Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

jejaka terhangat nak bagi henpon free




kenaaa tag ? ouhhh ya , deela . tq tq !
TERIMA KASIHHHHHHHHH sungguh ,
dida joinn nieeeeee oke ^^




say WHAT ? W H AT ? W H A T ?
freeeeeeeeeeeeeeee tu ! siapakah tidak mahu menerima 
telefon bimbit secara percuma ha ? *skema sebentar
ouhh saya tak terkecuali ok , mahu mahu mahu ! haha
karna karna saya mahu fon dari jejaka terhangat :

  • fon saya niee da hapak layak masuk lombonggg je
  • punat punat fon saya dah warna kelabu asap *pudarrrrrrrrr nombornye
  • fon saya nie dah tak bole masuk msj , gamba , vid , game baru sume *PLEASE DELETE SOME ITEM , MEMORY FULL grrr crackss =='
  • saya nak ringtone saya syahdu berlagu , bukan tett tett tett .
  • fon awak function terhebad die ape ? *ouhh TORCHLIGHT ! haha saya hanya memakai fon cikai murahan sahaja .
  • saya nak ber-fb ber-twit ber-vlog ber bersana sini 24jam nonstop ! haha
  • saya sukakan barangann BARUUUUUUU ^^
  • saya nak hadiah dari seorang lelaki *ouhh syoknyeeeee
  • saya nak buktikan yang ber-blogging bukan bagai lepas en batuk kat tangga

yeahh cukuppppp done already duhh !
ya ya , saya memang nak sangat sangat sangat fon tuuu ,
nie terbawa bawa sampai mimpi nieee . bagi saya plssss ,
kempunan benor kot . oke sebelum menerima ucap 
terima kasih thankyou toche syukran syukran
siap siap *jadikan amalan kita untuk berbudi bahasa 
sekian assalamualaikum :)

.
.
.
.
.
.
.
.
=='
ouhh something haven't done yet i think , errrr
.
.
.
.
.
ya ya , i think so =.=
.
.
.
.
.
err tade pape kot wehh
.
.
.
tapiiiiiiiiiiiiii 
.
.
.
.
.
mesti ade somethingg lagi niee , terasa tak sedap hati +.+
.
.
.
.
' hoi ! tak reti nak tag kat akuuu ke ? '
.
.
.
.
ouhh yup ! lupaaaa tag derrr , haish ok ini dia senarai 

afiah
mrsfaizor
cieda
.
.
.
selesai byebye



2 comments:

Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

BAJITOS said...

ok ok TERIMA KASEH :)