Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

si manis comel lotee alia ?



*tekan gambar untuk tumbesaran yang sihat

sanggup kauu tukaa adress blogg kauu yee
idea sape weh ? sape sape siapakah ?
haha . *malunyee saya .
yaa nor shahida dieda talaha name lame doh .
sekarang tade talaha dah . die dah ber-bini :( *patah hati lagi akuu ,
so takut diterkam bininyee , tuka jadi apakah sekarang ?
yeahh betulbetul , dieda tajima !
nie pong rembat name orang jugok ,
*bajet na tumpang populerrr ape ==' haha
  okee hana tajima , memang menarik dan omk ! cantek nyee awak !
boleh saya jadi macam awak ? haha . 
*please ambek cermin tengok muke awak tuu lah dida . 
perasan tinggi gunung nak jadi macam diee ewrrrr layakkah ? haha .


*********************************

entry nie act nak kasi aliah bangga jee aku buadd pasai die .
haha syiok tak syiok tak ?
bodo teruja larr siket babeng ! haha . ape die ? terima kasih ?
ouhh sama sama aliahh . saya tauu awak sayang saya kann . haha .
phurrrrrrrr =.=







2 comments:

aliahrohaizan said...

WHOAHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!
LOVE IT YAWWWW . AHAHAHA

BAJITOS said...

HAHA . akuu tau kau teruja ^^ haha