Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

i love my BUFDAYYYYYYYYY haha



ape nie ape nie kome . haruskah bufday ke-18 aku 22.02.2011 ?
h a r u s K A H ? ulang lagi *tekankan nada suara , haruskahhhhhhhhhhh ?
aku lahir 19.06.93 kot . so ulangtahun lagi berape bulankah?
lagi 4bulan lahh , haha ko tak reti kira ke ?
nak aku ajar ? ohh boleh boleh . mulaa2 tepuk tangan .
pastuu habis . haha lawak ? sila gelak =='


banyak nyaa notification akuu . what the hello ?
ni akuu nak cite niee *aku exsited . betol ke aku eja ? what eve lahh loser ,
HAHAHAHA . mesti kauu tengah panas hati kan hihi










  kasihan . nak kate ape ehh . april fool bloob bloob ! 
HAHA *naya aku di-sumpah seranah
dek korang . kesah pulak aku ? haha *aku tak bersalah :D


oke yang pertama aku mintak maaf banyak kat semua atas nie . 
ampunampunampun
tauu kan bufday aku lambat lagi *terlampau tak sabar agaknye , haha
then last week aku cadang nak kena kan korang haha hasilnyee ?
gosh ! tak sangka siketnyeeeeeee orang wish aku , 
HAHAHAHAHAHA *buat muka tak bersalah



ce usha betapa excited nyee beto sayeng nie ,
*tolong eksited macam dia tolonggg , haha
awei nyee kauu . jam belum doblas dah wall dengan aku . haha
thankss prihatin ponpon <3 !


tapi tapi tapi , bole dapat untungg ouhh cara nie .
see tuah tuah dapat topup percuma . *bajet present lahh kan .
haha nasib aku murni tolak 'hadiah' kauu tu . mesti kauu fikir aku nie baek gilaa 
taknak di-topup kan kan . haha kan aku da cakap , nanti kauu menyesal weh . 
masih berhati perut jugak saya :D haha
*profile individi di rahsiakan . harap individu berkenaan terpandangkan yang ini . haha



haha . tak sangkaa sampai ke fon punn kalian nak wish , apee ?
call free ? nak saya call ? *memang terbahak laa kan ngekek aku .
sila ketawa sekali . ketawa lah ketawa lah *haha


errr tapi kan , memang agak kesal disini . takde sape ingat bufday 
dida tajima yang femes nie ke ? *muncungkan mulut sambil libas rambut , haha 
fofular kah ? haktuii . haha kauu , cakap bestie bff bagai , bufday member
 pong lupa di ingatan ke . ceh ceh cehh *ludah kat lantai . 
sampai hati korang kan , kesal ~ *bahjet aku bole hafal tarikh lahir kome jee , haha



sekalung penghargaan kepada sape yang ingat dan terima kasih tak kantoi 
kan plan akuu ! toche syazlina , toche PM , toche sawi , toche amat ,
 toche reez , toche blablabla haha

p/s : soryyyy lah sangat aku terkena kan korang . jenaka kot . 
tak sangka ramai pulak yang wish , haha . aku buat nie pun ade sebabnye , 
sebabnya ialah aku nak bagi korang tegur aku kat fb memandangkan ratus
friendss tapi harem tegurnyee . HAHA *aku tak bersalah .
budak hot yang sumpah tak pernah wall aku pun terkena . gud kan . 
big thumbs up did ! haha , deyy tade topik cakap hello pun dah memadai oke .
*aku hargai semua teguran kawankawan aku ye harap maklum .
 please sayss hello pls pls plss *muka mengharap haha
& & saya agak kurang gemar ber-IM yang lembu akalnye tuu .
on IM tatkala penting . sekian 


**********************************************

ehh tapi korang jangan pulak tak wish waktu real real bufday akuu .
merana aku nanti :( HAHA *aku tak bersalah



6 comments:

ADAMOYU said...

ya rabbi ! ini kerja kau ? nauzubillah.. HAHA :D

BAJITOS said...

ampun ampun *aku tak bersalah HAHA

kyraa said...

aku nk wish kat hana tajima sebenanye . maybe salah pandang . tu yg TERwish kat kau . bhahaha . ate , name kamu punn ad TAJIMA kat belakang :D

BAJITOS said...

ate hana tajima nyee bufday tarikh tuu ehh . ouhh tyerima kasih awak :D HAHA

ain desa ^^ said...

ko memeng dieda..~

BAJITOS said...

kehkehkeh . MAAF sayang :D HAHA