Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

bookfair wtc



24 april 2011
seronok ohh seronok 


segala novel grafik jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aku serbu
agak kelam beli komik even booth tuu perghhh 'siket' gilaa orang nyee ==
aku dapat beg gempak starz dapat beg dapat beg ! *teruja harhar
tapi aku tak suka yang niee , aku nak biru yang ada gamba keko
aku mintak tukarr then kaka booth tuu sembang 
' maaf yee dek , ramei beno nak nukar nyee , akak ta boleyy kasi lahh , nanti blablabla then blablabla '
what the frog ! aku mntak tukar siket je doh , 
tapi kauu ayat aku bapak panjang bapak segan akuuuuuu , cehh


okeyy 12 orang jalan sana . 11 girls and the only one boy ==' errr
ohkeyy sape kenal dida mesti kenal boy tu . ya ya my buddy sahaja !
kami rapat mane punn kami cuma kawan sahaja kawan sahaja kawan sahaja . 
ohya , kauu jalan sama , then semua member aku sembang
' gilaa boipreng dida hensemmmmmm ! '
omjeyyy aku orang 1st nafikan ! harhar bising satu coch train tuu sembang pasal kauu je
haihh bangga ? riak ? sukaa ? euwwwwww tolonglah ==



btw , terima kasih segala belanja . pizzahut 50% yee ? cehh beria ria , 
ahad takde menu 50% lahh pandai . tapi aku suka aku suka , mamat mintak oder tu
hensemm kan ? lagi hensem dari kauu kan ? kah kah kah * ketawa sorang sorang *
tapi aku tak sembang lahh , tees fallen kauu memang gaya , kasut fallen kauu memang gaya !
orang kaya kann , mampu lahh sarung fallen . lagi sekali bangga ? riak ? suka ? euwww
hmm hfm , thankss spends time dengan aku sana , lame kan tak lepak sama ,
last waktu balek hostel trial spm , lame nyeeeeeee kan , yelaa kau bajet komitmen 
kerja KONON . cehh . weyyy , ingat segala pesan aku , ingat segala lagak aku , 
ingat segala sembang aku , ingat segala ape aku suruh rembat sana , 
ingat table 10 kita duduk yang segala waitres sana pakat fak tuu Y____Y

p/s : kauu nak pict kan , copy sini jee , aku malehh masuk fb #okbai

5 comments:

ninalynn said...

owhh ,ni le yg ko hapyyyy bhgieee sngt tuhh , sure ko sengih2 mcm seliper koyak kn, HAHAH ..

DIEDA said...

senyap , har har :D

Nurul Afifah said...

wah..aku dah lama xkumpul novel grafik...


Segmen AKU mengenali blogger/kawan.. :)

adib syazwan said...

suke ek bace komik2 cam 2?

DIEDA said...

fifah : :)
adib : ya ya sukaaaaaaaaa