Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

adinda evans - bukan adik beradik juliana evans


hello goodmornin fellas 
assalamualaikum

masuk sini post pasal dia , masuk sana post pasal dia , pom pam pom pam
semua kecoh pasal remaja 14 tahun bernama adinda evans atau nama sebenarnya nadia elliza 
yang cool gilaa buat pengakuan dalam belog dia tuu kan . yeah sape ada twitter mesti 
perasan kewujudan hashtag #adindaevans kan . 1st ranking malaysia trending tuu !
 then then , sampai naik trending worldwide gituu , 
wahhh habis hot kot *mata ke atas ketawa macam orang gila wahahaha
haih , if trending benda elok takpe , ni buat segan nama negara je -.-'


yaa , budak ni act buat pengakuan umum dekat belog yang dia dah takde dara . 
okayy sila tabik yeahh semua . sape je berani nak form takde dara terang-2 kat belog
yang boleh di-baca ribuan malaysian , omjayyyyyy berani nye hang ! macam
dah takde story lain hang nak petik buat post , haih dunia-dunia  =='
haa apedia ? haa ?
dah usha belog dia tapi takde entry hottttttttttt tu ?
memang leii , adinda evans dah delete entry tuu laa . ohkayy takpe ,
aku sempat printscreen hahaha *gelak puas



dah baca ? faham apa dia cakap ? act aku pun macam faham tak faham ,
yedak , dia cakap aku dah pernah main , tapi ber-fb sembang kena rogol pulak dah ,
kaki putaq laa hang -.-' if nak form hotstory pun , plan lahh elok-2 jalan ceritanya ,
baru semua ternganga whoaaaaa kat hang , haha . ni paling jenaka kes rogol ada
hukuman gantung ehh ? haii dunia , lain laa kalau kauu kena rogol sampai mati , 
baru perogol tu kena gantung sampai mati dek oii haha , statement nak hot je kan ,


ohhjyeah , tapi aku faham laa budak menengah rendah kan ,
still a kid , masih mentah lagi , dia tengah mencari tujuan hidup dia .
so kita sebagai abang & kakak kepada dia , dan sebagai saudara se-islam dia ,
tak menjadi satu kesalahan kan if kita bimbing dia kembali ke jalan lurus ?
 and yeah , memang menjadi satu kemestian dalam masyarakat kita
untuk menegur sesama manusia , namun ada cara yang betul dan bukan lah 
dengan menghentam caci maki hamun kan . aku rasa macam unfair pulak bagi
adinda evans ni bila ramai dok herdik hina dia . kita ni dah layak sangat
ke nak persenda dia ? kita ni dah 'suci' sangat ke nak jaja aib dia ?
okayy adinda evans sayangs , kakak taww umur macam adek ni mmg segala
fikir nak seronok hooreyy hooreyy je , nak try benda-2 baru yang looks cool jaa ,
tapi ingat masa depan ya dek , macam adek ckp , life adek still panjang kan .

realiti kehidupan remaja sekarang kan ==' okay akuu faham sangat-lah

 tapi semalam , dia ada post satu entry baruu tajuk 'semak'
akuu rasa macam wtfrogggggggggggggggg ! haii saudari budiman , orang doq kecoh 
nak sedarkan dia , dia boleyy hentam ayat panas balek kat kita ? saudari ,
panjang-kan siket akal plsssssssss , aku rasa macam sia-2 je nak nasihat
budak yang betul tak makan nasihat ni . okayy aku malas nak maen sumpah macam 
kauu , risau nanti termakan sumpah balek kot :) haha


p/s ; aku sokong dua-2 pihak . sometimes rasa nak eeeeeeee geram nyee budak ni ,
and sometimes pulak aku rasa macam , hmm kauu budak lagi , bagi chan nak 
berubah lahh . bagi chan nak taubat laa . okayy apa-2 moga life hang happy ending :) amin


4 comments:

Lyssa Dollixious said...

wahh . jalan sana.. jalan sini . ramai betul yang post entry pasal si adinda nih . hehe :)

DIEDA said...

haa taww tape , memang hotttt :'D

aLieF si Muncung ManiS said...

kesian kat dia..mesti ada org bagi pressure kat dia tu..semoga dia sedar apa yg dia lakukan dan berubah..:P

DIEDA said...

yeahh , tu laa pasal . moga-2 , amin :)