Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Fixie , mcd , kiki lala

Bangun pagi jangan tanya pukul berapa lahh kan ,
Dengan sahur nye memang tak laa , err mengaku laa satu kelemahan ketara nak bangun pagi
Tapi tadi aku bangun awal , tu pun bersebab , awat ?
- Roomate aku semua pakat lompat jerit kuat-2 sebab kucing masuk bilek
Kemain kucing ni naik meja , katil aku eh , apa hang ingat katil tu pak hang punya ?!
Aku marah ni , marah ni . ok peduli -

Alang dah bangun awal , aku siap terus nak keluar outing
Keluar pekan , kemain do . Tak hingat dunia !
Dari pagi sampai petang , dari pagi sampai malam , dari pagi sampai buka -.- *takfaham kan ?
Okayy best nye nye Melaka Bandaraya Bersejarah
Tawaf sana harus - buka puasa tahu ?
Penat okayy , semputtttttttttttttttttttt =='


Dataran Pahlawan , Melaka Central ,  Mahkota Parade , Tesco , Jaya Jusco , Taming Sari , Bazaar -
Fuyoo Fuyoo untung laa kolej dekat dengan bandar . Tak hulu ceruk dalam hutan ,
*tak hutan la sangat kan , sampai line celcom senang gila nak dapat -.-
Babes , thanksssssss ya keluar dengan aku , lepak dengan aku .
Yang belanja-2 tuu , terimasss ! cake birthdayyy senior Tiqah , thanksss ! sweet nye nye kome , hehe
Lagi - Sape suke ikut aku turun bas ikut pintu belakang ?
Heyy! tak bayar tambang bas ! kakaka , Upss, sorry ya pacik XD

Kat Melaka , ramai Justin Bieber ! betul , tapi tak seramai macam kat Central Market , Klcc , Puduraya ,
Ade sekali Justin Bieber tu tegur aku , ehh bukan . Dia tanye aku town mane ?

JB : Where's Melaka Town ?
Me : Err , terus terus !
JB : ??
Me : *buat  isyarat tangan terus
JB : Ouch ! Thanks
Me : +.+ Segan nye nye akuu


Hensem kan Justin Bieber Melaka ?
Ce tengok sebelah die , ade Selena Gomez , auwmm ! haha


- Rise of the planet of the Apes -
Story ni besttttttttttttttttttttttttt ! Tergugat aku dengar kruuk kruuk popcorn amoi sebelah !
 haih puasa dida puasa , watlek  =.= 










2 comments:

nurulfarhana said...

yuhuuu...
my pic is there!!!
thanks dieda...

DIEDA said...

Euwmm !