Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Twitter Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook

kawan biar beribu


hoi aliah , budak seberang add aku !
 kawan ko lahh nie . *grrr tak suke betul akuu -.-
lahh , asal tak nak apprve ? apprve jela . dapat luas en fikiran ko tuu lagi .
yela yela , nanti akuu apprve lerr .
oke perkenalkan rakan baru kita ,
ardana ! 
ouu die indonasian kot . hensem ? ouhh die single lagi *maybe .
err die ni , mule mule serius mendap bosann gilaa na sembang .
tade points langsung , tmbah lagi kurang fasihnya dia
 berbahasa malaysia buat en sukar dia nak join kiteorang ngobrol ngobrol .
tapi die ni mmg peramah bagai , suke nyampuk status orang , HAHA


sedang dida dan yuni story story pasal sidek ngan adan kat fb , si ardana pulak mencelah .

A :  Haha. . . .di ind0n lagi musim twitter la. . . . Selain fb kalian suke ape. ?

Y :  selain fb , kamy suke sidek dan juga adan . haha

A : Sidek + adan tu nama org ke?? Atau seperti FB ??

D : kah kah kah , ardana . kauu ni sumpa kelakar . comel jee , HAHA . sidek nan adan tuu name orng lahh

Y : dieda dieda . like lar statement ardana tu . kah kah kah ! ardana , aku suke kau lar HAHA

D :  KAH KAH KAH . seriuss akuu gelak kuad gileeee dow . HAHA

Y :  bertaburan cirit ! haha

D : terkincin kincin bhai ! HAHA

A :  Nah kalau tu aku tak faham cirit tu ape?

Y : ha , amek kau . haha , cirit tu . teeet ! tanak btao . haha

D : cirit doww . cirit die ta tauu ! HAHA


ardana , jenaka mane tah ko bawak .
sidek nan adan tuu bole ko ckp spesis cam fb ?
*cam twitter lahh . HAHA . err tuu name orang  lah . nama kawan kami tauu .
heee , then ko buad lagi kontroversi tnye cirit tu ape ? kah kah kah .
serius , no komen lahh kauu . 
btw , syok kawan ngan kauu . friendly betul . 
sape kate budak malaysia ta bole berbaek dgn budak seberang ?
 ni dah terbukti jelas dan kukuh lagi . HAHA 
*eleh setakat ber-fb bole lahh . heee ,

2 comments:

Myzz Eima said...

hello shahida....
thanx sebab follow....
ill follow back k......
blog awk sgt cntek!!

BAJITOS said...

ouhh yup . wc . terima kasehh :)