Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Download Rolling in the deeps - Adele


Semalam dinner aku makan roti letak milo . Hari ni dinner dua keping roti letak milo .

Kejap , aku bukan makan roti letak milo .
Aku makan Deja Vu .


Dah 3.05 am . Tapi aku tak tidur lagi . Facebook bosan . Twitter punn . Tumblr punn . Formspring lagi laa . Eee sangat bosan , aku DM orang & dia repl . Sangat sayang . Ehh ? Sangat eksited act .
Aku on tv , tekan tekan tekan , apahal banyak Deja Vu bro ? Eshh sakai =.=
Aku dengar Mtv , lagu pagi pagi ni best jugak kan . Bila siang haremmmmmmmm semua cam pfttt !
Vid tuu , Lazy Song tapi official Alternate Version ? Aku pelik time dengar kat Mtv tuu . Aku rasa vid Lazy Song beruk angguk angguk kepala . Kenapa ada orang tua pulak ni ? Kenapa pulak ? 
Aku tak pua hati ! Ahhh sudah typo puas jadi ' pua ' Ngok ! Aku nak follow hang balik Ipoh do . Mentang hang laki boleh keluar masuk rumah sesuka hati & aku sangat lahh jeles . Woyyy besok riding solo , nak ikut laa weyyyyyyyyyyyyyyyyy ! Aku betul betul tak pua hati . Tak pua ! Erghh !

1 comment:

farahin izzati said...

tengok video sambil follow anda hehehe