa ! whoaaaaa haha dah tutup mulut tuu . hehh aku tade ape nak ulas pasei
kauu act , saje nak form bangga ada orang taip se-perenggan perihal aku .
haha . syok tak dida syok tak ? ehh silap lagi ,  syok tak D , syok tak ?
haha . cukup mengomel , btw lagu belog kauu masyuk derr !
hanguk hanguk aku dengo nie . jyeahh ! bole nak join kauu
suka laguu tuu ? haha err plss lahh aku tak gemar k-pop byee !




2 comments:

Ayuu said...

:)

Kembali Senyum said...

tak pe. lenkali aku gi carik gambar kau, tepampang besar2.
skang takat D dah. haha
lagu tuh nepal dah. n-pop. ngehh