Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

taggie adi asyraf


oke . atas permintaan mendadak mr.david nie , dida
buad lahh tag yg disarankan nyee nie . 
dengan tangkas dan ikhlas wa buad kat lu tauu ! 
cepat cepat wish terima kasih banyak kat dida , haha .
adi asyraf , kauu bace betul betul ha , 
nie dah jadi cam entry khas foe kauu je weh . err 



apakah benda yang paling penting dalam hidup dida ?
kad pengenalan

benda yang dida beli guna duit sendiri
setakat nie sume di-support *anak manja

dimana tempat dida nak langsungkan perkhawinan dan tema perkhawinan ?
bakal diusulkan kat bakal laki . wahh BAKALKAH ? haha

adakah dida sedang bercinta sekarang ?
sekadar berkawan

berapa lama dida akan mencintai kekasih dida ?
sampai dida dah padam *inalillah

dimana dida selalu jumpa dengan kekasih ?
ehh mane bole bagitau port kami , biar pecah diperut jangan pecah dimulut  
*bajet ade boyprenggg je aku niee =='

novel / buku / majalah terakhir yang dida beli
utop 15dis ! *sep duet kot sekarang . haha

antara mak dengan ayah , yang mana dida rapat ?
daddy <3 ! saya mmg anak bapak oke . 

namakan orang yang betul betul dida nak jumpa dalam hidup 
budak yang tag aku nie ! heyy rebina wa mana

adakah dida basuh baju sendiri ?
tak tak . saya ada awek jepun tolong basuh kan . 
tak tipu ! perkenalkan my panasonic sayang ,

tempat yang betul betul dida nak pergi 
syurga :)

pilih satu , peluk atau cium 
zzzzzzzz *just ignore this quest maaf

3 benda tentang orang yang tag dida
a . gila archulleta
b . sama umur
c . lain jantina

5 benda yang dida sangat sangat sayang dalam hidup
a . keluarga
b . kawan
c . fon
d . mp3
e . patrick

5 lagu yang dida paling suka dan selalu dengar
a . just a dream . nelly & sam tsui
b . perfect two . auburn
c . 150juta . fynn jamal
d . cody simpson . iyiyi
e . neon trees . animal

bila tarikh lahir dida dan kat mane sambut tahun lepas ?
19 jun 93
kat rumah jee , nak sambut kat hostel :(

6 blogger yang dida nak tag
domo

story siket pasal bloger bloger yang dida tag
qiela 
same jantina . same umo . same hostel . same skola . 
same warden ! *watefak haha


yumni 
junior satu hostel satu skola . jyeahh saya masih ingat awak 
wahai budak pandai !


domo
nama betul ; syed esyad . addict domo tapi tatau
name binatang cokelat bergigi taring tu DOMOKUN act , haha


myra dalila
die add fb mulemule . then hye akak , myra kenal akak ! 
AKAK ? *bile mase aku ade adek gurlgurl nie ==' . ouhh kawan 
se-skola rendah adek aku rope nye awak nie haha


aien
suka cakap rindu kau rindu kau bile aku on IM . 
then mesti aku repl gilaa apa kau ! *aku mmg takkan sahut kau 
nye rindu tuu weh . haha . okeoke gurau je cik ain kz ! 
jyeahh ex -gelprenggg siapakah nie ? *upss T.T


hanan
junior gurausenda . tak kenai pun sape die nie act .
 tapi tah suke sangat layan ayat aku kat fb . haha .
 die nie comei kot . suke sangat tuka profile pict tiap kali online . 
tapi nvm lah kan jr , awak mmg cun meletup pong ! *jelessss =.=


fuhh siap already . selesai selesai selesai ! haha .
kalian yang di-tag , inform dida tauu bile dah siap entry . nak usha usha-ing
kome nye post tuuu pulak :)







5 comments:

ADAMOYU said...

terima kasih dieda :D haha..

yes~ finally kau wat jgk..

penat x ? haaha

BAJITOS said...

hempas pulasssssss gila ! haha

eik`S noName said...

hahaha....ko mengata ke aku yer???hehe

xpe2
btw thanks

զιɛℓαʓмαи said...

bhahaha.. sama warden xtahan 2! gggggrrr! nati bwt ye dieda? aq bagi link kat kau.. hahah :)

BAJITOS said...

domo : terase pulak diee ==' HAHA
qiela : memang SAME WADEN pong kan kan , btw terima kasihh :)