Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

Ben Ten Malaysia

Heyy-loo fellas 
Selamat Cuti Raya semua . Aku cuti 2 minggu ! Hang ada ? haha ok nak bukak setori ni
Dekat 2bulan study Melaka , macam-2 dah belajar kan , macam-2 pengalaman kan , 
Ni baru 2bulan , belum 2sem lagi ni , mahu satu Melaka aku tawaf nye nye
Yesss taknak cerita pasal Melaka , bohsan !
Nak cerita pasal Kolej saya . Kolej gah saya ni . Eceyy sayang mu Kolej ! *Ayat nak sedap
Tersebut lahh satu cerita rakyat Kolej Ayer Molek , 


Faham ke tidak ? Faham ke tidak ?
Lets begin . This is my sis . Kaka Yuslizar , so suwitttt right her name ? Atoto kaka ,
She very very nice lah . Serius tak tipu . Die selalu mesej call dida even kitorang satu blok je pun. Hamboi kemain , tapi thats make me fell like ' haiyaa caring nye nye kak yus nie ' -suke suke
Okayy - Ce bayang , time 1st jejak kaki kat kolej , kaka yang angkat beg dida yang 
hambek hang bapak berat kot . Dah laa blok belakang , so jauh nye kaka nak heret .
Belum kira tangga kaka kene naik . Time tu rasa macam Ehmm , shian kak yus :/
Then , bile nak balek kampung , kaka peluk pesan hati-2 sume .
Lagi , tunggu naik bas sama , ajar account and bisnes math , choc yang kaka 
kasi time surau , cake moist chocolate kat bilek kaka tu . Lahai , macam-2 kot .
Then rasa macam whoaaa! bile kaka nak suap dida makan lunch one day tu . 
Haih jangan laa gini kak , segannnnnn -.- Nanti mara abang .. Upss ! 
Ok rahsie titew due due jeww kan kak . Hehe


Btw , nak habaq . Kaka dida ni pemessssssssss !
Sape tak kenal memang bohong laa kan , mane tak nye , Ketua Fasilitator Misra (orientasi) ,
Setiausaha Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) , boleh kata almost program kaka saya jadi MC you know ?!
Ewah hotstuffff kolej tu . Fewit fewit XD
- Kadang macam fikir jugak kan , kenape kaka pilih adek jadi adek kaka eh ? 
Sedangkan ramai lagi junior sem 1 yang lagi gah , cun & hot kan . 
Ouh lupa , kaka dida ni ada sorang lagi adek lelaki kat kolej  .
Who ? Erghh ok my brother , John -
Nama nak up tu John , haha ok real name Faiz , Ouh abang dida hensem kan kaka ?
Macam Noh Hujan :'D *Tak  habeh Noh nye nye ,

Nak tutup-kan setori , I love you kak . Thanks foe being my wonderful sis .
Truely , i appreciate it okay . Never forget bout you yeah ! And my abang , hang nak baju 
design core core hang tu , aku cas lebih . Adek tak sayang abang ! Haha 
K rockyou . Salam MerdekaRaya

1 comment:

asy faro said...

hai, salam merdeka raya diucapkan kepada didha daniff.

salam kenal dr saye, asy faro. senang2 nanti lawat blog saye k bg komen mahupun kritikan. kalau menarik bole la follow ye^^