Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

You're pissing your pants !

Goodmorning .

Luahan hati , tutup telinga , baca .

Helloww ? Looking for what ?
Thats ' jerawat ' ? Ohh i sexy and i know it xD 

Peace be upon you everyone . Ehm ingatkan December ni nak jadi lagi elok . But sokayy . I can't even tell why , but memey aku sedih . Sedih pun ada , remember it . Hikhok . But thanks god , Allah masih bagi kebahagiaan , aku syukur sangat part tuu :') Haha Ehh cop , muka aku jahat ke ? JAHAT ? Ehh sini potong kuku kaki aku lahh kalau aku jahat . Aku tak jahat laa weyy *angkat kening purr . Ha'ah memang nak berubah tu susah . Kalau aku jadi kau pun aku akan fikir benda yang sama , memang susah nak berubah , sebab berubah kena dari hati sendiri kalau berubah sebab orang nahhh nampak sangat hipokrit nye pun apek xD

Then , sangat awkward bila aku baca someone's entry , ooo-mmm-jayy ! Asal ayat dia dah ber-sleng sleng lebih kurang aku bro ? Mana pergi bahasa hang ? Nak buat kecoh gangster dalam belog boleh , tapi ber-agak laa ayat  mana hang ambek . Wuwuwu seram nyewwwwwww u____u Haha . Bahasa kau dulu yang cool watlek tu lagi aku suka baca tahu ? Tenang aku baca , tapi sekarang ? Ehh , nak cakap 'belog aku , aku punya pasal laa' Ohh then aku nak cakap , ayat aku tuu ngok ! Ehh sangat kasarr , risau nanti kauu copy jugokkk LOL . Yeayy memang bahasa aku familiar , tapi jadi tak familiar bila hang alih bahasa tuu semua kat dalam blog hang . Tahu bunyi macam mana ? Embekk embekk hahaha okay enough dida , aku boleh sabar . Sebab kauu bukan tiru aku , kau just copy aku . Ehh tiru dengan copy lain ? Kauu pandai , mesti tauu apa beza , aku niee ? Google translate please . Hehh -.- Tapi tolong , nak gelabah bukan di sini . Aku pantang betul ! Eshh ! Sorry to say , aku memang fvck 2 3 4 entry hang yang terbaru ni . Aku perhati je bro . I'm stalker in silence tapi hati ni aku usha hang kecik besaq kecik besaq jee bro , buat jadi masalode pun sodap nok . Ingat sikit , kauuuu ! Follow aku , followers bro , memang aku dapat update dari hang laa kat dashbord . See who noob ? Who lampi yaww ? Wa cakap , lu memang kebudak-budakan . Unfollow aku cepat sayangsss :D Tak kenal lagi aku , please jangan nak mandai semak dalam life aku . Aku memang tak suka orang nak tiru aku , bila aku dah perasan hang tiru , aku anggap hang cabar aku do ! Ohh ok , takpe . Kita kawan :D *Yuckss !


Ya Allah tadi aku dah fikir nak tulis apa , sekali bila nak tulis semua harem punya bahasa haha mampus bantai hang :3 So hampa semua sabar jee ok . Dengar cakap aku ' Buta kan mata pekak kan telinga bisu kan mulut ' Hoyy ! Apa jengkel kan muka baca blog aku ? Beranii ?! Dah lantak hang , Ok dida , orang nak cakap apa kat kau lantakkan asalkan kau yakin kauu boleh berubah suatu hari nanti *buat muka poyo haha . Err then , aku bukan nak backup sesiapa yaww . k brb-

BYEBYE BLOGGER AND READERS AND LIKERS AND VIEWERS AND HATERS AND HACKERS AND COPYDOG ! n_____n

p/s : Terasa sangat BAJET entry aku yang ni , ' SAPE JEE NAK TIRU HANG DIDAMOK ? ' Kahkah , tapi takpe . Bila bukti dah kukuh , aku  tayang kat hampa . Now , setiap entry dia aku printscreen . Bahan bukti kan ? hikhok . Tapi , aku harap dia berubah . Mcm aku cakap , nak berubah sangat susah . Tapi goodluck , if hang terer copy , hang mesti terer untuk berubah jugak yedak ? Dam dam dam ,
Salam Piss yaww ! <-- Ni aku tiru Ac Mizal , ya ampun . Chaww .

2 comments:

Lee Reyn Kwon said...

huu . sabar naa ~

DIEDA said...

Haha tengah sabar pun :D