Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

#Day 1 - Your favourite song



Korang pernah tak rase macam ber-cinta dengan bestfriend sendiri . read my lips MACAM ok , jyeahh fine whatever , talk to my ass , haha


Kejap aku kasi example ;
#He always keep the smile on your lips . Surely he won't ever break the smile , but he'll keep it there till you throw it back on your own
#He will always protect your heart from getting even a single scratch but when you give your heart to a boy , they always find a way to break it -.- how demmm is it yeah 
#He'll hug you and make you feel like how amazing laaa this world when you have problems
#He always stalk about you everyday at your fb , blog , twitter and others as he would even starting to miss you so much
#He'll never let you down . heyy you just like my inspired now okayy ! erghh
#Hell jyeahh , you will always there to you 24/365  ♥ 


And the best part is ,
'Ecehh kau nak nangis eh . alaa jangan nak tipu laa , aku kenal kau lame la weyy'
shit ouhh shit , dia tauu bile aku nak nangis . cilaka , hang guna ilmu ape haa ? segann ahh aku *ok
mengada and thats time aku rase macam ' wtferogggggggg ah this boy ? ' Dahh la , takmo jumpe
hang dah , nak lari dari hang . Ok , aku tipu haha , tapi macam cool ouhh , someone could read us ,
what's on your mind . whoaaaaaaaaahahaha and orang macam nie laa yang aku selalu rinduu bile die
takde kat sebelah aku selalu macam dulu dahh :(


p/s ; remember eh soalan trial chemistry spm yang hang potostat kan nie ?
remember eh , time tuu jugak hang 1st time jumpa makpak aku . hoyyyyyyy ingat tak semua nie ?
ke aku sorang je yang dok hegeh ingat segala ni ? kfine :/ lantak hang


rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu .
rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . 
rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . 
rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . 
rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . 
rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . 
rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . 
rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . rindu . 

 ape ? it sounds sooooooooooooooooooooooooooo gediksssss ? kesah pulak ? yelaaa ,
hang bukan macam aku nak ber-rindu bagai ohh buat semak je kan -..- 


heyyy you boy , dengar lagu nie . kalau dulu aku try hafal talking to the moon ,
and now lagu nie laa yang selalu aku dengar , aku nak hafal lagu nie pulak .
nak nyanyi belakang hang nanti *sumpah takkan nyanyi depan hang . ksegan lebih .
nie favourite aku weyyyyyyyyyyy  , kaww ada ? haha cheeseeeee

3 comments:

Andrik McVean said...

hi..i have just followed your blog..you have nice blog here and i hope you can follow my blog too..will be waiting for you on my blog :-)

el-janna said...

its all about him him him him him him.. aku penah semput nyanyi tang ni je^^

DIEDA said...

janna : haha , semput-2 tapi syok kann :D