Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

after bufday saya , bufday awak pulak HAHA



yee saya akui saya yang menipu perihal tarikh lahir tu .
dah banyak kali saya minta maaf kan . yee saya tak sebaik awak .
sedar , saya syaiton , awak malaikat oke bye .

*****************************

buka lembaran baru 
assalamualaikum 24 FEBRUARY 2011 

okey , malas nak mencaci panjang .
hari nie hari lahir laki saya *upsss pembetulan harap maklum
hari lahir sahabat saya . bold siket sahabat saya ye S A H A B A T !
oke , awak dah rasmi lapanbelas akhirnye kan .
s e l a m a t b u f d a y

hyee hammat firdaus mokhtar *sori aku TERform nama kau .
thanks being my bestie buddy . aku hargai sangat tauu ,
kauu mmg lar kerenah bapak tak matured suke gadoo aku kan ,
suke naik tanduk kutuk down kan aku kan , *aku sedar
kadang aku pun rimas dengan kau , fed-up mengerti ?
tak faham betul tingkahlaku ganjal kauu tu . err err *garugaru kepala*
oke , dengan harapan kau ubah , being more serius guy okey .
gentle la siket brader , haha .


awak kurus
awak tinggi
awak puteh
awak hensem
awak pandai
awak cool
awak baek
awak awak awak 
what the heii ! *jelessssss faham ? errr =='


ape ape ? yeahh bole pandang pandang ,
jangan pegang pegang . haha nie akuu kasi kat kauu . 
LU KUTOK LU NAYA !
wehweh , sila pandang baju saya segera , haha
 cehh baju nii aku jage elok tau ,
 aku pakai bile malam jee . siang tak bole ,
nnti baju nie kena panas matahari , pudar wane die kang , haha *gedik gilaa nyah
haha , okeyy dis year kauu sembang tak nak hadiah kan ?
*lega save bajet wa , haha . lu ade ramai lagi chicks bole kasi lu hadiah kan ,
hotstuff memang macam tuu lagaknyee ==' haha



 then buat gelprengg awak , *yeah hammat dah couple fyi okey .
jangan nak dok jaja nama aku dengan dia wahai budiman !
oke oke , gf amat , saya tauu awak stalker blog saya kan ,
*saya pong stalker blog awak uppss haha
thanks thinks +ve kat aku , aku dengan boyfie kauu nie kawan je weh ,
kawan serius kawan semata , konfem bf kau nie ade explain kat kau
jugak kan pasei aku . maaf cos kadang aku tauu punca gaduh kome sebab 
aku . yeahh dajal me rite ? tapi , ermm terimakasih tauu . tq bagi aku 
kawan dengan future husband kau nie , bagi aku peluang
seronok huha huha dengan dia . jangan riso lei , laki kauu nie salu
sembang kauu bini die , sembang rindu kauu tinggi langit bagai 
die sayang kauu gilaa babeng tahuu ? 
kauu yang utama derr dont worry chill suda . haha *blushing gilaa muka kauu . 
ceycey suke ler tu suke lerr . haha aku happy bila tengok kome happy , tutup cerita




4 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhh..si dia dah bagi awak baju tu..awak bagi kat si dia kasut bola..mesti bf awak tu pandai main bola kan??huhu..jgn risau,,ape2 hadiah awak bagi dia,,alief yakin dia akan terima dgn tgn trbuka..lama lagi rupanya birthday dia..huhu

BAJITOS said...

errr dia bukan bf dida lahh ==' *sah tak bace habes ! eshh

զιɛℓαʓмαи said...

hahha.. hammat bf kau? eeeerrr! bhhahahaha:D gelak besar aku weh! :D

BAJITOS said...

BAHALOL BAHALOL qid ! haha .