Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Jawatan Kosong di Perak




Aku perempuan kuat , sebab tu nama aku Dida .
Bukan Joyah mahupun Bedah . Tsk Tsk Tsk T________________T


Whats the meaning of Tsk ? Aku sangat Noob dan terus bukak tab Youtube .


Lama tak ber-blog & aku ada banyak sangat story & gambar . 
Cuti Semester kannnnnnnnnnnn ? Seronok ? Boleh tahan . Ada syok dan sedihnya . 
Tapi ape lahh sangat sedih tu bila we actually can make other peeps happy there .
Jangan berterima kasih kat aku even nak cakap aku baik . Aku buat bersebab . 
Sebab kau kawan aku . Kawan till the ends . Hew hew . 
& aku dah dapat result Final 
SYUKUR ALHAMDULILLAH 
Aku harap aku dapat kuat kan usaha dan gembirakan parents aku lagi .
KakYus , tengok acc adek . Thanks luang masa ajar adek . & Niso my roommate yang banyak 
membantu. Terima Kasih kawan kawan semua . 
Next sem , tolong bimbing Dida lagi . Supaya tak lupa diri . ' Ingat , Allah boleh tarik kegembiraan dan nikmat tu sekelip mata . ' Yess mom , i know and i will :)

Assalamualaikum  ,

6 comments:

nurulfarhana said...

dapat berape?

DIEDA said...

Tah , Blablabla

Yuslizar said...

heee , tahniah ! anda berjaya lepas final sem1 , heeee :)

DIEDA said...

Thanks kak . Tapi adek tak se-terer akak . Tu je . Ehm ,

Nisa Greennnpanda said...

wah..dh cuti sem eh? sy lak bakal exam, huhu~...

congrats for ur results..

DIEDA said...

Hehe , goodluck for your exam XD


& Thanks