Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

pelawat berstatus sahabat



8.30 am : sungkai - bidor
9.30 am : bidor - tapah
10.00 am : rumah wan 
11 am : jemput syai kat smk sains tapah
12.00 pm : jj kinta city


*gilaaaaaaaa banyak kot borong . kfc mcd & & big apple .
macam nak buad jamuan satu hostel jee , 

1.00 pm : PTN HOME :)

ouhh masuk masuk dah kena  dengan si dia . siapakah ? 
waden wanita sane larr . haishh engat yee saya pesan apa ,
 jangan sesekali naik dorm , awak semua bukan pelajar asrama dahh .
ouhh watever lerr , akuu nak jenguk ex-katil akuu *asal tade cadar ni ?
 nak tengok ex-contengan akuu kat bawah katil tuu *ade muka putak lahh weh haha
aku nak tengok ex-loker akuu *budak f1 punyee ? patut WANGI gilaa 
nak jengah ex-studiroom akuu *gilaa bersepahh !
nak tengok ex-dining akuu *langsir baruu tu woww
nak tengok ex-toilet fav aku *mane pergi nyee paip toilet ni ha ?
nak usha ex-surau aku *dek dek , after telekung bole ? nak pinjam zohor kejab , 
nak terjah ex-bilik warden aku *esh eshh asal berkunci ni =.='



HANIS MUNIRAH MALEK LUDUAN MUDA <3 !
*maaf saya tak mampu beli present besa besa . saya bagi happy meal 
punn da cukup en awak , awak happy en en ? 


kauu kan , memang dari dulu akuu da pesan , jangan guna barang orang !
kauu tak mampu ke dek oi , eshh . 

1st : tudung ber-name tag aliah afiqah
2nd : tshirt biru sape punye tah
3rd : cardigan junior
4th : KASUT SPORT oren sape kauu rembat ha ? eshhh



kak dida , tengok larr hanis satu set non ori ! kah kah kah
ape ape larr wehh , janji hanis dida still cam dolu dolu ,
 tak ubah gilaa ribena kauu en . haha . 
wehhhh , asal kauu makin putih , makin tinggi , makin kurusssss ha ?
gilaaa jeles akuu . eshhh nah hambek lemak akuu ,
 then kauu bg cm kauu kat akuu ! hee 



H : dida , kenapa kumpul babi banyak sangat ?

D : haa ?

H : tuuu , kuku tu panjang sangat . macam setan tau x ?

D : upss alaaa , kite en da habes sekola ,

H : x suke larr . potong larr

D : ouhh yela yela , nanti kite potong lahh gilaaaa . 


 5.00 pm : ipoh - tapah *wehh ade lagi ke bas kat tapah ?
akuu nak balek cemane nii -.-'
ouhh naseb ade lagi .
 ok terima kasih mak wan bagi tumpang sampai tapah :)

5.30 pm : bidor *ahh sudahh . asal lengang je ni , bas tade punn .
rilex dida rilex cool . tunggu larr , kejab lagi ade nye .
 tettt eshh gilaa pacik tuu dah tutup pagar ! 
makkkkkkkkkkkkkk , nak balek cemane ni ?
tenang jee usha usha baju kat ten ten larr dulu ,

1call : mamak
M : kak , kat mane tuu ?

K : ouhh ni , kat bidor ,

M : bile nak balik ?

K : err mak , suh aboh amek larr , bas da habes act ,

M : macam mana bole habis , tak balek awal tadi blablablab....

K : ................

M : tunggu nanti mak datang amek , jangan merayap !


7.00 pm : naik kereta - rumah
*suasana dalam tuu cam darurat gilaaa , sunyii ~
lastly , abah suara , ngeee start borak borak kosong ketawa ketawa angin HAHA
almostly , saya seronok hari ni ! gembira nanti dida lawat hanis lagi ok ,
nak tuntut mp3 dida balek ! grrrr
pandai pinjam pandai jage oke dek ,
 jan bagi kene rampas ngn moster betina tuu tau !








2 comments:

զιɛℓαʓмαи said...

haha.. monster ! wow! :)

BAJITOS said...

mmg betul punn en , HAHA .