Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

menangis kerana lelaki

dulu isu result , sekarang isu formsix


redhaaa la tak dpt ipta kan , dah cukup ramai motivate aku , +ve kan aku  , jyeahhh thanksss semuaa <3 
tapi ...
err my abah sygsssss , FORMSIX RPS ? demmm nyee , hostellite rps again ya ? tak sanggup bah , 
peh-lishh laa jgn letak kaka kat sane dah . whyy ? okeyy penghuni tegar hostel tuu je taw ape rase stay
sane . berape org jee hostel sane bah , nak kaka sebut ? mingming & along sahaja ! diulang ehem & ehem sahaja ! 2 orang jee kot . 2 org yang cukup kental jejak hostel tuu lagi . err kaka tak sanggup
 laaa -.- then suruh tuka formsix sini , ( area ruma aku ) lagi laaa kaka tak nak ! kaka tak kenal sape pun 
sini bah , yelaa boleyy kenalan bagai , tapi sosial kaka kureng bah , tambah lagi dengan budak2 sini
 yang perangai nyee mcm pfttt *tak semua , tapi overall nyee mmg pftt kan , abah pun taw disiplin sini 
mcm mane kan . if kaka pengaruh deme cemane ? if jadi apeape kat kaka cemane ? ohh , abah kesah
ape kan :) hmm tak malu aku form sini , aku nangis time naek pejabat schll nie , aku nangis time 
ronda hostel schll nie ! nah mcm budak2 perangai nyee dok nangis bile nak sekola , bile nak 
hostel , walhal dah tingkatan enam weyyy ! yang budak2 sana pulak usha aku bagai kentucky 
fried chicken ape , mcflurry oreo ape , pizzahut 50% ape ? wtfroggggg semua pandang mcm
nak lahap aku . hoyyy aku budak baru sini , taw laa kome da familiar dgn schll nie , tapi jgn 
laa usha gangster dgn akuu BA-- ! eeeee , mmg taknak laa sekolahh nie ! abah ohh abah plss
laa fhm anak abah yang sorang nieee *begging you HMM

abah : kalau kaka xnak form6 sini , mmg abah takkan hirau pasal kaka dah
aku : glurpppp -.-'

perghhhhh abah buat behetoi do ! masuk hari ni , cukup 6 hari abah tak tegur aku langsung !
selalu abh tak macam niee , hmm maybe abah btl2 dah fed-up dgn sikap selfish aku nie kan ,
tak pernah nak fikir susah payah abah . ohh anak ape tah aku nie kan =.=
err tapi mmg kaka taknak f6 sini bah . plsss laa tunggu lagi seminggu je result poly-technic
kelua , insya-Allah ade rezeki , kaka dpt poli kayy , doakan kaka dapat okayy , 
abah nak ke doa en kaka nie if respon abah kat kaka macam err ...

  • time maharajalawak , aku punyaa galak gelak , then abah jeling perghh bapak tajam . aku pun senyap belah masuk bilek . sentapp do ! takpe , aku usha youtube nanti
  • aku lalu ulangulang depan abah , langsung tak dipandang nyee , tegurr mmg mimpi la kan
  • abah pegi kl dengan mak dengan adek jee , aku mane ikotttttt ! malas laa konfem2 kene pulau dlm kete ! rela lagi stay rumah sorang2 , errr
  • dulu bile balek keje , abh mesti kasi paper kat aku , tapi skrg , dok biar jee paper dlm kete & kete berkunci & kunci nyee dlm poket jee & aku prefer berita kat tv malam nanti Y.Y
  • skrg , tiap petang abah mesti bawak mak jalan2 ronda kat luar naek kereta , dulu tak pung , hmm dah tak suke tgk aku kat rumah die laa kan -___-
  • harap maklum , dalam family nie skrg ada abah , mak , sean , abby sahaja ! mane ade kaka dah  mane ade dida dah . kannnnnnnnn :'(

abah , kaka rase sunyiii sangat takde abah *even abah ade kat depan mate . abah , abah taw kan kaka
manjaa ngan abah . then , how dare youu buat cam nie kat kaka . kaka rinduu abah yang dulu :(

abah yang tiap tiap pagi ketuk pintu kejot kaka subuh
abah yang tiap tiap hari tepuk gurau dengan kaka
abah yang tiap tiap hari bancuh oren kat kaka
abah yang tiap tiap petang badminton ngan kaka
abah yang tiap tiap malam rebut patrick ngan kaka
abah yang dulu suka basuh kereta ngan kaka
abah yang dulu suka snap pict kaka
abah yang dulu suka suap roti sarap kaka 
kaka rinduuuuuuuuuuuuuu semua nie bahh , plsssss laa , come to me , papa +.+


haihh , kementerian pelajaran malaysia , boleyy tak saya nak repeat 4 paper niee jee . 
english , biologi , kimia , matematiktambahan , 
bagi dapat A , bagi semuaa ipta terima saya , bagi parents saya
bangga ada anak macam saya . mesti takBOLEHHHHHHHHH kan :')


*kawan kawan , peluk laa aku ramai2 . aku nak menangiss lagi niee :'(
aku sangap kasih abah akuu , nak abah nak abahhhhhh ! yeww , aku tak sekental dulu ,
tak se-jantan dulu . lantak kome laa nak panggil aku pondan ke , nyah ke , kesahh ape ?
aku nangis sebab laki punn , laki tuu ayah akuu , bukan boiprengg euwwwww ==' upsss
abah , bile abah nak usap air mata kaka niee bah ? HMM

p/s : korang maybe tak rase ape yang aku rase , cos bapak korang laen , bapak aku laen ! 
kbai

10 comments:

զιɛℓαʓмαи said...

saba did.. aku faham ==' err. kesian kau. aku jauhnak peluk :( hmm

DIEDA said...

HMM yew qid , takpe laaaaaaa :')

ninalynn said...

meh meh ak peluk , alorh alorhh , saba naa kwn ,pape pon lapchuu

DIEDA said...

jyeahh lingling , lebiu lebiu :')

hadieza said...

wahh..nice bloggie..
eppy belate bday.. =)
follow me back yeah..

DIEDA said...

haa ? ohh okeyy :'D HAHA

eja said...

aiyok dieda..saba yep saba...abah x lame tu gitu tu..
nnt abah pjuk dieda blk..dieda rpt ngn abah kan2...msti abah xsnggp nk wt gitu kt dieda..

DIEDA said...

err ohh , tak lame ehh , hmm dekat dua minggu tuu kire tak lame kan :'(

eja said...

saba dieda..nnt ok punye abah dieda..caye kt kakak k sayunk...dieda cube2 la berbaek jgk ngn abah...k..

eja said...

saba dieda..nnt ok punye abah dieda..caye kt kakak k sayunk...dieda cube2 la berbaek jgk ngn abah...k..