Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Chikenpop Ayamas

Bangun pagi -

Kelam kabut mandi siap-2 sebab Abg Naz dah tunggu depan kolej .
Abg Naz ? Fuyoo dida ade boy Melaka ! Fuyoo fuyoo *bukak mate besar-2 haha
Untung laa dida ade orang sayang ! Upss mara dek Ilya . Okayy tumpang Myvi Abg Naz
sampai Melaka Sentral . Then terus naik flight Kuala Lumpur . Hamboi kemain flight nye nye ,

Kuala Lumpur . 13Ogos2011
Pusing Time Square - Ehh tak , pusing New York laa *fakta ok . Lagi satu fakta , Zookeeper bestttttttt gila kot , sampai ke laut aku di-buatnye . Err bosan faham ? Haa , ni lagi satu isu : 
'Jadah ape tengok wayang time puasa ?! Makruh do !'  
Sini aku nak tanya , ade kacau life hang kannnnnnnnn ? Tolong jangan nak tunjuk ilmu agama kome yang tinggi tu boleh ? Makruh kemain kome nak tegur , yang wajib ade kome buat ? Solat cukup 5 waktu kan kawan-2 ? Puii !

See laa , baju ape yang aku sarung ni .
Nampak ke tidak ? Nampak ke tidak ? -.- Natang merah Elmo comel kan ? Lagi comel dari natang Domo gantung- gantung kat fon kome tu . haha
Upss maaf Domokun tiut miut XD
Peeps , Eids this year , warna hijau okayy ! Baju raya aku warna hijau officially - Takde sape boleyy pakai sama hijau except 'pembeli' baju raya aku ni . Hee , hang ! terimassss taww ,
Save duit parents I kan ? Nanti wedges , kemeja , handbag , shawl , swatch semua you tanggung ek . Ehh zakat jangan lupa bayarkan okayy !
Err over hang dida =='


Paling tak ingat time berbuka puasa laa kan
Lain kali , seminit sebelum berbuka baru cari tempat makan taw .
Lain kali , orang dah tadah tangan baca doa buka puasa baru oder makan taw. Taknak lew ceritew manew titew makan naget same time tu
hahaha . Eleh kesah laa sangat , bukan kite dua je makan kat tempat
gitu kan ? haha

Okayy , hari second jumpa , memang SEDEYYYYYYYYYYYYYYYYYYH !
Sentap tahu sentap ? Dah kantoi lagi nak dalih kan ? Lagi nak cover kan ?
Memang sengaja mencari pasal sama aku kan - WTFrog !
Err tapi pandai pujok eh . Tengok dan dan beli kan Fipper Oren eh ?
Awak punye Fipper pulak warna kunin kunin kan , lahai ok Hijau act ,
Nak aku sebut saiz tak ? kakaka k rahsiewwwww . Beb , terima kasih :)


#Ehm , Bile Isnin -

' Awak , saya sakit :'( '
' Saket ape nye nye '
' Orang pening-pening kepala , mata pedih , lenguh badan , lemah sangat . Orang kena chickenpop '
' Jangan nak main sangat laa kan '
' Orang saket betul :( '

Awak , saya ingat awak gurau main-2 je time msj tu . Serius tak sangka awak sakit betul .
Time jalan sama , awak nampak sihat tahu ? Awak tak nampak tanda sakit sikit pun ,
Awak laju jee jalan sana pusing sana , jalan sini pusing sini . Tapi besok nye awak cakap awak 
sakit :( Beb , aku risau kat hang , Plssssssssssssss cepat laa sembuh , nak youu yang macam 
Sabtu & Ahad , senyum jee , aktif jee , TAFFF jee ! Ehh ! haha okayy taff tolak tepi .
Shian saket , shian saket , shian saket , shian saket , shian saket , shian saket , shian saket ,
shian saket , shian saket , shian saket - Raya dalam selimut jelaa hang nanti ! kakaka , 
K doa hang cepat sembuh , Amin :)


P/s : Macam mane nak ada lemak lengan macam ni lagi , if sekarang 
dah takde selera makan . Pegy laa makan weyy :/

2 comments:

nurulfarhana said...

hishh... sedeyyyyyyy lah wei...
terharu sangat2 nie dieda...
amat ok?

DIEDA said...

Jangaan nak sedih sangat laa kan , ehm , die okayyyyyy kot :')